Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék nem sikerült a frissítés és így megvettem nistelroyt panuccit meg madurot ennyi és el is fogyott a pénzem

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Megyek, mert reggel 4-kor kelek <#rinya>#rinya>
Jó éjszakát, sziasztok!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nézzd meg a tegnapi képeket 😊
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Egyelõre csak írásban tudom mondani hol tartok. Debrecennel vagyok, vezetem a bajnoki tabellát, nemzetközi porondon is elég sokáig eljutottam.
Bajnokok ligája selejtezõkrõl kiestem, de folytattam UEFA kupában. Itt a csoportkörben 2. lettem, megverve az Austria Wien-t 3-0ra, illetve a Rosenborg-ot 1-0-ra, Osasunától 1-0-ra kikaptam, vmi keleti csapatot (már nem emlékszem) pedig szintén megvertem. Utána elég sokáig eljutottam kiejtve többek közt az Udineset is, míg el nem érkezett az Anderlecht elleni meccs a nyolcaddöntõbe jutásért. Itt hazai pályán már 3-0-ra vezettem, ekkor kiállították egy játékosomat. 3-1. Kiállítottak még valakit. 3-2, 3-3. Uhh mondom. Idegenben vezetek 2-0-ra, majd öngól 2-1, és a meccs végén még egy gólt találtak 2-2. Így estem ki. Elég idegesítõ volt. Legközelebb már képekkel is jelentkezem 😊
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
letöltöttem, de azt el is felejtettem felrakni :S
jééézus de csúnya ez az inter mez

grat neked is ez szép!
8. helyre jöttem fel 😊
Man City - Newcastle 1-1 ezért ujrajátszás lett!

nah Ribéryt próbálom hozni 22.5 milláért, összes középpályás poszton bevethetõ(kiv. vkp😄)+ csatárnak is be lehet állítani, és még sokat fejlõdhet, Ljungberget meg eladom