Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holdpro
Plymouth Argyle lett a szerencsés
Volt életben Premieres ?
Legnagyobb sztárunk alapból Buzsáky Ákos 😊
Ifiknél pedig Petneházi Márk 15 évével 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

GanXstaZoleeWrk

Ez kemeny volt de 2:1röl tudtunk fordítani 😊 A fele csapat kölcsönben van nállam, viszont színolasz a gárda.

GanXstaZolee#2709

hello!
tudtok nekem mondani jó játékosokat akik eljönnek magyarországra vagy magyarok?az Fc Fehérvárral vagyok.
elõre is kösz
olympus
Na de jó! Leverte a mikró a biztositékot, így nem tudom visszatölteni. De NEM érdekel, újrakezdem.

Divatcsapatok OLÉ!

miért lenne égõ? juss fel, tartsd meg a helyet, nyerj bl-t 😊 ...

Holdpro
Crystal Palace-al kezdek egyet az égõ ? Nem Premier Ligában van hanem egyel lejjebb az Angol Bajnokságban

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Hegeace
Ibra 32, Buffon 38

Heló szia remélem hogy vagy

Sysfox
Nem is tudom mit mondjak...szemet gyönyörködtetõen játszottunk. Passz ide-oda, indítások, emelések...hihetetlen volt... Brighi lõtt egy irgalmatlan kapufát, majd De Ceulaer is vagy 30 méterrõl ívelt a kapura, naná, hogy kapufa lett. A végén volt még egy Bazzani kapufa is, a változatosság kedvéért. Igaz, mindhárom kapufából gól lett a végén...

Most jön a galaktikusok elleni hírverõ meccs és utazunk Leccébe...kezdõdik a Serie A...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

te jo ég,debrecenbe ment?grat
Ars3nal
a keret:

olympus
Upsz ez én voltam csak firefoxon nem tudok bejelentkezni:S és elfelejtettem😄

Divatcsapatok OLÉ!

GanXstaZoleeWrk
Palacio <#worship><#worship><#worship>

gratz mindenkinek!

és HBD a születésnaposnak 😊

GanXstaZolee#2709

Hy all!
gratu mindenkinek😄
Boldog Szülinapot ASFA😄DDDDDDDDD<#pias>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

LasDen
nos:
a keret+taktik:

és az elsõ meccs:

Palermo és Palacio szenzációsak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hegeace
elvbõl nekem se. de hát ez az fm és ibra az ibra itt legalább is. egy szezon van benne az öregben, edzõi képes. is van és nem is rossz. Ustari is itt van nállam ugyhogy van más kapusom is 😛

Fyrex
ahogy érzed 😊

ha neked jobb két fehér bottal járó vén csóka mint két odabaszós fiatal 😊

de persze buffon az buffon 😊 ibra mondjuk nekem ingyen se kéne elvbõl 😊

Avanti Crociati!

Hegeace
Azé az is jelent vmit h Ibra + Buffon is megfordult a klubbomnál 😊

Atesz89
Elég ütõs az öreg 😊 Grat!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Pisti1026
Rangers elleni UEFa-kupa x-em után szétesett a csapat , sérüléshullám, Man City-tõl kaptam egy 4-est, utánna kiestem a kupából, háth kíváncsi leszek , hogy fel tudok e állni, jelenleg 7 vagyok de ezzel a fórmával lefele fogok menni.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Fyrex
mondjuk 2016ban ennél sokkal jobb kapust is vehetett volna...

Avanti Crociati!

38 évesen is izomdurva értékei vannak...

LasDen
Durva...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hegeace
1. igazolásom :

Ars3nal
meg kellett venni frissítésbe nincs benn

kicsit gázos volt adatbázis azért szórakoztam ennyit😊

Pisti1026
Wigan kipipálva 3 helyen állok a tabellán, Ashton megállíthatatlan, Rangers nagy nehezen kihúzta 0-0-val.( Csak az a kép berakás nem lenne, de beraknék képeket én is)

😄

ahányszor benézek ebbe a fórumba te mindig más csapattal vagy...

Atesz89
De ott van Priskin! ???

Ars3nal
kezdtem Watforddal😄 elhoztam Leandrot,Löwöt😄 Tapiat, eladtam 2 pléját van még 4milla igazolni, el kell költeni mert védelem harmatgyenge és csak egy jobb tkp van...

asfa
köszi szépen mindenkinek!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Pisti1026
Sima gyõzelemmel még az Arsenalt is legyõztem, és megint Ashton lõtte a gólt<#nyes><#nyes>, a tabellát jelenleg a 4 helyen foglalom el,UEFA-kupa: Celta, Rangers,Diynamo Zagreb,CSKa Sofia(nehezen, de meglehet a továbbjutás.Most jön a Wigan , kívánjatok sok szerencsét, utánna meg a Rangers!!

Sziasztok! NANTES-al kezdtem,és mondhatom mindenkinek csak ajánlani tudom a francia ligát,rém izgalmas,egyszinten vannak a csapatok majdnem,figyelni kell minden meccsen.
Hegeace
Jó reggelt all! Csatlakozom az elõttem szólóhoz HBD Kis Ká és grat az elért eredményekhez! Mindenkinek!

Atesz89
Hali és grat mindenkinek és Boldog szülinapot Kis ká!

Pisti1026
West Ham-Everton 3-1/ ez az Ashton gyerek egy kész királyság!!!!

asfa
köszönöm szépen 😊
amugy gratula mindenkinek!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

18863 uj hozzászólás:S kicsit rég jártam erre😛
eddig birtam😛 ujra elkezdek játszani 3honap után

zorrobomber
nem semmi, grat

Pisti1026
Na fólytatom a West Ham-et és nem is olyan rosszúl, eggyelõre csak egy kecsegtetõ bemelegítés: Man.U- West Ham: 2-4 ---- majd jövök a többi eredménnyel.( az a buzi képberakás egy Istenért nem akar sikerûlni)

Sysfox
És amúgy Sampdoria - Sampdoria U20 5:1

Nevetséges gólt kaptunk, a két középhátvédem csak nézte, amint az ifi csatárom átkígyózott közöttük (pedig harapófogóba fogták elég rendesen), majd következett De Sanctis, akin simán átvitte a labdát és a hálóba gurított.

Magic Boy
És hatásos a módszerük?<#ravasz1>
Na jüó ez dúrva poén volt.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sysfox
Elég érkekes módszert válaszottak a ifi játékosok arra, hogy bekerüljenek a nagycsapatba...

Az egymás elleni barátságos mérkõzésen lerúgták Miccolit, Elmandert, Dianat és Cicinhot... <#shakehead>

Sajna bl selejtezõben a (csaló)milant kaptam idegenben simán nyertek kettõ nullra viszont otthon majdnem sikerült a bravúr nyertem 1:0-ra Sanogo góljával de utánna lõtt még1et de azt les miatt nem adták meg 3-szor újra néztem és egyvonal volt ami nem les szóval,nem sikerült a fõtáblára jutás remélem azért az uefa kupába bejutok

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

roni 😄

Ars3nal
reggelt és grat all
szedtem frissítést csak így lett jó database...

4kos
Hm sose gondolkoztatok rajta h az FM-s topic rendszeres látogatói egyszer neten egymás ellen összemérjék erejüket?

GanXstaZoleeWrk
reggelt

ez ki ez miez? 😊

GanXstaZolee#2709

Sysfox
Üdv és grat all! <#wave>

Magic Boy
Hali és grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

az alumona gyereket semmi pénzért se add el 😄 Nálam úgy fejlõdött fradiba h 20as befejezés , 19 távoli lövés , 19 fejelés , 19 gyorsulás és 20as gyorsaság ^^ 6 M eurot is ajánlottak érte