Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki nálam van a Nick Chadvick Evertonban kezdte
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Chadwick az a Chadwick, aki anno Manchesterben nevelkedett? Most hirtelen nem ugrik be...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
jobb lesz ha azt mondjuk h
1; sok esélyed van a kereteddel jácc 4-4-2t
2;elég harmatos keret jácc 4-3-2-1t
Avanti Crociati!
egyébként tudjátok milyen szisztéma szerint változnak a saját képességeim, miért 5ös a loyaltym, mikor sosem nyilatkoztam hogy elvágyódnék, a Lokinál letoltam 3 évet, itt pedig 1et
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

porszmusz 30milláért vett eddig játékosokat:o kiscselzi
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Thx az ötletet
CSAK a Fradi
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Megint újítottam kicsit a gépen, és amilyen ügyes voltam a mentéseim el is vesztettem 😞
Most azon gondolkozom, hogy kezdjek megint egy gamet a Fradival, vagy esetleg ajánlotok nekem vmi szimpatikus kiscsapatot? Mivel túl sok idõm nincs, ezért ha csapatot ajánlotok, akkor ne a legalsóbb osztályokból pls, köszi.
CSAK a Fradi
mekkor ABsal tolod?
Avanti Crociati!
Fyrex: A: 99 /PA:168 szal majdnem dupla ien jó lesz mint most😊
b4rc4: mennyi lett az A/PA? egyébként Besagnoban nem fogsz csalódni mindenkinél ütõs pléja lett 😉
Avanti Crociati!
szerk: másodikra 26 évesen még van pár hibája, de mondom nemtom besaccolni mennyiért hoztad! mindenesetre pár alatt felgyúrúd 199re és minden oké a sráccal 😉
Avanti Crociati!
GanXstaZolee#2709
egyetlen egyszer szóltam rád pmben hogy sokat szpemmelsz, erre egybõl nekemugrassz hogy én csak veled baszok ki es kivételezek veled... hát gondolkodj el ezen egy kicsit
senkinek nem adtam még büntipontot de te nagyon akarsz látom, és még egy húzásod van idáig
leszálhattsz rólam és a topiklakókról is...
köfi!
Avanti Crociati!
B4rc4, sztem nem ez a legnagyobb hiba, ráadásul kb az 5. hozzászólása, nem kéne így nekiugrani, inkább segíteni....nemde?
Avanti Crociati!
joak vagytok! 😊)
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress