Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avanti Crociati!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Eddig jött: Bodnár, Priskin, Roger, Morigi

A védekezésen még csiszolni kell, de a támadósor remek!
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Nálam sem mûkszik, nem tudja vki, hogy mért?
Én a PMFC-vel elsõ szezonban 6. lettem, utána mindíg bajnoki cím, szal kieséssel tuti nem lesz gondod.
Hajrá PMFC!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Elsõ szezonban el akarom kerülni a kiesést, 2.-ban jöhet valami intertotoó kupa...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
I’m Forever Blowing Bubbles...

Iceman
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Iceman
már az is rég irreális amit én csinálok 😊
na nem mintha zavarna, hogy egymást követõ 3 évben tudok triplázni ^^
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Iceman
ha így lenne ahogy te képzeled, minden posztra vennél olyan csókákat akiknek a megfelelõ értékei 20-asok aztán szevasz...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Iceman
Iceman
de az is lehet h a magyarok helyett a Portugálokat töltöttem, már nem tudom 😊
Iceman