Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holdpro
Manchesteres az Luke Chadwick..
Aki nálam van a Nick Chadvick Evertonban kezdte

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Sysfox
Grat!

Chadwick az a Chadwick, aki anno Manchesterben nevelkedett? Most hirtelen nem ugrik be...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

zorrobomber
svájccal tolom, vb-selejtezõ:
1. meccs: Ukrajna - Svájc 2-0
2.meccs:

Magic Boy
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Holdpro
Elsõ Bajnoki meccs

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Magic Boy
Csak is az igazat!

Ars3nal
4-3-3 sztem, jó keret
én keretemet látnátok szkáucsba:S

Fyrex
most mit vársz?

jobb lesz ha azt mondjuk h

1; sok esélyed van a kereteddel jácc 4-4-2t
2;elég harmatos keret jácc 4-3-2-1t

Avanti Crociati!

Magic Boy
Légyszives segítsetek.

Ars3nal
Wang Dalei

zorrobomber
persze valószínûleg maradok, úgyis lesz majd más ajánlat, meg már kicsit a szívemhez nõtt a csapat, legyen is bármilyen gyengus

egyébként tudjátok milyen szisztéma szerint változnak a saját képességeim, miért 5ös a loyaltym, mikor sosem nyilatkoztam hogy elvágyódnék, a Lokinál letoltam 3 évet, itt pedig 1et

Terminátor14
Õt ismeritek?

Pa-t meg ilyesmit nem tudok, de jól néz ki 😄

CSAK a Fradi

Magic Boy
Neve is van?<#ravasz1>

Ars3nal
65eért igazoltam egy 100/180as kapust kínából 55 scout rate

Magic Boy
Szerintetek ezzel a kerettel mennyi eseélyem a Bundeszligában és milyen taktikát (az én évekóta használt taktikám nemvállik be a Bundeszligában.<#szomoru1>) használjak ezzel a kerettel?

Magic Boy
Évek óta stabilan véd és részben neki klöszönhetem, hogy feljutottam a Bundeszligába, de mióta elkezdõdött a Bundeszliga elsõ szezonja azóta az elõbb leírt módon véd.

sideris
háááát, az attól függ, hogy hogyan kapta a gólokat, értsd potya vagy nem, illetve addig is hogyan védett..., mert ha potyázot akkor valszeg az eccentricty (szeszélyesség) hetása alatt áll, és kell egy biztosabb keeper! De ez csak az én véleményem!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Ars3nal
én maradnék idény végéig legalább

zorrobomber
ejj, micsoda kísértés elé állít a gép...nehéz ellenállni, ha maradok és a középmezõny elejére vezetem a Notthingam-et mennybe megyek és talán megnyílik az út egy igazán nagycsapat felé, vagy választhatom most a kicsit nagyobb csapatot bõséges pénzmaggal, és egy szûk, de erõs kerettel(nemtom melyik béna edzõ vezette õket a 15. helyre)...

Magic Boy
Srácok olyan kapussal mit lehet csinálni aki az elsõ félidõben 5-6-osra véd(kap 1-3 gólt ezalatt9majd a másodikban brvúrt bravúrra halmoz?

Ars3nal
végre folytatom gamet, elkezdõdött bajnokság, porszmusz-Watford 2-2
porszmusz 30milláért vett eddig játékosokat:o kiscselzi

sideris
Nem rosszból mondtam!!! Nagy grat és nagyon sok sikert! Ha tudsz, majd pár forduló után teszel fel képeket róluk?

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Holdpro
ez éles , nem tesztelek, ezeket a magyarokat ismerem és tudom hogy jók..

Terminátor14
Igazából a Tottenham vhogy megtetszett, úgyhogy kezdetem is velük! 😊

Thx az ötletet

CSAK a Fradi

sideris
Ez csak teszt game, vagy komolyan gondoltad? Mindenesetre grat a vállalkzásodhoz és nagyon sok sikert! Nem semmi!<#wow1><#eljen>

Holdpro

Fyrex
puak Termi!

Fradi jó, de mondjuk Udinese, Livorno,Werder,Schalke,Tottenham 😊

Avanti Crociati!

szabocsaba1983
Igen, én 12-ért. De a köv. héten már 46-ot ért

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

b4rc4
én Ibra-t 18milla euroért vettem az új update-ben.

szabocsaba1983
Ja, nekem még Delgado prodokált hasonlót, csak van köztük 40 mill euró.

Terminátor14
Cevasztok!

Megint újítottam kicsit a gépen, és amilyen ügyes voltam a mentéseim el is vesztettem 😞

Most azon gondolkozom, hogy kezdjek megint egy gamet a Fradival, vagy esetleg ajánlotok nekem vmi szimpatikus kiscsapatot? Mivel túl sok idõm nincs, ezért ha csapatot ajánlotok, akkor ne a legalsóbb osztályokból pls, köszi.

CSAK a Fradi

b4rc4
hát most visszavettem asszem Nagyra, mivel ÓRisáin picivel többet töltött és nemakartam anniyt várni. De Gabber már 4. 5. évben jár nem!? énmeg csak az 1.ben szval sztem nálam islesznek olyanok 2-3év mulva😄

Fyrex
168 az elég kevés mondjuk (bár nálam azis jónak számít mivel legkisebb adatbázissal tolom és kevés jó PAst generál a gép)

mekkor ABsal tolod?

Avanti Crociati!

b4rc4
grat IBrahimovic angyon álalt pléja😄😄 nálam 18meccs alatt 24gólos abajnokságban és akkor még nem említettem a Bl-t.. 😄:😄

Fyrex: A: 99 /PA:168 szal majdnem dupla ien jó lesz mint most😊

Fyrex
gg sok sikert!

b4rc4: mennyi lett az A/PA? egyébként Besagnoban nem fogsz csalódni mindenkinél ütõs pléja lett 😉

Avanti Crociati!

b4rc4
nekem õ a friss igazolásom és nagyon remélem ,hogy angyon angy játékos lesz belõle (150e euro volt😊 )

szabocsaba1983
Szóval végre helyesen: Fél óra/4 gól! És nem a Leyton Orient ellen...

Fyrex
huhh hát most az árát nem fogom átszámolni de így elsõre jónak tûnik!

szerk: másodikra 26 évesen még van pár hibája, de mondom nemtom besaccolni mennyiért hoztad! mindenesetre pár alatt felgyúrúd 199re és minden oké a sráccal 😉

Avanti Crociati!

GanXstaZoleeWrk
Beajanlottam erte kapasbol 1,5xes pézt de nem akartak nagyon eladni, 8-ér azért elengedte a Lazio 😊

GanXstaZolee#2709

b4rc4
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>grat elég jó kis pléja 😉

GanXstaZoleeWrk
Hali friss igazolás majd 4xes árért....

175/199!!

GanXstaZolee#2709

Fyrex
gg!

Hold sok sikert az új gémedhez!

Avanti Crociati!

Fyrex
nah jó most telt be a pohár...

egyetlen egyszer szóltam rád pmben hogy sokat szpemmelsz, erre egybõl nekemugrassz hogy én csak veled baszok ki es kivételezek veled... hát gondolkodj el ezen egy kicsit

senkinek nem adtam még büntipontot de te nagyon akarsz látom, és még egy húzásod van idáig

leszálhattsz rólam és a topiklakókról is...

köfi!

Avanti Crociati!

sideris
Sziasztok, grat az eredményekhez! Jók vagytok!

B4rc4, sztem nem ez a legnagyobb hiba, ráadásul kb az 5. hozzászólása, nem kéne így nekiugrani, inkább segíteni....nemde?

Fyrex
b4rc4 úr! ha ezt nem fejezi be büntetõpontoknak néz elébe! megértését köszönjük!

Avanti Crociati!

asfa
köszönöm mindenkinek!
joak vagytok! 😊)

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

b4rc4
Házigazdaúr! nemlátom az úr neve melleti 1 szép felkiáltójelet... .KÖzben folytattam a BArca-s mentésemet és 18forduló után 17gyõzelem 1döntetlen 0vereség. igazolásaim: Besagno,Ibra,és majd esetleg Kerlon.

Ars3nal
az én kapusom 41 éves bibibí😄

olympus
köszi^^

Divatcsapatok OLÉ!

szabocsaba1983
Sziazstok! Egy kis hozzászólás a közkedvelt Ibra témához....