Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neked mi van a logóddal ? 😮OOOOOOOOFF
#86428 : rohadt gyorsna tegyél be egy 4. védõt szvsz
#86432 . grat
#86432 . grat
végre sikerült gyõzni, de ígyis csak 10. lettem... Vucinic 12 meccs alatt lõt 2 gólt... pedig messze õ a legjobb képességû csatárom...

Iceman
egyszer nekem is lehet mázlim ^^ BL nyolcaddöntõbe egyik legkönyebb ellent , a dinamo kijevet kaptam !!! 😄
én egy lanos játékomban megvettem a liverpoolba, 15 évesen, 2.6 milla euro volt az ára.bruttális értékei voltak, majd tolok róla képet.mindenesetre nagyon jo pleja.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Nálam már a Lyonnál van és 147/163-as!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
azért kell még a Bucaramangától megvenni.... mielõtt 17 éves korát elérné mert akkor csak a leigazolni gombra kell rámenni...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Nálam 10 milláért adják a Scout szerint!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Grat mindnkinek!
itt a kép Sysfoxnak és nem õ rúgja a szabadokat mert szabó ottó jobb nála(éppen szabadságon van)

itt a kép Sysfoxnak és nem õ rúgja a szabadokat mert szabó ottó jobb nála(éppen szabadságon van)

De Guzman év ifije, és ketten vannak év csapatában, ha lenne pénzem már Defoe is jönne😊
reszkethetnek UEFA kupások, nyáron szeretnék erõsíteni egy sokoldalú középpályással, vagy egy nagydarab csatárral
reszkethetnek UEFA kupások, nyáron szeretnék erõsíteni egy sokoldalú középpályással, vagy egy nagydarab csatárral
Kezdik érteni a fiúk, mit várok tõlük. <#nevetes1>#nevetes1> Pedig Anelka sérülés miatt nem is játszhatott.

Forza Milan!
Csak a Lecce!!! Csak a Lecce!!!
ha nem is volt teljesen kiegyenlített a meccs, azért 4-5x bravúrral tudott csak védeni Dida....
és volt egy gól amit nem adott meg nekünk a szenya.... szerintem a Milán is megbundázta a bírókat 😊

ha nem is volt teljesen kiegyenlített a meccs, azért 4-5x bravúrral tudott csak védeni Dida....
és volt egy gól amit nem adott meg nekünk a szenya.... szerintem a Milán is megbundázta a bírókat 😊

Iceman
yesss yess yessssss.... megvan a 3. gyõzelmünk 😊 már kezdtem aggódni h 3 meccsen nem tudtam nyerni...
Iceman
Elején feljesztgették rendesen,de 10e nél kb megakadtak azt nem tudtam miért nem bõvítenek pedig a teltház megvan és pénzügyi gondjuk sem lehet.Azt meglestem editorba és azt irta ekkora a stadion max bõvítési lehetõsége,szóval nem tudtam mi legyen,lehet e új stadiont építeni vagy nemtom.De idén nyáron felhúztam 100e re a bõvíthetõséget,dec12én el is készül + 9900 ülõhely.Teltház tuti meglesz igy is mert a csapat reputationja jelenleg 8500 körül van.
ehhehe Guzmán nálam a newcastle -ba játszik és lesérült 7 hónapra,azért örülök mert 2 hét mulva játszunk velük és ö eddig 9mecs8gól.
Szoros😛

nem tudok 100%osan örülni a gyõzelemnek, MUt kellett volna inkább megverni...
félidõben kicsit kevesebb helyzetünk volt de döntetlen állás, lecsesztem õket, hát milyen munka az Emiratesban kiesõjelöltként x-re állni😄
félidõben kicsit kevesebb helyzetünk volt de döntetlen állás, lecsesztem õket, hát milyen munka az Emiratesban kiesõjelöltként x-re állni😄
ajj de kár... 93' be kaptunk gólt a Reggina-tól és így lett 2-2... de 12' ben lesérült a kapusom és pont sérült volt a csere kapusom is és nem volt más lehetõség, minthogy egy csere VKP-t játszassak :S
Iceman
köszi 😊
hát lassan de biztosan közeledek afelé 😊 Elöbb a Rómát most a Livornót küldtük el gyufáért 😄
Lecce Powa!!!

hát lassan de biztosan közeledek afelé 😊 Elöbb a Rómát most a Livornót küldtük el gyufáért 😄
Lecce Powa!!!

Iceman
Nem értettem , hogy a Barca meg Mu miért akarja elvinni Crist csillagászati összegekért 😄 2 kipattanót 25rõl úgy bevágott , hogy néztem
na ez szép kezdés 😊
az elején még vezettünk is 😊 kár hogy Vucinic leseérült 2 hónapra... õ lehet h megnyerte volna nekünk 😊

az elején még vezettünk is 😊 kár hogy Vucinic leseérült 2 hónapra... õ lehet h megnyerte volna nekünk 😊

Iceman
Tényleg nagy balszerencse kell hozzá mert én például 10 ponttal csoportgyõztes lettem a ZTE-vel!
És grat mindenkinek!
És grat mindenkinek!
próbûld újra az egészet FAQ alapján !
#86385 : grat , bajnok leszel 😛 Fulham plejái pisztos másnaposak voltak újévkor
#86385 : grat , bajnok leszel 😛 Fulham plejái pisztos másnaposak voltak újévkor