Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali!
asszem kezdek egy új csapattal... már amúgy is rég váltottam 😄
Olaszok közûl kéne vmelyik csapat, lehetõleg ne legyen benne a top4 be... van ötletetek?
asszem kezdek egy új csapattal... már amúgy is rég váltottam 😄
Olaszok közûl kéne vmelyik csapat, lehetõleg ne legyen benne a top4 be... van ötletetek?
Iceman
ingyen jön Yaya Touré Olimpiakosból meg Glen Johnson a cselzibõl, Rivaldot széjjelrúgták 2 hónapra úgyhogy hozok egy kölcsöncsatárt, nyáron meg veszek valakit
Napot mindenkinek és Gratula! Végre rátaláltam arra a csapatra és bajnokságra, amelyik igazán tetszik.
Lassan a szezon felénél vagyok. Bajnokságban 2. hely 1 pont hátránnyal, BL-ben 1 mérkõzés van vissza a csoportban: 1.Fenerbahce 10p 2. Villareal 10 3. Bayrn 8 4. Saprta Praga 0
Utolsó körben Villareal-Fenerbahce <#wow3>#wow3> és Bayern-Sparta
A keretem:

Lassan a szezon felénél vagyok. Bajnokságban 2. hely 1 pont hátránnyal, BL-ben 1 mérkõzés van vissza a csoportban: 1.Fenerbahce 10p 2. Villareal 10 3. Bayrn 8 4. Saprta Praga 0
Utolsó körben Villareal-Fenerbahce <#wow3>#wow3> és Bayern-Sparta
A keretem:

Forza Milan!
Sikerült a Hamburggal a továbbjutás a csoportomból!!!!Az uccsó meccsen dõl el a csoportelsõség a Real ellen.Ezt még álmomban sem gondoltam volna hogy továbbjutok ebbõl a csoportból<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Na hy!
Manchesterrel megvettem Dirk Kuyt-ot a Feyenord-tól lehet kicsit sokat adtam érte de kellett csatár, ráadásul a Feyendordban a legalamember így megkellett izzadnom, hogy aláírjon: 18 m. €-t adtam + Sahát aki csak kispados volt...
Manchesterrel megvettem Dirk Kuyt-ot a Feyenord-tól lehet kicsit sokat adtam érte de kellett csatár, ráadásul a Feyendordban a legalamember így megkellett izzadnom, hogy aláírjon: 18 m. €-t adtam + Sahát aki csak kispados volt...
Jó reggelt és grat all!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
fene se tudja mivel 2011ben jarok es ugye KArim pl 27 eves tehat ma 22. Annyira nem lehet generált 😊 Idigoras meg másnál is bevállt ugy tudom de õ siman lehet generalt a kezdési 17-18. éves korával.
GanXstaZolee#2709
te jézus isten , mien durvák 😮 ugye generáltak ?

karim bovarrol meg idigorasról képet pls
ezaz azert irtam hogy ritkan mert en ilyen most lõttem kb elösször 😄DD
Az én keretem meg: (kicsi ám de nem nagy)

Az én keretem meg: (kicsi ám de nem nagy)
GanXstaZolee#2709
én pont most kaptma egy ilyet 😄
ez rohatt jó

Johnatan De Guzman nincs valakinek a csapatában? nálam nagyon jól keni, meccseket dönt el egy-egy villanással, egész középpályát bejátssza+csatár és még csak 20 éves
iTunes skin
nekem is olyanokat cisnála ygerek , megfogja 30rõl megküldi jobb sarokra , ilyen 5M euros kapus rá se mozdul 😄
nekem is olyanokat cisnála ygerek , megfogja 30rõl megküldi jobb sarokra , ilyen 5M euros kapus rá se mozdul 😄
Jövünk fel, mint a büdösvíz... A Milan 2:2-õt játszott a Rómával, így 5 pontra csökkent az elõnye... Ahhoz képest, hogy pár fordulóval ezelõtt még 9 pont volt, eléggé megfogyatkozott a különbség... 😊
Következõ fordulóban jön a Juve...
Következõ fordulóban jön a Juve...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Még a 2005-ben a Tottenhamnél volt a játékosom Karim Benzema, és nagyon tuti volt a csávó. Hihetetlen gólokat szerzett távoli lövésekbõl...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Sziasztok!Az melyik skinben van ahol a backgroundon a csávó fûnyírógéppel hasít a pálya közepén?Segítségeteket elõre is köszönöm!
Benzema marseille ellen hintett egy 3mast ,csak lefáradt(17 éves😛) ezért carew kezdett. Meccs elején lerúgták Fredet , aztán félidõnél Juninho is 60%os kondiban volt õt is le kellett hozni meg még vkit. Szóval csak reménykedtem , hogy nem sérül le senki . Kép itt:

Én is búcsúzom jó8 mindenkinek!
Az elején megijedtem az elején de Pantelic megoldotta 😄

Az elején megijedtem az elején de Pantelic megoldotta 😄

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
igen tudom... bemásoltam, de vmiért még mindig ugyanott játszanak a srácok... (Ballack, Shevchenko, Rosicky)
pedig szerintem mindnet megcsináltam... de mind1... megnézem az átigazolásokat, és saját kezûleg fogom beállítani 😊
köszi a segítséget 😊 & jó éjt!
pedig szerintem mindnet megcsináltam... de mind1... megnézem az átigazolásokat, és saját kezûleg fogom beállítani 😊
köszi a segítséget 😊 & jó éjt!
Iceman
köfi szépen
továbbjutottam várom az ellenfelem 😊
továbbjutottam várom az ellenfelem 😊
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Én minden új játéknál váltok skint most kezdtem újat ezért mostani játékomnál kipróbálnám
És hatalmas grat kis kának!
És hatalmas grat kis kának!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
szép jó estét mindenkinek!
Sikerült felraknom a 6.0.3 at... és el is indult a game...
Már csak 1 dologban kérném a segítségeteket, ha vki már felrakott vmilyen átigazolási frissítést (pl: Summerupdate3) az légyszives keressen meg és segítsen h hogyan is kell feltelepíteni.
Sikerült felraknom a 6.0.3 at... és el is indult a game...
Már csak 1 dologban kérném a segítségeteket, ha vki már felrakott vmilyen átigazolási frissítést (pl: Summerupdate3) az légyszives keressen meg és segítsen h hogyan is kell feltelepíteni.
Iceman
Arsenal meglesz?
Remélem meg...
Remélem meg...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
talonabn mindenképpen elteszem, és ki is probálom majd, de sztem meg tudjuk majd oldani msn en is ha másnak nem kell
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
lenne akit valóban érdekelne a skinem és használná is? mert fölöslegesen nem linkelem of korsz 😊
Avanti Crociati!
😊 köfi!most megy jah 😄
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress