Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
na lol ezek sincsenek maguknál, 425e á.k. de középmezõnyt várnak:c de legalább Priskin ittvan😄

Ars3nal
találtam egy English updatet augusztus 20.-i, jólesz az nekem

Ars3nal
hali és krat all
újratelepítettem gépem mert sikeresen megnyitottam egy e-mailes vírust:c
van olyan ápdét hogy Priskin Watfordba van már?

soma22
priskin és szatmári remek cserének bizonyultak, szatmári lett a meccs embere.
igazi mayar delegácio😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Holdpro
káprázik a szemed ? 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

soma22
veretlen bajnok lettem én is😉

Hegeace
Grat!

Heló szia remélem hogy vagy

Holdpro
Nekem jobban ment 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

soma22
gondoltam, de az is több mint 2 milla euro...
és ráadásul nálam év végén vitték el ugy hogy iszonyat statja volt...

Holdpro
Elhatároztam hogy csak Magyarokat tenyésztek 😊 Próbálok minden külföldit eladni és cserélni

Holdpro
775 millió forintért adtam el

soma22
csak a valoságban senkinek nem kellett.
amugy nemtom neked hogy sikerült annyit kapnod érte már a legelején, én örültem hogy 2 milla eurot kaptam érte...
(ugyanugy a másodosztályban)

Holdpro
Elkezdtem az NBII-es Fradival, elsõ lépésem az volt hogy Bajevszkit 775 millióért eladtam..
Ezzel valós lépésként is maradhatott volna a Fradni NB1ben

Nem kell elfelejtened a mentésedet mert az javítható!!! Vagyis nekem sikerült! Csináld meg azt h Start/Futtatás/regedit/bal oldalt a HKEY_Current_User/itt keresd meg a sport interactiv mappát/ott lesz benne a Football Manager 2006 mappa/és ami benne van azt töröld ki mindet, de csakis baloldalról és indítsd újra a gépet.
szabocsaba1983
Igen <#nemtudom>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

miki36
A Deporral tolom, Jorge Andradéért a Barcelona ajánlata:
J. Andrade ára 8.250 000 euró
Tehát az ajánlat:
2 milla készpénz, 18 hónapon keresztül 5.75 milla, plusz Henrik Larsson.
Fogadjam el?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Én mennék! A köbenhavn az UEFA Kupa környékén van nemzeti szinten és jó erõs a kerete is. A Bajnokság meg a kupa meglehetne ennél a csapatnál.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
tehát feleslegesen vetted meg.szvsz

b4rc4
eggyáltalán nem feleslegesen összevásároltak. Torres-t állandóan emgveszem,Tevez az 1ik kedvenc csatárom,Ibrahimovic-t meg csak megnéztemh,ogy mien most emg eladom,sviola meg alapbol a BArca-nal van

sza23
Sajana nekem nem használ, három féle mentésem van egy játékra és mind a háromnál ezt csinálja.Ezek szerint azt a játéomat el is felejthetem.😞

soma22
francnak kell a kirakatcsapat...feleslegesen összevásárolt pleják...

b4rc4
abban az update-ben énsem adnám el. de én 1 másik update-t haszánlok amiben levan huzva elég rendesen.
ennyi csatárbol muszály szûkiteni: Ibrahimovic,Saviola,Tevez,Eto'O,Torres,

szabocsaba1983
Igen, velem is csinálja! Az ok: ????????
Mentsél jó sûtûn, két különbözõ néven.

Talentplayer
hali és grat mindekinek!!!
haverommal úgy döntöttünk h õ is és én is a fradival kezdünk.
õ áthozzott egy képet az egyik meccsérõl
ez az:

RIP Antonio Puerta!!!!

üdv

nem tudja valaki véletlen hogy az angol másodosztályba mennyi zsetont lehet keresni, helyezésekért vagy feljutásért...
sza23
Lehet, hogy láma kérdés, de van olyan frissítés, ami az ide igazolások tartalmazza?

McFrost
nem értem miért nem MIhály Páll ???

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

sza23
Szeva All!Gratula mindenkinek!
Igaz ritkán írok, de ettõl függetlenûl figyelemmel követem az eseményeket itt a forumon.Az lenne a kérdésem, hogy valakinek csinált e már olyat a game, hogy jevíthatalan hibára hivatkozva kidobálta játék közben?Vagy esetleg van vkinek tippe vagy ellenszere erre a problémára?

Fred10
Hello!2. évem a liverpoollal elsõ évben bajnokság,liga kupa,uefa kupa.Tavaly ez a meccs épp hogy csak megvolt az utolsó percben lõtt góllal.Idén csak a meccs elején izgultam de addig nagyon utána....hát..😊

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

kerlon ,genro , sergio aguero <#eljen>

Hegeace
Gratula mindenkinek! Atomzsilettek vattok! <#awink>
Barcával tolom, haverom pedig a Mallorcá-val van. Egész ól erõsítek szerintem. Eddig itt van: - Di Vaio, -Marchionni,-Hugo Viana, -Vanden Borre. Nyáron õk jönnek:

Heló szia remélem hogy vagy

szabocsaba1983
Ibrahimovicot 100 millióért sem adnám el....

Magic Boy
Na mutasd! 😊

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
9.ek lettünk(lehettünk volna 7.ek is, de a Dortmundal nembírt(2-1-re nyertek Dortmundban)a csapat).
Majd a Kupadöntõ után(a Werder Bémen csapata az ellenfél)rakok fel képeket!

elfogadták az ajánlatom ibrahimoviért meg torresért is , hátha meg tudok velük egyezni 😄 aztán eldõl , kifizeti e a "jani" a 100M eurokat. DD

nabazmeg ilyen nincsen. mikor torres meg ibra is aláír ,1 üzenettel elõtte kiírja a gép , hogy az edzõ csalódott , h nem hoztma nagy neveket , csak 1et 😮

megmutatnám , kiket-miket igazoltam u18ba , bokátokat lefosnátok 😄DD

Magic Boy
Én a legidõsebbet adnám el!

lol , ibrahimovicot az egész abrvca áráért ne madnám el 😄

Ibrageci

b4rc4
sziasztok! szerintetek meik csatáromat adjam el?: Eto'O,Ibrahimovic,Tevez,Saviola? 😊 1et sajna muszály eladnom és filózok,hogy Eto'O legyen-e vagy Ibrahimovic 😊

Iceman89
grat a többieknek is 😊

Iceman

Magic Boy
Grat!

Sysfox
Ez mekkora meccs volt! Annyira kellett a gyõzelem, mint egy falat kenyér! A 19. percben Radoi kezezésért megítélt büntetõt Paletta irgalmatlan erõvel lõtte a bal sarokba. Utána kiegyenlített a Porto, én meg álváltottam támadóbb felfogásra, mert a döntetlen nem volt elég. Aztán végre megtört a jég, egy közeli kavarodás után Miccoli passzolt a hálóba Flachi passzából. A végén még az "öreg" is beköszönt, így van esélyem a továbbjutásra!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

az igazgató azt írta , hogy ad énzt , csak hozzak világklasszis játékosokat , nehogy megvegyéék elõle. Magyarul bármennyit beajánlok , az igazgatóság kifizeti ? 😄

Magic Boy
szép!
Grat!

Magic Boy
Jövõre jobb lessz.

5w0rdf15h
jó kis keret <#smile>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Iceman89
ahhoz képest h a szezon elején nem úgy teljesített ahogy vártam.... egész szép átlagot szedett össze...
Év legjobb játékosa, Gólkirály 3. , Év legjobb idegenlégiósa 😊 és az év csapatába is bekerült Ibra mellé 😊

Iceman