Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inter elleni zakó el is vette kedvem leptem PESelni
és Franconak a Hét menedzsere címért!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
szoríccsastook nyelvvizsgán ty (:
Hátha nema jóléti államok vayga szociális juttatások témakört húzom ki (angol középfokon ienek :S)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
8 meccs 8 gyõzelem 31 rúgott és 2 kapott gól
nekme eddig egy 7es win streakem van
7 meccs zsinórban , köv ellen Inter :S
Ütõs team lesz 4-5 csatárom közül akárki játszhat szinte mind1ik minõségi (Defoe,Keane,Trez,Kluivert,Berbatov)(H)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Segítsen valaki plíííz!
Feltelepítettem egy windows újrainstallálás után megint az FM-et és véletlenül a 6.0.3-as peccset tettem fel ami nekem nem kell.... most viszont ha leszedem a gamét és újra felteszem már nem engedi feltenni a 6.0.2-est mondván már újabb van fenn... úgy néz ki megjegyzett beállításokat is meg minden... mit kell letörölnom hogy újra feltehessem szüzen a cuccot?!?!??! Ja és a poén hogy fenn 6.0-t ír........
SEGÍTSETEK LÉCCI!!!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Wayne Bridge és Olivier Kapo visszautasított, Curci kapus pedig hosszabbított egy évet a Real Madriddal. Jövõre újra megpróbálom.
Még a hátvédsort szeretném megerõsíteni (vagyis továbbra is), de nincs a piacon olyan játékos, akit ingyen elhozhatnék.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Grat a hét menedzserének, Franconak!
<#taps>#taps> <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> <#taps>#taps>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
én se leszek egy darabig hét menedzsere 😊
A cél a 9.-8- hely.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
5. gyõzeleem zsinórban. Gyenge elsõ félidõ után második félidõ egy Luca toni fejessel indult , amely a keresztlécrõl jött le. 55. percben Do Prado szabadrúgása a jobb összekötõ helyérõl , kapus védett , kipattanót Fiore bevágte. 63. Percben Pazzini bal oldalt elviszi 2 ember mellett , középreadását a 2 perccel hamarabb beállt eddie johnson értékesíti. Behívtam Jugo Almediat , aki elsõ labdaérintésbõl gólt szerezz és így alakult ki a végeredmény
Ti már kezdtetek válogatottal új játékot?
Avanti Crociati!