Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
20227!
20227!

20227!
eredetileg azt irtad: "baszki az egy hibmon kell lovagolni?😄DDD"
ezért irtam h hibjaidon 😊
Avanti Crociati!
Nagyon jól nyomjátok,grat mindenkinek!
egy képet megosztanék veletek:

20227!
nemhogy dicsérnél és ámulnál😄DDD
meglátjuk mire megyek majd velük.intertotoban eddig jol megy, egy makdeon csapatot elsõ meccsen 4-1re vertem.
képek majd este😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Avanti Crociati!
ide már nem szoktam írni,néha azért olvasgatok meg stb. Fyrex kérte egy másik helyen hogy itt is osszam meg a Zaragozával elért eredményeimet:
2005/2006
nagyon szoros volt,a bajnoki cím mellé még összejött egy kupa és szuperkupa gyõzelem
2006/2007
a tavalyi alapokra alapozva,megerõsödve vágtunk neki ennek a szezonnak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
1ébként grat
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Divatcsapatok OLÉ!
Nemrég ,ugy talán 07-08as szezonban vettem meg Javier Mascheranot . Most a 09-10 es szezonban pedig eladtam a Man Utd.-nek és ez a hír fogadott : ,,Az ARSENAL szurkolói örömtáncot lejtenek Mascherano eladása láttán. 😄 ...nemgondoltam ,h enniyre unszimpi volt a szurkoloim körében. :/
Igazábol,a statjai nagyon jok voltak,de eladtam a MU-nak. Ottvan középpályára még Hleb , Fabregas,Flamini,Maniche,A.Diarra,Bentley..stb.
Bentley szélsö csere,most kiderült ,h Alou Diarra elmegy az Aston Villaba,Maniche már 32 szoval jelenleg kölcsönbe adtam,köv.szezont is kölcsönbe tölti terveim szerint,aztán lejár a szerzödése.
A két középpályásom Hleb,és Fabregas,csere pedig Flamini,de van amikor kezdö . A lényeg,h tul sokan voltak középpályán,ezért mentem bele Mascherano eladásába...pedig alig volt 25...de se Hlebet se Fabregast nem akartam cserének 😊 ...végülis joljött az a 8milliárd ft . Igy most 17milliárd ft-ot költhetek átigazolásokra,és 25milliárd a pénzem.Egyenlöre nem költekezek,hanem tartalékolok,csak nehogy megszivjam a sérülésekkel...elöfordult már h alig tuttam összehozni 4védöt 1 meccsre,mert mindenki sérült volt 😄 ...Viszont nem akarok költeni játékosra,mert jelenleg a kezdöm sztem jo,azt van pár jo cserém is 😊
Eboué nem kap munkavállalási engedélyt,pedig ö a jobb bekk cserém.Sajnos fellebezni se lehet,szal lehet h ugrott...
A.Cole pedig kevesli a heti 35M ft-ot...max 45milliot adhatok neki,de nemtudom ,ha ennyire sokat akar,lehet nem is fog kapni hosszabbitást..ugyis balbekknek ottvan Javier Garrido,cserének meg Gael Clichy...és talán még Giorgio Chiellinit is elhozom.Szó nélkül adnék neki magasabb fizut,de amiért tegnap elment a valo életben,a chelseahoz,igy a kedvenc védömböl kicsit kiábrándultam...Na sokat meséltem,sok sikert és jo szorakozást mindenkinek. 😉
molinierot meg luccint nem adnám el semmi pénzért ! Ez a AntoniLopez-Pablo-perea-Molinero 4es egyik legjobb védõsor a gamben. Nekem most pl. PAbloért ajánlottak 25Mt , Pereaért 20at , de elutasítottam mind. Priskint sem értem , mit keres ATLETICO MADRID szintû csapatnál . Meg látom , a jólbevált Dél-Amerikaiak is mentek ...
Most nayg terveim vannak , igaz ehhez minimum kell 6-7 év 😄 Megpróbálom majd lassacskán elhozni juanfrant , juanitot , del hornot , fabregst , reyest , llorente meg villat. hu de jo lenne
csak spanyolokat igazolok , meg az argentinokat kedvelem ( aguer , tevez , mascherano , biglia stb...) így õket hozom még
Gratula mindenkinek!
Heló szia remélem hogy vagy
Luccin sérült, fáradt, eltiltott, vagy eladtad?
mert Zahínos-nál jobb az biztos
Tevez megvételéhez grat, elsõ szezonban elég nehéz az anyagi helyzet
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
a 3.at Torres 45mrõl lõtte (: Imádom ezt a pleját egyébként is , de így! Remélem , franco nem haraxik :|
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Én hamburggal 5 szezon alatt 2x voltam bl döntõben és 2x nyertem bajnokságot(a többiben 2. lettem)
Nagyon lehet szeretni ezt a csapatot!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
07-08 keret:
07-08 bajnokság végeredménye:
Német kupa döntõ:
Játékos statisztika:
Góllövõlista:
Sikerkovács: