Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
szerintem jobban láthatóak!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Én általában 4-4-2 countert vagy 4-4-2 diamond attacking v2-t esetleg egy 4-3-2-1-es felállást!
Grat Sysfox,Iceman,Holdpro!

Fyrex
az új link színek milyenek?

gg all

Avanti Crociati!

zorrobomber
altalaban a 4-4-2 jon be, Lokival diamondban, most Notthingam Forrestnel a Premier League-ban megprobaltam 4-5-1re atallni, de docogott a szeker, feltoltam meg egy csatart, szal visszaalltam 4-42re de ez nem ugyanaz a 4-4-2 mint a korabbi, itt kozepen csak vedekezobb jatekosaim vannak: Zanetti, Lineroth, Flamini, Carsley, szelen pedig(elvileg) tamadobb. tehat
GK - DL, DC, DC, DR - AML, MC, MC(->DMC),AMR - ST,ST

Sajnos talan meg ez sem az igazi de egyelore ragaszkodom hozza hatha osszerazodnak a fiuk(csak mar lenne egy kis idom jatszani is...)

Sysfox
Oooopsss...tényleg te velük vagy... <#miaz>

Én azért tartom õket annak, mert ha ellenük játszom, akkor tutira hármat kell cserélnem az elsõ félidõben sérülés miatt. És van 20 helyzetem ellenük, tuti kimarad mind, de a MU az elsõ támadásából gólt szerez, általában a 20.-30. perc között. Nagyon sokszor fordult elõ ilyesmi.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Iceman89
azaz... nemrég 3 védõvel játszottam, de az veszélyes.. cserébe sose rakok védõt, tehát ha 1 lesérül a maradék 2 az biztos kap 45' alatt 5-t.... szval a 4 az kell 😊 de a szélsõk attól még felfuthatnak 😊 fõleg ha Carlos Magno és Fábio Santosról van szó 😊 na meg a csatársor is érdekes... eddig 3 csatárt használtam mert van kb 8 belõlük és kell õekt használni, de hát több gólt nem lõtem, inkább a meglevõken osztoztak többen, tehát ez Rooney-nak nagyon nem tetszett 😄 így hát Peirone, Scorza, Cerci, Okaka, Alan Smith és még talán Torres is csak csere... 😄 amúgy köszi 😊

Iceman

Magic Boy
Símán továbbjutsz!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zorrobomber
korabbi hszedre visszaterve sysfox, nekem speciel be szokott jonni, gyakorlatilag vedekezo, idohuzo taktikkal jutottam Lokival Bl-negyeddontobe (4-1 Milan ellen), es ilyennel jutottam fel PL-be Notthingam Forrest-el. <#hehe>

Magic Boy
Sysfox, Holdpro, HUNLonsdale, Franc0, Atesz89, Fyrex, B4rc4, Zorrobomber, Terminator14:Milyen taktikával játszotok?

Iceman89
kössz Sysfox... 😊 kössz "csíter" csapat 😄DD csak túl jó Rooney meg a Nisti bá 😄 ennyi az egész 😄na meg a védõk se rosszak

Iceman

zorrobomber
hmm, grat jo kis tamado taktik <#eljen>

simán meg lesz a továbbjutás...

ManU ellen sztem idegenben vereség, hazai pályán 1 pont
Porto ellen idegenben 1 pont, hazai pályán 3 pont
a Bröndby csaptát meg oda vissza vered

😊

Iceman89
na azthiszem a Manchester ismét régi fényében ragyog 😊 Rooney és Torres is eredményes volt ma 😊 Andres-t meg a Chelsea akarta vinni, én meg mondtam nekik h 30 milla 😊 de nem kellett nekik... hát így jártak 😄

Iceman

Sysfox
Sorsoltak a Bajnokok Ligájában, a Sampdoria a D csoport tagja lett, csakúgy, mint a Manchester United, a Porto, és a Bröndby.

Egy kis esélylatolgatás a részemrõl: A MU a legnagyobb csítercsapat a játékban ezt tudjuk, a Bröndbyt kötelezõ megelõznöm, és szerintem a Porto is gyengébb nálam. Úgyhogy elvileg meglehet a 2. hely.

Holdpro
2. helyezettet fogadtam 22.ként.. kézdünk észheztérni ? csak kevés az 1 pont.. igy 19. helyre jöttünk fel

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Sysfox
Köszi MagicBoy és Iceman! <#worship>

Magic Boy
Grat a hét menedzsere címhez!<#worship>
Csak így tovább.<#eljen>

Iceman89
még nem is gratuláltam a hét menedzserének 😊 GRAT!!!

Iceman

Holdpro
Hatalmas bravúr nekem..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
sziasztok jó reggelt
Istenem mekkora a fejléc, mire leviszem elfáradok <#vigyor2>

Sysfox
Elkezdõdött a bajnokság... Miccoli az elsõ tétmeccsén is gólt szerzett... És úgy nézem, megtört a Vucinic-átok, most sem lõtt gólt, le is cserélték.

Iceman89
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem mindig azok a játékosok sérülnek le, akik a legjobbak, vagy esetleg jól fejlõdnének... Rooney, Torres, Kerlon... már kezdem kicsit únni... Ronney pl úgy néz ki most mint 4 évvel ezelött... amikor 202 éves volt, pedig azóta sokat fejlõdhetett volna... Torres meg még rosszabb

Iceman

Sysfox
Nem rossz persze, úgy értettem, hogy a régi Reálból nem volt sok játékos, csak az a négy.

Iceman89
hali all!!!

Iceman

Atesz89
Hali mindenkinek és grat Sysfox!

LasDen
reggelt all...
én ritkán állok be védekezn, de a fontos meccseknél megpróbálom a végét kihozni......Bocaval eddig nem volt olyan meccsem amit a hajrában vesztettem el...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nálam is pont ugyanez ez van.

Ha beállok védekezni, majdnem mindig gólt kapok.

De akarva, akaratlanul szinte mindig beállok védekezni a végén amikor valami fontos meccs van, sajna csak ritkán jön be. 😊

Azért, Downing se a szar játékosok közé tartozik.

Hatalmas Grat.!

Fyrex
nah pont az ilyen taktikánál szopat be a gép, mikor beállsz védekezni meg idõt húzol meg stb.

legalábbis nekem ez a tapasztalatom

Avanti Crociati!

Sysfox
"Legalaktikáztam" a Realt... Bár ez a Real, nem "az" a Real. Azt is mondhatnám, hogy nem a "ríl" Real. 😄
Tiszta ifista játszott, csak Beckham, Roberto Carlos, Robinho és Casillas maradt a régi csapatból...

Sysfox
Nekem még sohasem jött be...

Amúgy üdv és grat mindenkinek!

GanXstaZoleeWrk
Én ilyenkor mindig egyenkent cserélek 3-5 percenkent utolsó negyedórában az is viszi szepen az idõt 😊

GanXstaZolee#2709

idõhúzás a végén jó taktika!plusz a fáradtakat cseréld le a 75.percben,csak okosan!védekezésre is beállhatsz,de csak ha mersz,mert nem mindig jön be!
Magic Boy
Hali és grat all!

horika
Sziasztok!
Gondoltam újra elkezdek jaccani fm-mel, felraktam a játékot és az a problémám, hogy random idõnként átállítja a pénznemet Thai Bant-ra és az automatikus mentést napi-ra... Olvastam itt a forumban, hogy volt már ien problémája vkinek, de nem talaltam ra megoldast se itt, se mashol a neten...
Ha valaki tud segíteni lecci ossza meg velem a megoldást, elõre is örök hala neki!
HUNLonsdale
álltalában valameik szélsõ védekezõ poszton,ha megnézitek az az élénkzöl a posztoknál,tehát elvileg az az igazi ,de persze ha ugy alakul bevethetö bárhol,csatárnak is akár: 20bef,csel,fej,öszp.,üresbe m.

HUNLonsdale
meg hát ugye 5k ért vettem most meg ér 4M fontot 😄

LasDen
és ált. hol játszatod?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

franc0
ez már elég jónak nevezhetõ <#eljen>

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

LasDen
nem is rossz....

HUNLonsdale
ezt tudja:

rotálok,és adottságai révén bevethetö mindenhol

Atesz89
Õt én is ismerem....

LasDen
????
mi?

franc0
új igazolás egyébként?
mert ahogy eddig olvastam eddig még senkinek sem vált be igazán
reméljük úttörõ leszel 😊

HUNLonsdale
ez is vicces szerintem

franc0
np, úgytûnik sokaknak új volt

HUNLonsdale
akkor bocsánat

HUNLonsdale
értékek:

Hegeace
hmmm..... felettéb érdekes

Heló szia remélem hogy vagy

LasDen
hát ez...<#wilting><#wilting><#wilting>