Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha sikerül, akkor kétszeres olasz bajnok leszek...<#vigyor>#vigyor>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Toldo - Cicinho, Cáceres, Zamboni, Pisano - Palombo - De Ceulaer, Gasbarroni, Kily Gonzalez - Bazzani, Flachi
Cs: Diatta, Volpi, Diana, Colombo
(ezt csak azért tettem be, mert mindig a tabellát teszem a jobb oldalra, és lehessen látni, hogy kik alkotják a csapatot)
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
elküldenéd a tacticodat amivel feljutottál mert a plymouthal sehogy se találom a megfelelõt.
E-mail:[email protected]
köszi, sokat segítenél
Wigan - NF 2-1
NF - Charlton 2-2
A gólokat Kerzhakov lõtte, a gólpasszokat az általam korábban bemutatott holland tini, Timon van Leeuwen adta. Nem nagyon találom a jó taktikát, kb ez a kezdõcsapatom: De Vlieger(Kujovic lesérült) - Bodor, Skrtel, Edmílson(elsõ meccs fõleg rajta ment el...), Foley - van Leeuwen, C. Zanetti, Flamini, Rosales - Recoba - Kerzhakov
a felállás 1-4-2-3-1
És a BL csoportmeccs 2010-ben:
Abszolute elgededett vagyok a csapattal, mint címvédõk jók vagyunk.
GanXstaZolee#2709
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
LAMBORGHINI THE BEST CAR
és a góllövõ lista:

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Magyar Kupa, Elõdöntõ, Elsõ mérkõzés: PMFC-Orosháza 8-0
Komolyan mondom vicc, hogy milyen csapatok jutnak el idáig 😄D

Hát ez sajna már soha nem derül ki 😊
ha másik csapatot kaptál volna,valszeg akkor megvan a tj.
20227!
Csak gratulálni ugrottam be hozzátok,elsõsorban Iceman-nak a hét menedzsere címéért,aztán Kanálnak a gólért(nem láttam még ilyet) és persze a többieknek is nagy grat,fõleg Foxinak,és Holdpro-nak😊))
20227!
Legalább gyõzelemmel búcsúztam a BL-tõl
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..