Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újratelepítettem gépem mert sikeresen megnyitottam egy e-mailes vírust:c
van olyan ápdét hogy Priskin Watfordba van már?
igazi mayar delegácio😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
és ráadásul nálam év végén vitték el ugy hogy iszonyat statja volt...
amugy nemtom neked hogy sikerült annyit kapnod érte már a legelején, én örültem hogy 2 milla eurot kaptam érte...
(ugyanugy a másodosztályban)
Ezzel valós lépésként is maradhatott volna a Fradni NB1ben
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
J. Andrade ára 8.250 000 euró
Tehát az ajánlat:
2 milla készpénz, 18 hónapon keresztül 5.75 milla, plusz Henrik Larsson.
Fogadjam el?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ennyi csatárbol muszály szûkiteni: Ibrahimovic,Saviola,Tevez,Eto'O,Torres,
Mentsél jó sûtûn, két különbözõ néven.
haverommal úgy döntöttünk h õ is és én is a fradival kezdünk.
õ áthozzott egy képet az egyik meccsérõl
ez az:
RIP Antonio Puerta!!!!
nem tudja valaki véletlen hogy az angol másodosztályba mennyi zsetont lehet keresni, helyezésekért vagy feljutásért...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Igaz ritkán írok, de ettõl függetlenûl figyelemmel követem az eseményeket itt a forumon.Az lenne a kérdésem, hogy valakinek csinált e már olyat a game, hogy jevíthatalan hibára hivatkozva kidobálta játék közben?Vagy esetleg van vkinek tippe vagy ellenszere erre a problémára?
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Barcával tolom, haverom pedig a Mallorcá-val van. Egész ól erõsítek szerintem. Eddig itt van: - Di Vaio, -Marchionni,-Hugo Viana, -Vanden Borre. Nyáron õk jönnek:

Heló szia remélem hogy vagy

Majd a Kupadöntõ után(a Werder Bémen csapata az ellenfél)rakok fel képeket!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
nabazmeg ilyen nincsen. mikor torres meg ibra is aláír ,1 üzenettel elõtte kiírja a gép , hogy az edzõ csalódott , h nem hoztma nagy neveket , csak 1et 😮
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"