Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah de az ifjú titán:
tudom nem egy Ramos, de akkor is jó.............<#zavart1>#zavart1>
(A Dénesek már csak ilyen profik 😄)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spanyolba ugye úgy van, hogy szezon elõtt be kell nevezni 25 játékost, és csak õk játszhatnak?
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Vince jó pléja, legalábbis irl. tudnom kéne? 😄
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
én meg nemtok mit kezdenki az átigazolási pénzzel..........van 39 milla, de nincs olyan poszt ami erõsítésre szorulna.........<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
De legalább nem kellett sokat keresnem Ramos utódját, aki nem más mint Dennis Aogo (20 éves).........majd tolok képet........
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2. azért sokan szeretnének ekkora hátrányból indulni^^
Divatcsapatok OLÉ!
2.Különbözö okok miatt(sérülés,eltiltás,pihentetés) nem játszott Casillas, Sergio Ramos, Beckham és Zidane se, szal azért hátrányból indultam😄
Viszont a sérüléseknek nem örülök😞
Hala Madrid!
Mokena és Bonera a szokásos zsír pléják.
Lavezzi viszont brutál jó.
Collen nálam pugos volt. Isszonyat jó értékek, xar teljesítmény.
Divatcsapatok OLÉ!
most küzdök vince ottoért, és tokodiért...
Már a reflektorok elé is védõháló kell? by FM
Divatcsapatok OLÉ!
télen próbálj meg hozni, ingyen pléjákat
vicces lett a keret...egyetlen bal bekk keller a maga 39 évével...
Most pl. Egy 40 méteres gúrítást nézett be Valdés. Elõtte 3 megpattant lövést nézett be.
2 meccs alatt 10 lõtt 5 kapott gól. Cádíz és a Levante ellen. Isszonyúan kezd felhúzni.
Divatcsapatok OLÉ!
Feljutás meglesz 😉
Divatcsapatok OLÉ!
Fyrex: bsz, és grat a 7. helyhez. Idén ezzel a kerettel bajnok leszel<#eljen>#eljen>
olympus: nagyon jó kereted van<#eljen>#eljen>
Soma: Pest hogy teljesít?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
hát a bajnoki címhez egyenlõre csoda kéne, ne feledjük ez az olasz elsõ osztály, Inter, Juve, Milan, Palermo, Fiorentina,Roma nem gyenge klubok ígysem!!! de a bl helyezés mindenképp kéne, ha nemis fõtábla 😊
Sahin, Bonera képek eddig, még jöhet egyszerre jobb lenne 😊
Avanti Crociati!
Grat a bajnokságba eéárt helyezéshez. Jövöre Bl fõtábla meglesz😄
keret baromi erõs. Sahint hogy tudtad leigazolni?
Divatcsapatok OLÉ!
Avanti Crociati!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a legújabb mentésem az atletico madrid-ról szól(vele kezdtem) eddig 3 bari meccsem volt:
1. 0-1
2.0-1
3.0-2
idegenbe voltam és mind a 3-t nyertem 😄 de nem vmi meggyõzõ aha vki tud mutatni egy megbizható jó taktikát megköszönném 😊
Heló szia remélem hogy vagy
ugye van az FM scout és abba mutatja h mennyi a reputációm menedszerként és az lenne a kérdésem, hogy mennyi reputáció kell ahhoz h ne menjenek el tõlem a jobb playak? A Fradival kezdtem és pl olyanok akarnak folyton elmenni akiknek az ability 110-125 között van.....mennyi reputáció kell h maradjanak?
És amúgy a reputációt csak gyõzelmekkel lehet növelni?
és van 3 féle rep., melyik mire jó?
hosszas vívódás után végülis nem fogadtam el
Avanti Crociati!