Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Egyébként még a bajnokság elején járok, de sajnos úgy néz ki kiesés ellen fogok küzdeni. Teljesen új a csapat, talán idõvel kicsit összerázódnak, és kapusposzton sincs szerencsém. Kujovic, az új kapusom is inkább csak közepes képességû, ráadásul még nem is nagyon volt egészséges 😊 Néha a helyettese, (már a Championshipben is ingadozó teljesítményû - értsd: lepkézések bravúrok váltakozása <#idiota>#idiota> )De Vliegert is lesérül, ilyenkor a teljesen botkezû Pinto véd - nem sok sikerrel. Télen jön Contofalsky! Maj meglátjuk... <#nemtudom>#nemtudom>
a tabella:
mert ez a helyzet
arról nemis beszélve h kb 3 ép védõ van most a csapatomban így... az ifik meg... hát még elég gyengék, de sok választásom nincs 😞
Avanti Crociati!
nem vagyunk vmi jok

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
sajnálatos pedig egész szépen feljöttél..
Pff, engem meg kirúgtak....több zsét kértem a fizetési kerethez......így nemtok sikeres csapatot épetni, hogy senki nem akar a klubhoz jönni.....
Még 1x szerencsét próbálok D-Amerikában, de most a Boca Juniorsnál....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
jáccok egy picit!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Az a kecsege Rivaldo csak azér nem akar jönni, me hogy D-amerikai a klub.............
Heló szia remélem hogy vagy
Hala Madrid!
most kezdek elöször játszani a fottball manager-el.az fc fehérvárral kezdek és ha tudtok olyan játékosokat kiket érdemes ide elhozni(és elis jönnének) akkor irjatok!
elõre is kösz<#integet2>#integet2>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
külön-külön folytatod ? dikk
Nekem most jön az elsõ forduló!
Igazolások:
Everton- Ibra; Trezi; Zebina
Middlesb.- Andy Johnson(kölcsön), N'gotty; egy lengyel védõ
Charlton: Sutton
Divatcsapatok OLÉ!
grat mindenkinek, megintcsak remek eredmények születtek. töltöm cordobát, remélem kilábalunk a "bajnokságbanszarokvagyunk" effektusból...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Aston Villa - Charton 1-1
Blackburn - Bolton 1-2
Manchester City - Liverpool 1-0
Tottenham - Fulham 2-2
és itt a tabella:

Loki-MTK 3-1
Loki-FTC 2-0 (ibra gólt lõtt)
Sajnálom hogy elment. Edzõként nem igazán veszem hasznát <#violent>#violent><#confused>#confused><#rinya>#rinya>
Heló szia remélem hogy vagy
megnyered a bajnokságot megszeretnek, köv évben adnak kétszer ennyit, akkor kérsz egy növelést, ha nem adnak adsz egy ultimátumot és megkétszerezik 😊)
Avanti Crociati!
számlán van 100M euro, és adtak 5M-t igazolni <3
Itt sima gyõzelem.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Az agyam eldobom ezektõl a braziloktól.....ezek úgy gyüjtik a sárgát mint más a bélyeget.....
Döcögõsen megy a dolog, de nem reménytelen....most kértem xtra zsét igazolásokra és (meglepetésre) kaptam....
Úgyhogy megpróbálok vmi jó kis védõt és 1-2 cserét is hozni, mert vmi nagyon gyér a cserepad........