Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
megpróbálok erõt venni magamon és bl gyõzelemig meg sem állok!!!
és itt a bajnokság:
Fred éppen lecsúszott a gólkirályi címrõl, de nembaj........a spanyol bajnokság legjobbjának megválasztották így is......... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tényleg szép!
Barca ellen az bánt de csak picit^^
Amúgy én meg elbuktam a Bl döntõt<#rinya>#rinya>
Divatcsapatok OLÉ!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
És grat LasDen a triplázásért!!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

a bajnokság is, de arról késõbb jön kép........a kup is megvan csak arról nincs jkép..........
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Én torot akarom hogy vaalmi sztár legyen!😄
meg van egy maradonám még értékelig is hasonlit rá és fiatal is!!😄kiakarom hozni a z igazi maradonát😄 igaz portugál de kinézi😛
Na akor a bl-et megint megnyerem és maradona és toro lesz a középontban!!:😄😄😄😄😄
ismerem novemberig se jutok el.
majd meglátjuk, erõt veszek magamon.
Lene egy nagy kérdésem még pedig az hogy :
Hogyan lesz valkiböl a játékba az év játékosa vagy év védöje középályása ...stb???
mert én akárhogyan játszom még nme is közelitek hozá!!!:S
Valaki segitsen hogy mit néz ilyenkora játék!!
elöre is kösz!!😄
Igy kezdtük az évet:
Két jó mecs:
Díjak:
Januárba így állunk:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
kezdésnek nem rossz 😄 mondjuk attól nem félek hogy Rómát meg bírnám verni 😄D
GanXstaZolee#2709
kezdek egyet a st. etiennel.
ha valakinek van hozzá tapasztalata akkor most szoljon vagy hallgassa
el örökre!!!!
További sok sikereket!!
Sysfox ne csüggedj jövöre sz..rá vered az egész mezõnyt!!!<#wink>#wink>
6.0.2-öt ir a game, felraktam a reloados crackelt exet. (de 0.3-as pach van remelem nem esik össze a game)
GanXstaZolee#2709
(Cárdenas egy félidõt játszott az Inter ellen, nem is annyira rosszul. Idõ kell a beilleszkedéséhez).
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
BSZ Fyrex
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
GanXstaZolee#2709
Fradi nincs UEFAban szal ez így hülyeség amit FHsok megcsináltak, sehonnan nem jutott be,
BL😄VSC
UEFA:Fehérvár,Újpest
IT:Sopron
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tono,mi van veled,abbahagytad?
20227!