Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtudom,de olyan mintha lennenek bizonyos idoszakok az evben amikor nagyobb hajlandosaggal irnak ala uj szerzodest
priskint pl 2evig tudtam megtartani,kisliyt viszont 5 ....
bl nyolcaddontot jatszottam amikor megkerestek a NAC-tol,es azonnal atigazoltam a kiesojeloltbe.
EG ES FOLD a kulonbseg meg egy aprocska holland es a gigaszi magyar csapat kozt is.es nem a fradi javara 😊
es hiaba a 35-40ezres stadion,legmenobb edzoi stab,150ezer euros fizuk...ez Magyarorszag
a kisteleki es inancsy femjelezte orszag valahogy senkinek sem vonzo sokaig....oszinten...csodalkozzunk? <#idiota>#idiota>
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A magyar bajnokságban nem megmaradni akaró játékosokhoz annyit,hogy aki a nagy csapatomban folyamatosan játszik azokat tényleg lehetetlen megtartani,de a tartalékban játszó tehetséges Zunigat sikerült szerzõdéshosszabbításra bírni,pedig volt már külföldi kérõje is.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Most az adott erõt, hogy bõvítik a stadionom 5000 ülõhellyel 😄
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
igaz ez megneheziti a nemzetkozi kupaszereplest,mivel eleg up-to-date csapatok ellen jatszol,de ki tudsz igazolni .
azert az nemrossz erzes mikor a francia,brazil,argentin valogatott is kuzd azert h hozzajuk alairj 😊
Mai elsõ meccsem szerintem jól sikerült😄
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Engem a noname pléják nem zavarnak, ígyis szetetek velük játszani, de szinte senkit se lehet megtartani.
És igen, az a fránya squad reputation nagyon lassan kúszik csak felfele.
Nah mégegy pécsi 😊 Hajrá PMFC 😄
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Vannak olyan meccsek, ahol egyszerûen nem gyõzhetsz. Ez is olyan volt. Toldó megint söprögetõt játszott, de nem jött be neki...Megint kifutott (de minek, amikor ott volt a védõ is), odapasszolta a védõmhöz, aki eladta persze, és Tavano átívelte a visszafutó Toldo felett..

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
hasonlo cipoben jartam en is 6ev fradizas utan.egy ido utan a 'nagy nevek' kioregednek,noname sracokkal pedig mar kevesbe elmeny jatszani-hiaba leszel a vilag egyik leggazdagabb klubja,nemlehet mire kolteni a penzt,reputacio hijan max neveloegyesulet tudsz lenni hosszu evekig.
ezen segithet ha felkernek valogatott-at,vagy kulfoldi nagycsapatot iranyitani
engem kirangatott az edzoi valsagbol egy NAC BREDA-s,utana egy NEWCASTLE-es es vegul a REAL MADRID felkerese.igy lehet folyamatosan kihivasokat talalni.(igaz,egesz szep eredmenyeket ertem el minden csapatommal)
amugy gratula,pecsi vagyok,forza PMFC 😊
Iceman
Kicsit kiábrándultam a PMFC-s mentésembõl. 4 kezdõ játékosom ment el "nagyobb klubhoz", és akik még itt vannak, azok is szeretnék követni társaikat. Pedig már 70e (font)/hét fizetést is tudnék adni, és hiába van 30M font igazolásokra, értelmes, használható pléja nem akar jönni a mecsekaljára.
Bár lehet, hogy ezek ellenére folytatom...

De még van ideje beilleszkedni, irreális lett volna tõle jobb teljesítményt várni. Majd belejön.
Elég érdekes idézet az Fm-bõl....
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
gratula mindenkinek, látom sok szebbnél szebb eredmény született.töltöm a cordobát😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Holnap húzok el balcsira, szerda este jövök vissza, tegnap óta már nem fm-eztem(újrekord?!😄DD), akkr majd valszeg újra kezdem a barcával ^^
Editorral picit egy pár nagy tehetségnek a PAjat beállítottam 😄
Priskiné is vmié 130körüli volt, ->160 😛
De ha szarra sikerült akk visszanyomom...
Na bye all, nemhiszem h ma már írok...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
még egy kapust veszek
húú ez nagyon kemény meccs volt... elsõ kiesési kör... Porto elsõ meccsen hazain nyert 2-1 re... visszavágóra pedig Rooney-Torres-Nistelrooy csatárhármassal jöttem ki, és sikerült szórni a gólokat, de nagy szükség volt az utolsó Torres gólra... többször változtatni kellett a taktikán... 1szer támadni gõzerõvel... aztán 2 gólos elõnybe meg védekezni, de a 74. percig nagyon szoros meccs volt... 😊 a szerencscénket elraktuk az utolsó 20 percre 😊 de megérte... 4.döntõbe a Liverpoolt kaptuk 😊

Iceman

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Sociedadhoz sok szerencsét
Én még angolt javaslok: Bolton,Wigan...