Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman89
hát ezt is csicska 1 ponton buktuk be... megvertük 1-0 ra az Intert... és kaptam 9. heylért 130e fontot :S

Iceman

Iceman89
hát BL és kupa meccsek nélkül nehezen váradnak el a játékosok.... a formájuk meg pont attól függ h mit játszottak, tehát ha szarul kezdik nem lehet jó, h nyerjek.... sokszor szar formával verem meg a jobb csapatokat... fordítva meg vesztem el...

Iceman

Magic Boy
A játékosok formája, fáradtsága is sokat számít, de ha jobb a kereted akkor nyerõ helyzetböl indulsz!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Iceman89
ez a játék aztán nagyon unreal... megverjük a Milánt meg a Sampdoriát, de kikapok a Parmától meg Messinától... én csak azt nem értem h mi dönti el h nyerünk vagy sem? mert a játékosállomány az kevés...

Iceman

Magic Boy
Grat!

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Iceman89
Lecce- Fiorentina 0-3 GRRRRRRRRRRRR tetves Lüke Tóni <#duhos2><#duhos2><#duhos2>

Iceman

Lyon - talonba - Real Betis - indul 😊

Magic Boy
Meg lessz az a 8. hely!
Hajrá!<#eljen>

Iceman89
Lecce-Empoli 4-0... 4 meccsel a vége elött 4 pontal vagyok a 8. helytõl 😊 kövi ellenfeleim: Fiorentina(14), Parma(19.), Sapmdoria(4), Inter(2) :S

Iceman

Iceman89
😄DD akkor te tényleg értesez a dolgokhoz... 6.0.3 van fenn... és FMGenie vel beállítottam a jövõ igazolásait... szval még minden maradt úgy, csak jövõre szétkapják a Juvét meg ilyenek... hát voltam én is 3. 2 meccs után 😄 de akkor ezek szerint vmi(ke)t rosszul csinálok... sebaj nem vagyok annyira türelmetlen majd jövõre megmutatjuk nekik 😊
Itt vannak a jövõ Lecce reménységei 😊 + van 6 milla a keretembe szval ha jön akkor Kerlont (189pa) is elhozom 😊

Iceman

Magic Boy
az elsõ évet én is mindig átmanetinek tekintem!

franc0
milyen verzióval tolod?
6.0.3-al kezdtem anno velük egyet Gabber unszolására, 20 forduló után elsõ voltam, de nem bírtam tovább Atletico nélkül szal hagytam a francba

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Holdpro
Sziasztok
tegnap elszállt a gépem, igy elvesztek a mentéseim. Valaki kezdett már az NBII. be került Fradival ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Iceman89
elvileg idén kiesett a Lecce... lehet h van pár jó játékos a csapatba, de pl Vicinic 12 meccsig nem csinált semmit... játékost meg ugye ide nem lehet igazolni... a célom a 8 . hely volt, ami simán összejöhetett volna, ha nem hajráznak az ellenfelek a meccsc végén ennyire. végülis meg vannak elégedve a helyezéssel, és ingyen igazolok jövõre 5 játékost, szval ez ilyen átmenet év volt... nem szégyenlem ezt a helyezést, lehet h sokkal jobb is lehetne, de a Juvét, a 2 milán meg a Rómát nem lehet megverni.... (csak rohadt nagy mákkal)

Iceman

franc0
én ezt nem linkelném, hanem kezdenék egy újat hogy helyreálljon az önbecsülésem 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

ezeken állandóan röhögök...

Iceman89
hát mondom legalább 5 meccset buktam idén úgy be h 90. perc be kaptunk 1-tvagy 2.t is... pedig ennek ellenére tetszik a csapat játéka... bát kicsit a helyzetkihasználás gáz, de van hogy 5-t lövünk... helyzetünk mindig van elég... csak kihasználni nem tudjuk

Iceman

Fyrex
ezt a "ezzel nevezek a hét képére" dolgot tessék már abbahagyni nincs ilyen h ezzel nevezek...... -.-

grat, szép!!

Avanti Crociati!

Fyrex
ejjj 😞

ennél bizony lehetne sokkal jobb :SS

azért hajrá

Avanti Crociati!

Magic Boy
Grat!

Sziasztok! Grat All!
Leporoltam az újpests mentésem és produkáltam egy nemgyenge kezdést 😊
Nemtudom mennyi volt eddig a leggyorsabb gól, és a 2 leggyorsabb gól, de ha lehet akkor ezzel nevezek a hét képére 😊

Iceman89
ez lemaradt 😄

Iceman

Iceman89
így fest a tabella a 31. forduló után... kövi ellenfél a Juve :S na assze mebbõl nem lesz 8. helyezés

Iceman

Magic Boy
Szerintem símán menni fog!
Hajrá!<#eljen>

Magic Boy
Kaptam egy ajánlatot:

Ti mit tennétek a helyemben?

Iceman89
köszi... 😊 remélem menni fog ez így tovább

Iceman

Magic Boy
Grat!

Fyrex
hali ól

továbbra is maradjunk 800 szélesség max-nál és ne warezoljunk köfi

grat brutáljóak vagytok

Avanti Crociati!

Iceman89
A Lecce ismét gyõztesen hagyta el a pályát... így növelte esélyeit az UEFA szereplésre 😊

Iceman

Sysfox
Láttam már... Nem rossz az 33 gól... Ahhoz képest, hogy nem is csatár. <#worship>

Nálam most nem volt egy darabig, mert most épült fel a sérülésébõl, aztán meg a kolumbiai U20-ban játszott 4 meccset egymás után... Most tért vissza, hogy Kolumbia kapott egy laza négyest a braziloktól...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Ooopppsss....tényleg veronait írtam...<#zavart1>
Pedig tudom, hogy genovai csapat... Pedig még el is gondolkodtam elõtte...<#confused>

Jah, a Blackburn meg jó kis manchesteri csapat... 😄

Mekkora <#lama> vagyok... 😊

Magic Boy
Grat!

b4rc4
hi és grat all,nálam véget ért az idényt. Amiket sikerült elhódítani: Spanyol szuperkupa,Spanyol bajnokság,BL,UEFA Super Cupa,Fifa confederations cupa.
Barcelona 2005/2006

BL-t a Liverpool-l játszottam:

Magic Boy
Grat!

Magic Boy
Lenne 2 kérdésem!
1. A Savegamecleanerhez tud adni valaki egy linmket?
2. A Kapusomat Vinné a Schalke(anno töllük vettem 160e-ért)16 millióért.
Szerintetek odadjam?

Iceman89
kijárt már nekünk is egy kis szerencse... 😊

Iceman

5w0rdf15h
a Sampdoria Genova városának futball csapata <#smile>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Atesz89
Veronai?---->genovai

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Pedig az én emberem akit igazolni akartam nem volt sérült...
Sysfox:#86412

Sysfox

Döntetlennel ért véget a gigászok csatája

Tegnap este két patináns klub találkozott a Serie A 12. fordulójában, az utóbbi idõben megtáltosodó Sampdoria a Juventust fogadta. A mérkõzés nagy küzdelmet hozott, a Juventus veszélyeztetett többször elsõsorban Ibrahimovic révén, de a veronai csapat támadásaiban is benne volt a gól.

A legnagyobb Sampdoria helyzet Diana nevéhet fûzõdik, aki egy hosszú átadást továbbított kapura, a dolog szépséghibája az volt, hogy éppen oda, ahol Buffon állt. Így maradt a gól nélküli döntetlen, ami a lefújásig nem is változott.

Sysfox
Reggelt!

Iceman89
vazzzz.... nwm hiszem el h az olaszok ilyen pofátlanok.... kb a 3. meccsemet bukom be a 90. perc körûl .... pedig simán jobbak voltunk...

Iceman

jah ha jó sokáig sérûlt még akkor nem biztos hogy átmegy az orvosin

Atesz89
Hali és grat all!
Volt nálatok olyan hogy egy vétel azért hiúsult meg mert egy játékos nem felelt meg az orvosi vizsgálatokon?

Iceman89
hát ha lenne 2 G ramom, lehet h kipróbálnám :_D

Iceman

andrijcar
Napot! Jól toljátok

Csinált már valaki olyat, hogy kiválasztotta a négy legerõsebb bajnokságot és egyszerre 4 élcsapatot irányított?

Forza Milan!

Iceman89
csá Iceman 😄 78-89 tartsunk össze 😊

Iceman

én most mondok fel a lyonnál

Iceman79
Üdv nektek Manágerek!

Látom mindenki kitett magáért, és továbbra is szép eredményeket értetek-értek el!
Én sem adtam alább, hamarosan ismét napi szinten boldogítalak benneteket!
Coming soon! <#nevetes1>
További jó játékot!