121242
Football Manager
  • soma22
    már csak 700 bérlet van, a többi elkelt
  • soma22
    amióta tudom hogy milyen középen nem teszem ki szélre
  • DaMarcus
    én is így gondoltam :)
    csak mer legtöbben balázst szélen alakalmazzák (énis)
  • Gunnersboy
    ez még csak a demo
  • soma22
    nem, guardado bal oldalon balázs tkp
  • DaMarcus
    grat!
    rem nem guardado helyén játszik...
  • gabber_saviola
    rájöttem, hogy hülyeséget beszélek :Dddd

bocsika Robo
  • soma22
    uccsó edzőmeccs, igazából csak ezen született elfogadható eredmény:

fzsudzsák egy állat ebben is
  • KoniZTE
    mármint 08 demo
  • KoniZTE
    faszán néz ki ez a 08 ! hány liga van bent ? csak angol,spanyol ??? meg játékos arcrol is tegyen be vki képet pls. És jobb vagy szarabb mint a 08 ?
  • kraawz
    Jaja,jó lesz,de szerintem először egy kicsit nagyobb csapattal próbálkozom. Zaragoza kerete nagyon szimpatikus , pénzügyileg is jóll állnak ( 20M font számlán,12M á.k. -re fel lehet tornázni) .. Rohadt jó csatárok és közzéppálya,védelem ,ami gyengébb kicsit. De egy scout nagyon elkéne :P
  • miki36
    nálam Udinesénél 1.3 millió font van, és nem adnak többet
  • LasDen #118582
    Jó lesz ez a 08 :D
    A Reallal kezdtem term :D
    Chelsea ellen kikaptam 1-0-ra......azztán Castillat 2-0-ra vertem....Romaval 0-0.....Tottenhamet meg 2-0-ra vertem......ezután jött a SZK első fordulója.......Sevilla 1-0-ra vert......
    Az hogy a kondi leesne 60% alá az egyedül Robbennél fordul elő a meccs 50. perc után.......de amúgy nincs komoly prob... :D

Azt hogy mit fogok nyerni a csapattal azt hol lehet beállítani??

Meg mindig elfelejtem (és kerestem a topikban de nem találtam), hogy hogy is kell beállítani, hogy ablakba fusson........
  • vmvr

első meccsem
  • Gunnersboy
    megrohattok:DDD
    atleticonál megmondtam hogy a tabellaelsőségért fogunk harcolni, erre kaptam 6MILLIÓT :DDDDD hát bekapjátok:D
    barimeccs:

(5-3al jutottam tovább)

• vmvr
    Aston Villára esett a választás

itt is azt mondtam, hogy nemzetközi porondot érő helyen végzünk, erre 30millió fontot kapok átigazolásra:D
  • kraawz
    Mit találtam. Supporters spokerman :D A csapat szurkolóinak van egy főszólója,aztán ő kommentel minden meccset,és ezt skálán mérik. kész :D
  • kraawz
    Itt van az első meccsem nekem is. Szerintem ez a játék jóval könnyebb lesz,mint 07. 06ban rengeteg volt a csitpleja , 07re ezt korrigálták,ráadásul anyagiak is elég szarak voltak. Itt egy Getafe szintű csapatnál kapok 12M fontot igazolni,amiből már ki lehet építeni egy rohadt erős csapatot. Akkor nem is merek más csapatokra gondolni,mennyi pénz van ott.

• Gunnersboy
    első lényeges meccs: (előtte volt egy 1-1es döntetlen barimeccsen)
  • vmvr
    nem volt még időm játszani, kipróbálni a gammát, de majd most:)

lehet, hogy inkább egy középcsapatot választok az Arsenal helyett, de még nem tudom:)
  • Gunnersboy
    na lejött, én az Atletico Madriddal kezdtem egyet, meglátjuk:)
  • Drizzthsz
    Előrendelni lehet valahol, vagy neten megvenni?
  • Drizzthsz
    Nem lehet.
  • punkers
    nem lehet valahogy kiválasztni hova telepitse?nekem nem volt ilyen lehetőség...
  • kraawz
    Na első benyomás. A skin nagyon szép,és van pár újítás is ami tetszik. Amit írtam #118567ben pl.,hogy a célokhoz viszonyítva kapsz á.k meg f.k-t.. Akkor a nagy képek és a logo is tetszik játékosoknál, az az opció szintén,ami kiírja hogy hány nap múlva kapja meg állampolgárságot,és hogy minden játékosról van egy egész normális kis szösszenet,amit a scout csinált. Nem úgy mint 07ben,ami kb. egy 0 volt.. A confidence menüpont is jónak tűnik, a mezek meg nagyon részletesek és szépek szvsz. Akkor a saját jegyzet irasa is bejön,igy nem felejtek el semmit. Az anyagiakra kivancsi leszek,mert 2.5M font van szamlamon,a board adjustmentbe kértem még pénzt,és megemelték 3M fontról 10re az igazolást. Szóval ez jobban hasonlit mar valosagra. Mert mondjuk a Man City vagy az Atletico sem 5M fontot költött...

A Getafe jó kihívásnak tűnik, Ustari - Abonandziere nagyon jó,csatársor szintén elfogadható,védelem úgy ahogy,középpályán kéne segíteni. Scouttal 10M fontból nemkicsit lehet majd erősíteni. A Getafenek eddig 1. osztályban nincs semmi eredménye.

ui: scoutról hírek ?
  • DaMarcus
    azért reméljük h idén meghosszabbították egy szezonra :)
  • DaMarcus
    első meccs:

iszonyatosan várom már a teljest :D
    és végre a magyarok is jól megvannak csinálva :P
  • kraawz
    Elején most nézem lehet választani fizetési keretet meg átigazolási keretet. Most ha beteszem,hogy WINNER,akkor kapok 4.3M fontot,de gondolom év végén egyből kibasznak Getafenal :D
  • robotnyk
    jah, sokat változott a játék, 56dik percben kihasználom a 3dik cserémet, a 61dik megsérül valaki. -.-
  • Fyrex
    arra várhatsz :D
  • soma22
    felkészülési meccseken ilyen az erőllapot.nomeg a valóságban is van hogy teljesen kifáradnak
  • Solt
    azért az zavaró, hogy 4-5 nap alatt nem jönnek vissza 90% fölé...
  • Drizzthsz
    Az ellenfél csapata is ugyanígy fárad, úgyhogy ezzel nincsen semmi probléma...
  • Solt
    minden FM így kezdődik... :S
  • Drizzthsz
    Buzsáky leigazolásáért külön dícséretet kaptam az első hónap végén az elnökségtől. Hát, ebből azt hiszem a teljes meg fogom venni, nagyon esélyes.
  • Drizzthsz
    Letámadás nélkül is...
  • karajjj
    köszi szépen, azért leszedem, 500 megát megér :D
  • Solt
    letámadást játszva nálatok is nagyon fáradnak? nekem van olyan aki 60% allatt fejezi be a meccset... :S / 08 /
  • 5w0rdf15h
    csak fél szezont
  • neB
    Ne tudja vki hogy a demóban miert nincsenek nekem generált képek meg amúgy semmilyen (arsenalal vok szoval kene lennie) [bezzeg barcásoknak van :O]