Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikeresen bejutottam a fa kupa döntõjébe egy elég kemény meccsen Fred ismét bizonyította klasszisát de nem a legjobb kezdõvel játszottam mert nemsokára jön a bl elõdöntõ visszavágója így Bojinov,Cech és még egy páran nem játszottak.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Matthewpamer
thx

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Fyrex
elõször is érdemes elolvasnod a FAQ-t

utána pedig a helptopikbak segítséget kérni ha vmi nem megy

és ott van két oldal linkje a banner alatt, ott találsz kiegészítõket

Avanti Crociati!

Matthewpamer
Nah rávettem magam felteszem a football managert, egy kérdés.
Mit érdemes feltelepíteni? Melyik patchet, mahyarosítást, esetleg skineket.....
thx

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Atesz89
Hali és köszi!Nekem a Bl gyõzelem után tudtam volna leigazolni Maniche-t denem hozzám írt alá 😞
De ha például a Debrecennel vagy a Fradival hamarabb is lehet mert alapból nagyobb a reputációja mint a ZTE-nek.
Egyébként grat mindenkinek!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

QuentinT
Hali all!
Nagy grat a szép eredményekhez <#worship><#worship><#worship>
Nem voltam egy hétig így aztán 10 oldalt kellett visszaolvasnom... így aztán külön kiemelném Fyrex, Soma, Ars3nal, és Atesz munkásságát<#taps>
A bajnokságom presztízsét hol lehet pontosan megnézni? Már ha meglehet... Illetve a kis magyar csapatokkal nagy sikereket elérõ managereket kérdezném, mikortól tudtak nevesebb külföldi játékosokat leigazolni?

Kérlek segítsetek nekem hiába rakom fel a mezcsomagokat a helyükre nem akarna mûködni. Tudtok segíteni?

b4rc4
köszi

Ismét megnyertem a bajnokságot a chelseavel csak most egy kicsit korábban 8 fordulóval a vége elött😛

sza23
Hali All!Gratula mindenkinek!
Végre megkezdõdik a jól megérdemelt szabadságom.Most lesz egy kis idõm játszani és remélem, hogy a harmadik idényemben végre Bl-t nyerek a legkedvesebb csapatommal.

Holdpro
Kupában majdnem sikerült a bravúr.. 92. percben kiegyenlített, aztán meg 11esekkel kivert 😞

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Keresnék Spanyol 2.3. ligához Kitspackot..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

bazz nemtuttak fizetni...:S:S:S

billywood
3.30b5 ha megfelel, akkor ITT van.
a 3.22 nem a 2005-höz van? 😄

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

b4rc4
mert rossz verzio az efemhez a 3.30b4 a jo..😄

Hegeace
Hali managarek ! hatalmas grat mindenkinek! ügyesek vagytok!

Heló szia remélem hogy vagy

b4rc4
mert a 3.22 nemuxik..

b4rc4
köf

b4rc4
fm scouthoz adna vki linket? elõre is köszi

Romát kaptam az elõdöntõben😊)Kíváncsi leszek mire mennek ellenem!

Sikerült alaposan megvernem a realt a bl negyeddöntõben innentõl már egyenesút vezet a döntõig,Bojinov hozta a formáját 2 góljával és még Fred is betalált😊

billywood
értem akkor 😊 köszi
Lehet, hogy kezdek egyet spanyolo-ba. Eddig ez a nevezéses cucc tartott vissza... De így már más. PMFC-s mentésbõl most úgyis kiábrándultam.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

szoltan
aha

Hala Madrid!

billywood
tehát ha xy A-ba nem fér be, és benevezem a B-be, akkor egy esetleges sérüléshullánkor xy-t felhozhatom A-ba?

soma22
goodnyolc

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

olympus
Na jó sztem most lépek kicsit! Majd jövök de lehet hogy csak este. Szóval Jó8 and Jó8 all!

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
az.szeretem mikor adott posztra egy pleja van az egész keretben(tkp) és se ifista se tarcsi nincs...ingyen sincs ilyen...
ilyenkor jön hogy más taktik kell mikor az a plejám nincs, de taktikot váltogatni meg nem szeretek.

ez amugy miezezez?:
:ADADSDSDSDADSD
eröltetett nevetés vagy röhely?😊

soma22
sztem dobd össze és fmhungaryra küldd be.én is irtam cikket oda.

Fyrex
ööö...itt van a nyelvemen....mingyáááá....áhhá:

IZMOS! :ADADSDSDSDADSD

Avanti Crociati!

olympus
25 ember az A csapatba 25 a B-be. 16 a C be .
De akit a b be neveztél az mehet az a meccseire is és fordítva

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
köszi!
a spanyolt jol tudod, de vannak kisebb trükkök:
b és ifi csapatot is te jelölöd ki, tehát ha pl az a csapatba nem fér be pleja akkor át a b-be, ot pedig öt is kiválasztod.
ill. vannak amikor lehet ujakat nevezni.(meg ne kérdezd mikor nemtom😄)

olympus
Srácok érzek annyi akaraterõt magamban, hogy összedombnék egy ilyen kis szösszenetett, hogy mit miért kit miért stb. Egy fordítás lenne. 😄

Divatcsapatok OLÉ!

billywood
Szorítok. NB1-et nem nehéz nyerni.

Ez a spanyol dolog úgy van ahogy írtam?

olympus
állíts be egy középkorú ugyanolyan nemzetiségû embert mint a csapat.

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
hmmm...érdekes.
akkor mi a tanács?

olympus
Azt tudtátok, hogy ha pl olaszoknál kezdesz de magadat angolnak állítod be, akkor a jáékosok morálja szar lesz mivel ne mtudnak vleed megfelõlen kommunikálni. Sõt a korod is meghatározó. Az öregebbek ne mhalgatnak rád és ne mcsinálják azt amit megadsz nekik.

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
van pár favoritom, remélem meg tudom majd szerezni õket.

billywood
nyáron kicsit erõsítesz, és sztem kapásból meglehet a bajnoki cím NB1-be is

fsgh
Thx! Mokoena zsír lesz Lavezzi is (róla van tapasztalatom annó volt nálam az Interben abban a mentésben amit 2013-ig vittem jó volt de eladtam jó pénzért a Bayernek😊 ) Collen is jó pléja😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

soma22
ugy néz ki az gond nélkül meglesz, anyagilag is remekül állunk.jövöre kivéncsi leszek.

olympus
Csak hogy ápoljam a családi kapcsolatokat leigazoltam Eto'o tesóját is a klubbhoz😄

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
nem én hoztam.
igazábol megtaláltam a frissitést, és régota akartam kezdeni a magyar bajnokságban, igy feltettem és elkezdtem a fradival.

billywood
így ránézésre nem rossz, bár nálam senki se játszott közülük
de feljutás kötelezõ velük

szoltan
tözsért,szûcsöt,grószt és borbélyt már te hoztad vissza? mert ha nem akkor elég béna a frissítés...

Hala Madrid!

soma22
pedig egyszerü:
sz@r😄

olympus
nem ismerni magyar pléják nem játszani még magyarország ezért nem mondani vélemény!

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
nos akkor a keret...

olympus
Nálam a cseszmegbe van😄

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
zsiiir

szoltan
én elhatároztam h csak spanyolokat igazolok, ök meg azért elég drágák