Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
biztam benned, nagyonszép😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"Never say never!\" W Churchill
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
csakhát suli mellett lassan haladgatok
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
NAGYGRAT ! ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
mondtam h itt az ideje a bosszúnak és lám bosszút álltál 😄
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
bazzeg😄DDDDddd
én sajnos kiestem a Hamburg ellen, Hamburgban 2-1lett, otthon pedig 0-0
majd jövõre remélem lesz valami hasonló, de akkor már én megyek tovább😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
és hatalmas respect!!szép volt! nem vagy semmi,ember 😊
ReaL MaDRid x siempre
céép 😉
ez tökéletes csatár, tud cselezni magas jól fejel higgadt technikás és még a helyzeteit is betudja rúgni
ráadásul nem épp lassú 😊
Én bajnokságban még állok,akár bajnoki cím is lehet. Holland kupában 8 között egyedül Ajax és PSV van,többi mind 2. osztályú csapat 😄 UEFA 1. körben Baselt kaptam,verhetõ. 2. körben talán Zaragozat,az már neccesebb.
hallod Jack,én nagyon drukkolok neked,nem vagy semmi 😊
gratulálok somának a két kitûnõ játékosért! PA-jukat szabad kérdezni? 😊
és szeretném kifejezni részvétemet kardhalnak
ReaL MaDRid x siempre
hány ligát érdemes futtatni ezzel a beállítással, hogy viszonylag gyors legyen?
Athlon 3500+, 2gb RAM
köszi!
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
[itt az ideje a bosszúnak<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#ravasz1>#ravasz1>]
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...