Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
ez a Carlos Vela siman 17 éves most meg updatebe 21 csak nem letagadott néhány évet?😛

Iceman89
edzõt vagy asszisztenst elvileg meg tudod hívni válogatottba, hogy menedzselje az U21 et...

Iceman

b4rc4
hi & grat all. vki tudna segíteni,hogy hogyan tudom válogatottnál beállítani,hogy csaka felnõtt keret meccseit menedzseljem,tehát U21 -et ne.. ????? elõre is thx!

kösz , majd állóba is kérem . Meg van egy haverom ,aki nagyon otthon van benne , majd hnap csinál õ is !

Magic Boy
csak így tovább!
Jó az új logód!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Iceman89
csak így tovább 😊

Iceman

Magic Boy
Grat!

Sysfox
Nálam is ez volt, az elsõ helyen voltam erre benyögött egy ilyet: a keretet meg kell erõsíteni, ha európai kupaindulást érõ helyen akarok végezni, vagy valami ilyesmit... 😊

Utána meg valamelyik játékosomról nyilatkozott valami beromságot, aki az egyik legjobb volt.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Iceman89
2 csatárom ismét berámolt 3 gólt, majd felrugták õket és lesérültek... Vucinic viszatért, bár nem a legjobb meccsét játszotta ma, így is nyertünk 😊 sztárkapusom elsõ gólját kapta 3. meccsen...

Iceman

zorrobomber
en safart igazoltam le kapus edzonek (20as kapusedzes) <#vigyor1>

Magic Boy
Leigazoltam Lasmart(20,20-as) gyúrónak és a keret is alakul!
Közben hívott a Hertha és a Köln is, de mindkettõt elutasítottam!

Magic Boy
Grat!

zorrobomber
emlekeim szerint 2005-ben talan valamivel jobb volt az itelokepessege...

Eddig mind2 meccs bukta , pedig barcanal sokkal de sokkal jobbak voltunk
Werder ellen talán az idegnebeli 2-1es vereség jó le7 vmire !

Ars3nal
nalam is irkal vicces dolgokat sokszor😄

zorrobomber
nekem az asszisztensem mindig osztja az eszt kozben meg baromsagokat mond...a team reportnal csupa 2 csillagos emberbol all a notthingam forest-em, azt irja hogy tuti ki fogok esni, kozben meg uefa-kupas helyert kuzdok... <#conf>

Ars3nal
krat

Iceman89
Konan és Avalos 2 meccs alatt 6 gólt rámolt be, pedig elfáradtak a kupa meccsek miatt... asszem mennek ezek a 3-0 ás meccsek 😊 és még hol van Vucinic 😊 Kily González igazi klasszis szélsõ.. frankón adogatja a passzokat 😊 és ha így tudjuk folytatni bottal üthetik a nyomunkat 😄

Iceman

Ars3nal
pár embert többek közt Priskint és Leandrot maxos edzésre tettem

Magic Boy
Grat!

Magic Boy
Hali és grat all!

Iceman89
na ez a zért mégiscsak jó kezdés ha beleszámoljuk a sok sérültet... bár szegény Livornotól elsõ majd a második félidõben is pirosat kapott.... Íme az új csapat... fele tartalékból jött fel 😄 a sérültek miatt..

Iceman

Ars3nal
asszisztens is betenné a csapatba Illést😊vitte volna Chievo meg pár másik csapata így a kért 3500 helyett 5e adok neki, Priskin egyelõre tarcsiba fejlõdik Leandroval egyetemben😊 jött közben Machacón aprópénzért és jön majd Besagno😛

azért a régi Weymouthos nyugdíjasklubom közelébe se ér😄 ott valami 32 év volt átlagéletkor😄

zorrobomber
nem csodalom, hogy ennyi az eletkor, gondolom Illes, Djorkaeff, De Pedro, Molina rendesen megdobja <#nyes>, mellesleg jok az igazolasok, en max Illest felejtettem volna el, max arra jo hogy bovitse a keretet ha keves jatekosod, nameg gondolom a fizujaba se szakadsz bele 😊

ha tudsz majd dobhatnal egy keretet, erdekelne

Iceman89
😄 dehogy sértõ 😊 ez van... szerintem a Juve nagyobb csítercsapat amúgy ... vagy a Barca

Iceman

Sysfox
Üdv és köszi.

Remélem ez nem volt sértõ:

"A MU meg a szokásos csítelgetéssel játszott (Rooney lesrõl majdnem gólt szerzett, Iaquinta gólját nem adta
meg a bíró 0:0-nál, stb.)"

Ars3nal
reggelt&krat all

nem tudtam betölteni Watfordot:c elkezdtem Recreativoval elsõ osztályba
eladtam 3 plejat 11 millió euroert és jöttek õk, még van egy kis penzem de nem akarok minuszba menni nagyon, 29 az atlageletkor😄

Iceman89
ezt nem hiszem el... pont a bajnokság kezdetére lesérült 3 csatárom : Vucinic, Maccarone, Cozzolino.... na meg 2 védõ és egy kp is.... így érdekes lesz a bajnokság elsõ 5 meccsce....

Iceman

Iceman89
csáó 😊 gratt a továbbjutáshoz 😊

Iceman

4 meccsem : werder - barca - barca - werder

Bl fõtáblára jutáséer Werder ellen tolom

OFF tegnap hhogy kiszopott az ajax 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sysfox
BL szereplésem:

Sampdoria - Porto 1:2
Manchester United - Sampdoria 2:0
Bröndby - Sampdoria 1:0
Sampdoria - Bröndby 4:0
Porto - Sampdoria 1:3
Sampdoria - Manchester United 2:0

Sysfox
Amúgy üdv és grat mindenkinek! <#wave>

Sysfox
Az igazsághoz hozzátartozik azonban az is, hogy - talán örömömben - véletlenül a MU elleni diadal után mentés nélkül kiléptem...Ezért újra betöltöttem és szabadságra mentem a meccs idejére, és újra lejátszattam a meccset, egészen addig, amíg nem nyertem (akkor már csak 1:0-ra)

És mivel elõször a Bröndby megverte a Portot, utána meg nem, ezért másodikként jutottam tovább, de én ezt tartom az eredménynek, hiszen ezt szenvedtem végig. És mivel sorsolás lesz, ezért nem is lényeges, hogy melyik helyen jutottam tovább.

Ezt csak azért írtam, hogy nehogy csíternek tartsatok, ha a következõ fordulóban Zamboni játszik, mert másodszorra nem kapott piros lapot.

Sysfox
Megvan, megvan a továbbjutás!!! Egészen hihetetlen módon az utolsó három meccsen 9 pontot szereztünk és csoportelsõként jutottam tovább! Pedig nyomott a MU, de semmit sem értek vele, pedig a kiállításkor azt hittem vége mindennek!

Cárdenas joggal pályázhatna a "világ legrövibebb könyvei" sorozat következõ megjelenõ példányára "Cárdenas belõtt gólhelyzetei" címmel... Legalább 5 helyzete volt, de az egész csapatnak is sok volt... A MU meg a szokásos csítelgetéssel játszott (Rooney lesrõl majdnem gólt szerzett, Iaquinta gólját nem adta meg a bíró 0:0-nál, stb.)

És a végén persze megint Flachi nyugtatott meg mindenkit...

Iceman89
azokat fm scoutba is megtalálod 😊

Iceman

Egy jó tanács !

igazold le Eusebiot Dél-Amerikába 16-20 közötti plejkákat keressen. Nekem eddig 2 hét alatt kidobott 20at minimum. Aztán igazolsz záradékokkal , és olyan kereted lesz majd 2-3 év múlva .......

Iceman89
csak az a gáz hogy Freddy Guarín-t is leakarom igazolni 😊 de Kerlon lesz az elsõ 189PA val 😊

Iceman

Hegeace
jah ok. a második felét nem tuttam 😊 ennyire nem vok járatos az olasz bajnokságban 😄

Heló szia remélem hogy vagy

Iceman89
de ha eladok 1et vagy megkapja a á.p.-t akkor jöhetne... tavaly is ez volt... Vucinic megkapta és tudtam igazolni másikat...

Iceman

Hegeace
de ha kerlon-t nem bírod megvenni annak az az oka hogy abban az évben vettél már non eu-st.

Iceman89
én is így tudom csak az a gáz hogy Ledesma már a 6. at kezdi és õ miatta nem tudom Kerlont megvenni 😞 sebaj ezért jó az elsõ opció 😊

Iceman

Hegeace
5 év elvileg

Iceman89
😄 lol ezt tudom... de egy idõ után a nem eu-s megkapja az olasz állampolgárságiját asszem és eu-s lesz. csak azt kérdeztem h ez hány év után történik meg. Vucinic pl 6. szezonjába kapta meg....

Iceman

Hegeace
évi egy nem eus-t igazolhacc. ennyi a titka. jah és ha egy nem eus játékost eladsz egy olasz klubnak akkor kapsz plusz egy nem eus igazolást. remélem érthetõ 😊

Iceman89
vki nem tudja hogy az olaszoknál hogy van ez az EU-s hülyeség??? hány év után lesz EU-s a játékos? 5 nem? mert nem tudok leigazolni Kerlon-t mert Brazil, de ha Ledesmát eladom akkor jöhet... De Ledesema meg most 5 éve h Lecce-s ....

Iceman

Jó reggelt és grat all!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Iceman89
jó reggelt!

Iceman

Atesz89
jó8!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!