Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"Never say never!\" W Churchill
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
utána a hódmezõvásárhelyen gázoltam át a kupában (leszimuláltam)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
utána pedig 2-1re kikaptam a sevillatól de statotk meg a meccs összképe alapján a javamra is lehetett voolna de a döntetlen lett volna vszínûbb (pl: 1-1nél ha a másik csatáromat választja a tkpk-m akkor lehet én vezetek 2-1re ehelyett lekontráztak minket és 2-1 oda 😞 )
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
de thx 😊
#117973: kérdéseidet az off topicban tedd fel am meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legjobbat törökök csinaltak tavaly is, most szedtem le, regelni kell és irni egy hozzászolast hogy thx😊 aztan ennyi lehet szedni csak az a baj hogy törökül van minden😄
Olyan oldal kellene ahonnan face.packot mezeket ilyesmit tudok letölteni az fm hungary mellett mi van még???
és akkor jöjjön z elõzetes után a kép:
itt pedig a csoportom (érdekesség h a sparta a szláyia págát ejtette ki, uefa meglehet):

Nem semmi a két srác!😊
una volta per sempre INTER!
Jackee grat a csoporthoz 😊
Csöves: már 3. stadion....... az igen.......
közbe a lokival haladók tovább Andreev egy állat eddig 6(1)/7s
a blbe elõször a hafnarfjördurt kipenderítettük madj megkaptam a domzale-t
elsõ meccsne idegenbe kikaptam 2-1re (szégyen-gyalázat :@)
ráadásul az elsõ fordulóba kikaptam 1-0re a dvtktól :@
most itt a lehetõségem könnyû ágon bejutni a bl-be és nem biztos h ott leszünk......
simaliba
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a szuperkupa elsõ meccsen a fehérvárral 1-1t játszottam otthon (ez sima unalmas meccs volt, 2-2 kaput eltaláló lövéssel)
a második meccsen viszinot kijött a két csapat köti küldönbség:
az már biztos ha Andreev nagyon jó vétel volt mert amiikor behoztam az elsõ meccsen az 59. perbe a 61.be elsõ labdaéríntésébõl gólt fejelt most sztem jól erõsítettem 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Bajnokság utolsó fordulójában 2:1re vertem PSV-t,Makaay duplával,mindkét gólt emberhátrányból rúgtam.
Holland-kupa elõdöntõben megint PSV ellen kellet játszanunk,itt is 3:2re nyertünk,Makaay dupla és öngól. Igaz 2:2nél kiállítottak egy eindhovenit,10 percre rá egy másikat,szal olcsón megúszták. Döntõ term. Ajax ellen
Bajnokságban csak 3. lettem , Ajax és PSV után
UEFA kupában München ellen,másik ágon Ajax megint ott van 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Everton:Feyenoord 0:0
Feyenoord:Everton 0:0 ET' 1:0 ( Makaay 111' )
Bajnokságban 3. lettem,ezzel elégedett vagyok.
Holland kupa elõdöntõben PSV ellen jáccok,másik ágon Ajax-Ajax2.
UEFA kupa elõdöntõ Bayern ellen lesz, másik ágon Shakhtar-Ajax.
1.5M fontról indult egyenlegem, minuszba volt fizetési keret is. Most 10M font felett vagyok,úgy hogy igazoltam már 1.5M fontért,és még 5-6-7M fontért jönnek majd,szal anyagilag megerõsödtem. Ja és közben a kölcsönöket is törlesztem.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!