Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olympus
nah jó8 all!
Buktam a Bl döntõt 2-1-re Bayern ellen. Leigazoltam Kuyt-ot és Antonio López-t az Atletico-ból, meg egy rahedli fiatalt. lehet jön Iraola is. Faty meg kölcsönbe.

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK FYREX!!!!!!

Divatcsapatok OLÉ!

Hegeace
grat és jo8 neked is!

Heló szia remélem hogy vagy

soma22
jo8

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
kerethez képest el sem akartam hinni.akket itt láttok a használható embereim.ezen kivül még leszerzõdött preisinger sanyit, és pest krisztiánt.
kiváncsian várom az nb2-t😊

uefa elsõ sel.köre

Fyrex
nah ne legyen man harag<#worship><#worship><#szomoru1><#rinya>

Avanti Crociati!

pf. kabbe

BUDA > miskolc.

Sziasztok.

az lenne a kérdésem, hogy mennyi reputáció kell ahhoz h ne menjenek el tõlem a jobb playak? A Fradival kezdtem és pl olyanok akarnak folyton elmenni akiknek az ability 110-125 között van.....mennyi reputáció kell h maradjanak?
És amúgy a reputációt csak gyõzelmekkel lehet növelni?
és van 3 féle rep., melyik mire jó?

Elõre is köszi szépen a válaszokat!
ja, és GRAT mindenkinek meg jóccakát annak aki már elment szunyálni....😊
Fyrex
bruhaha nincs ték 😄ADSDADSD

én tékelek :AD:ADSd sry kanál nem lehetett kihagyni^^

Avanti Crociati!

Ars3nal
na léptem jónyóc

LasDen
még 1-2 évet lehúzok a madridnál aztán gondeoltam újat kezdek vmi dél amerikai csapatnál.........csak nemtom melyiknél lenne a legjobb.........vm argentín v brazíl..........ki mit ajánl? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

soma22
lehet csak azota belegondoltam hogy a 2006-os évben benne volt.és ujat kezdtem

Ars3nal
grat

Fradi nincs UEFAba FHsok amatõrködnek...

Holdpro
Wooowww micsoda kezdés

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Bugossal kezdem elsõ bajnokimat

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

soma22
letöltöttem egy nb1-2 adatbázisfrissitést az fmhungaryrol, és elkezdtem egyet a fradival.kérdésem hogy valoba tolják majd uefában mert itt benne vannak...

4kos
Hm biztosan pont beleillik a csapatod képébe ráadásul jól kiszolgálják de Koller valóságba is zseni bár mostanában nem látni annyit

csm
Koller egy állat! Megvettem a Juvéba 2007-ben 10millió euróért, 34 évesen, és 30 bajnokin 33 gólt vágott, összesen 43meccs,37gól, 7 válogatott 10 gól, és 16 gólpassz. Aranycipõs ezek mellett.

BMW 325 iX Rallye Car :)

4kos
Amúgy odáig sose jutottam el szal lenne egy kérdésem FM-ben a vezetõség néha cseréli magát mondjuk ha csõdbe megy a csapat v monnyuk 10 évente?Ja meg odáig se jutottam el bár nemhiszem h valaki is eljutott volna h ha elkezdek egy játékot akkor egy idõ után lehet olyan h kiöregszek bár ez csak elméleti kérdés lehet sztem mer monnyuk valaki leszimulál 50 évet és akk ügye akár már 90 éves is lehet mint manager az meg má nemnagyon vezet csapatot...

soma22
köszi

4kos
Tudtommal nincs hozzá még demo (õsszel már lesz remélem <#wink>)

4kos
Áh nem én is finomításra gondoltam pl. monnyuk távoli lövések néha lepattanhatnának valósághûbben is.
Vagy monnyuk azé még mindíg elõfordul hogy beadom a labdát azt a kapuson véletlen átpattan <#confused>

soma22
hello mindenkinek!
grat a sok sikerekhez, az zte nem semmi(csak igy röviden visszanézve)
tudom google, de nincs demoja a 2007-nek?

Ars3nal
most nézem csapat reputáció 500😄 feljutásra esélyes csapatot egy félidõben emberhátrányban játszva 2-0ra vertük, helyzetük se volt

Magic Boy
Kéne 250000 font, hogy megerõsítsem a keretet, de nincs(a 2 játékos jönne és a 2 csapat is engedné).
Ha elviszik õket mire pénztszerzek akkoe sík ideg leszek!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zorrobomber
egyébként hajrá Skene! 😉

Ars3nal
Lightning 2.0

zorrobomber
szép a skined, mi a neve?

Ars3nal
Svédországba kezdtem munkanélküliként, ehhez a kiesõjelölt csapathoz vettek fel 3.osztályba,majd lehetõség szerint megyek jobb csapathoz, elsõ meccsem jól sikerült

leigazoltam két noname playert, egy csatárt és egy védõt, meg Stielt a kapuba

zorrobomber
elhívtak Svájcba kapitánynak, elsõ vb-selejtezõ:
Svájc - Anglia 0-1

közben úgy tünik a Notthingam Forrest-nél kicsit sikerült a gatyába rázás

Ars3nal
megvárom a frissítést😊

Neked is grat nem semmi,hogy kiverted az MUt!
Nem tudom kinél mi a válogatottsági rekord de nálam a 23 tulajdonképpen a felnõtt keretem összes tagját behívták😊

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Fyrex
tanulság? 😛

Avanti Crociati!

Atesz89
Hali és grat Oszi!
Egy kis szerencse is kell a játékhoz 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
editorral szórakozok erre most meg nemindulnak el mentéseim...rakhatom újra gamet...

zorrobomber
hehe<#vigyor3>, én is pont bl nyolcaddöntõnél hagytam ott a lokit, amikor láttam hogy lehetetlenség olyan csapatot kialakítani ahol rend, harmónia és nyugalom van. felkértek a másodosztályú Notthingam Forrest élére, hát az nem kifejezés hogy ég és föld a különbség...Vieri "könyörgött" hogy igazoljam le...<#nyes>

Megint sikeresen megvertem az arsenal és ismét 4:1-re a legjobb csapatukkal álltak fel játszott henry,fabregas,reyes,sivok, szóval a legnagyobb sztárjaik,de elég gyengén muzsikáltak(szerencsére).😊

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

olympus
Fifa manager szintre gondolsz?
Amúgy nem lesz. Remélem. Max finomítanak rajta picit!

Divatcsapatok OLÉ!

4kos
FM 2007-nél mérkõzésmotorba nem lesz változás?egyébként ez a "feeder team" nagyon jó 5let én mikor unatkoztam mindíg azt játszottam FM-be h csinálok egy ilyen csapatot és kölcsönbe adom a feleslegeket csak mindíg ott bebuktam h nem akartak kölcsönbe menni <#bee1>

Ars3nal
hali&grat all

Holdpro
Elsõ barimeccsnek nem is rossz 😊

tiszta!
Fyrex
hi!

karácsonykor jön ugyebár... és elhiszem hogy "nagyon unod" a "2006"ot

van még sok más játék akkor a világon!

Avanti Crociati!

hi!mikor jon a 2007?krvra unom már a 06 ot!mondjuk rengeteget játszottam már,évtizedeket.
Fyrex
alapból 60M font adósság van én csak javítottam a helyzeten szóval a felmentés erõs kifejezés

szóval ez #83954 elég elhamarkodott kijelentés 😊

de persze nagyon jól jött a pénz de konkrétan még nem oldott meg semmit 😊

Avanti Crociati!

dartonita
joreggelt,szepnapot mindenkinek,etc.
munkaido over,huztam haza.szep focisikereket 4all 😊

olympus
Jó reggelt mindenkinek!
Fox: grat! meglesz már az a fránya címvédés. Amúgy sztem ha megnyerted a Bl.-t és hív egy csapat fogadd el😄

Divatcsapatok OLÉ!

😄DDDDD

Sysfox
Engem megkeresett a Deportivo...elutasítottam.

Erre megkeres a Werder Bremen is, hogy "csökkentd le a fizetéseket, különben repülsz". Még el se mentem, de már fenyegetnek. Mit képzelnek??? <#violent>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Atesz89
Engem eddig fõleg a spanyol másodosztályba csábítottak de kitartok a ZTE-nél 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!