Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonita
igen,ezt en is megfigyeltem
nemtudom,de olyan mintha lennenek bizonyos idoszakok az evben amikor nagyobb hajlandosaggal irnak ala uj szerzodest
priskint pl 2evig tudtam megtartani,kisliyt viszont 5 ....
bl nyolcaddontot jatszottam amikor megkerestek a NAC-tol,es azonnal atigazoltam a kiesojeloltbe.
EG ES FOLD a kulonbseg meg egy aprocska holland es a gigaszi magyar csapat kozt is.es nem a fradi javara 😊
es hiaba a 35-40ezres stadion,legmenobb edzoi stab,150ezer euros fizuk...ez Magyarorszag
a kisteleki es inancsy femjelezte orszag valahogy senkinek sem vonzo sokaig....oszinten...csodalkozzunk? <#idiota>

Holdpro
Burgost néztem ki

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

GanXstaZoleeWrk
csõdbevitted a klubbot aztan jött a megmentõ team? 😊)))) Hajrá!

GanXstaZolee#2709

Holdpro
Sziasztok mondjatok Spanyol nagyon kicsi csapatot ami igazi kihívás lehet 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

hajrá-hajrá most már minden lehetõség adott 😊

Atesz89
Hali és grat mindenkinek!
A magyar bajnokságban nem megmaradni akaró játékosokhoz annyit,hogy aki a nagy csapatomban folyamatosan játszik azokat tényleg lehetetlen megtartani,de a tartalékban játszó tehetséges Zunigat sikerült szerzõdéshosszabbításra bírni,pedig volt már külföldi kérõje is.

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Magic Boy
Amúgy hali és grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Srácok dobnátok egy képet adrianóról és elmondanátok, hogy kinél hogy játszott?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fyrex
YESSS!!!

Avanti Crociati!

billywood
Az biztos jó érzés, ha mindenki téged akar. Igen, tudom, hogy hiba volt, de ez volt az elsõ mentésem és akkor még tapasztalatlan voltam a magyar bajnokság terén (fm 2005-ben csak 1 szezont nyomtam le mo-n).
Most az adott erõt, hogy bõvítik a stadionom 5000 ülõhellyel 😄

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

szoltan
Ajax-igázás a Blben

Hala Madrid!

dartonita
no latod ez hiba.ha magyar bajnoksagban kezdesz,legalabb 3-4 elit bajnoksagot jelolj be(csak elso liga/kicsi adatbazis-es akkor a gep sem fustol szet szamolas kozben)
igaz ez megneheziti a nemzetkozi kupaszereplest,mivel eleg up-to-date csapatok ellen jatszol,de ki tudsz igazolni .
azert az nemrossz erzes mikor a francia,brazil,argentin valogatott is kuzd azert h hozzajuk alairj 😊

Hi és grat all!
Mai elsõ meccsem szerintem jól sikerült😄

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

billywood
Mennék én külföldre, csak az a baj, hogy elit bajnokság nem volt bejelölve az elején. A magyar mellett még a szerb és a szlovák fut...
Engem a noname pléják nem zavarnak, ígyis szetetek velük játszani, de szinte senkit se lehet megtartani.
És igen, az a fránya squad reputation nagyon lassan kúszik csak felfele.
Nah mégegy pécsi 😊 Hajrá PMFC 😄

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Iceman89
ismerõs....

Iceman

Sysfox
Variációk egy témára, avagy a csütörtök reggeli zsötem...vagy ismertebb nevén: "ájlávdiszdém"...

Vannak olyan meccsek, ahol egyszerûen nem gyõzhetsz. Ez is olyan volt. Toldó megint söprögetõt játszott, de nem jött be neki...Megint kifutott (de minek, amikor ott volt a védõ is), odapasszolta a védõmhöz, aki eladta persze, és Tavano átívelte a visszafutó Toldo felett..

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

dartonita
sziasztok.

hasonlo cipoben jartam en is 6ev fradizas utan.egy ido utan a 'nagy nevek' kioregednek,noname sracokkal pedig mar kevesbe elmeny jatszani-hiaba leszel a vilag egyik leggazdagabb klubja,nemlehet mire kolteni a penzt,reputacio hijan max neveloegyesulet tudsz lenni hosszu evekig.
ezen segithet ha felkernek valogatott-at,vagy kulfoldi nagycsapatot iranyitani
engem kirangatott az edzoi valsagbol egy NAC BREDA-s,utana egy NEWCASTLE-es es vegul a REAL MADRID felkerese.igy lehet folyamatosan kihivasokat talalni.(igaz,egesz szep eredmenyeket ertem el minden csapatommal)
amugy gratula,pecsi vagyok,forza PMFC 😊

Iceman89
nem igaz.... kiestem negyeddöntõbe 😞 elsõ meccs 2-1 es vereség a Liverpooltól, aztán a viszavágón megint kaptunk 2-t és csak 3 at tudtunk lõni, de azt is az utolsó 20 percbe már 5 csatár volt és csak 2 védõ :S lõtünk is, de csak a 93. percbe és már másikra nem volt idõ 😞 így hát 4-4 el kaptunk ki idegenbe lõt góllal <#falbav><#falbav><#falbav><#nemtudom><#violent><#violent>

Iceman

billywood
Hali és grat all!
Kicsit kiábrándultam a PMFC-s mentésembõl. 4 kezdõ játékosom ment el "nagyobb klubhoz", és akik még itt vannak, azok is szeretnék követni társaikat. Pedig már 70e (font)/hét fizetést is tudnék adni, és hiába van 30M font igazolásokra, értelmes, használható pléja nem akar jönni a mecsekaljára.
Bár lehet, hogy ezek ellenére folytatom...

Sysfox
Nem szeretem a Rómát, de most Roma - Inter 1:1, Totti a 90. percben egyenlített, így nõtt az elõnyünk.

Iceman89
jó reggelt!

Iceman

Sysfox
Cárdeneas bemutatkozott a Serie A-ban, az Empoli ellen csereként játszott egy félidõt, de a teljesítménye elmaradt a várakozástól, mert csak 5-öst kapott...

De még van ideje beilleszkedni, irreális lett volna tõle jobb teljesítményt várni. Majd belejön.

Sysfox
Jó reggelt mindenkinek!

És grat!

Atesz89
Jó reggelt!

zorrobomber
joreggelt evrivan

Atesz89
"Ez a lényeg!Oroszország mindenek felett!"
Elég érdekes idézet az Fm-bõl....

Atesz89
Grat!Az ogre egy állat 😊

szoltan
Primera Division 1. forduló-Az Ogra meglepetés duplája😊

Hala Madrid!

Atesz89
Hali és grat mindenkinek!

soma22
sziasztok!
gratula mindenkinek, látom sok szebbnél szebb eredmény született.töltöm a cordobát😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ars3nal
na léptem jó8 all

LasDen
áááááááááááááááááááááá.............bazzeg.................majdnem oda veszett az egész napi játékom.........szerencsére az autó mentés a felénél mentett, így nem kell sokat csinálnom este...........én hülye.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

olympus
Grat!!!

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
jónyóc&jó nyaralast

ja még Riponál volt ez a nevem^^

elsõ meccs megvan😊

GTheo
Thx Vodkaivoszcsuk ^^
Holnap húzok el balcsira, szerda este jövök vissza, tegnap óta már nem fm-eztem(újrekord?!😄DD), akkr majd valszeg újra kezdem a barcával ^^
Editorral picit egy pár nagy tehetségnek a PAjat beállítottam 😄
Priskiné is vmié 130körüli volt, ->160 😛
De ha szarra sikerült akk visszanyomom...
Na bye all, nemhiszem h ma már írok...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
Fyrex
ne használj ékezetet a kép címében már szóltunk

mondjuk én látom

Avanti Crociati!

GTheo
Nemlátom :S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
Kovacevic kedvenc játékosom Sociedadból úgyhogy nem adom el semmi pénzért

akkor én kovacevic-et és a többi csatárt adtam volna el:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Ars3nal
igazolásaim, Nihatot eladtam 24 milláért + köv. eladás 50%ért Realnak mivel csak egy csatárral játszom...
még egy kapust veszek

Iceman89
sok sikert az új csapathoz!!! 😊

Iceman

Iceman89
hali!!!!
húú ez nagyon kemény meccs volt... elsõ kiesési kör... Porto elsõ meccsen hazain nyert 2-1 re... visszavágóra pedig Rooney-Torres-Nistelrooy csatárhármassal jöttem ki, és sikerült szórni a gólokat, de nagy szükség volt az utolsó Torres gólra... többször változtatni kellett a taktikán... 1szer támadni gõzerõvel... aztán 2 gólos elõnybe meg védekezni, de a 74. percig nagyon szoros meccs volt... 😊 a szerencscénket elraktuk az utolsó 20 percre 😊 de megérte... 4.döntõbe a Liverpoolt kaptuk 😊

Iceman

Darthmushroom
Hi! Grat mindenkinek! Ismét két siker nálam! Angliával kijutottunk a Vbre és a Barcaval sorozatban 3ra megnyertem az Europai Szuperkupát!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

billywood
thx 😊
Sociedadhoz sok szerencsét

Ars3nal
Sociedaddal kezdtem

GTheo
Spanyolt akarsz?akkr Sociedad, Espanyol...
Én még angolt javaslok: Bolton,Wigan...

Ars3nal
tippek hogy mivel kezdjek?

grat veretlenséghez

billywood
megõriztem a veretlenséget a végéig 😊 most sikerült elõször

Ars3nal
nem tölti be Bilbaot😞(( valami elsõosztályúval kezdek majd...