Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman
Iceman
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Iceman
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Iceman
Hajrá!<#eljen>#eljen>
Iceman
Itt vannak a jövõ Lecce reménységei 😊 + van 6 milla a keretembe szval ha jön akkor Kerlont (189pa) is elhozom 😊

Iceman
6.0.3-al kezdtem anno velük egyet Gabber unszolására, 20 forduló után elsõ voltam, de nem bírtam tovább Atletico nélkül szal hagytam a francba
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
tegnap elszállt a gépem, igy elvesztek a mentéseim. Valaki kezdett már az NBII. be került Fradival ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Iceman
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Iceman
grat, szép!!
Avanti Crociati!
Leporoltam az újpests mentésem és produkáltam egy nemgyenge kezdést 😊
Nemtudom mennyi volt eddig a leggyorsabb gól, és a 2 leggyorsabb gól, de ha lehet akkor ezzel nevezek a hét képére 😊

Iceman
Hajrá!<#eljen>#eljen>
Ti mit tennétek a helyemben?
továbbra is maradjunk 800 szélesség max-nál és ne warezoljunk köfi
grat brutáljóak vagytok
Avanti Crociati!

Iceman
Nálam most nem volt egy darabig, mert most épült fel a sérülésébõl, aztán meg a kolumbiai U20-ban játszott 4 meccset egymás után... Most tért vissza, hogy Kolumbia kapott egy laza négyest a braziloktól...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Pedig tudom, hogy genovai csapat... Pedig még el is gondolkodtam elõtte...<#confused>#confused>
Jah, a Blackburn meg jó kis manchesteri csapat... 😄
Mekkora <#lama>#lama> vagyok... 😊
Barcelona 2005/2006
BL-t a Liverpool-l játszottam:
1. A Savegamecleanerhez tud adni valaki egy linmket?
2. A Kapusomat Vinné a Schalke(anno töllük vettem 160e-ért)16 millióért.
Szerintetek odadjam?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Sysfox:#86412
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Döntetlennel ért véget a gigászok csatája
Tegnap este két patináns klub találkozott a Serie A 12. fordulójában, az utóbbi idõben megtáltosodó Sampdoria a Juventust fogadta. A mérkõzés nagy küzdelmet hozott, a Juventus veszélyeztetett többször elsõsorban Ibrahimovic révén, de a veronai csapat támadásaiban is benne volt a gól.
A legnagyobb Sampdoria helyzet Diana nevéhet fûzõdik, aki egy hosszú átadást továbbított kapura, a dolog szépséghibája az volt, hogy éppen oda, ahol Buffon állt. Így maradt a gól nélküli döntetlen, ami a lefújásig nem is változott.
Iceman
Volt nálatok olyan hogy egy vétel azért hiúsult meg mert egy játékos nem felelt meg az orvosi vizsgálatokon?
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Csinált már valaki olyat, hogy kiválasztotta a négy legerõsebb bajnokságot és egyszerre 4 élcsapatot irányított?
Forza Milan!
én most mondok fel a lyonnál