Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
de ahhoz képest baromi durva a statja. ez már nagyon irreális, de nagy grat hozzá. nálam hét képe ez lenne...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
hát nem😄
kicsit fáradt vagyok, és még dolgozom is😄

thx,jövõre megy a nagycsapatba

20227!

Fyrex
jogos, ezt én sem értem

Avanti Crociati!

ezt a baromságot meg ki mondta neked?

20227!

Fyrex
<#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

sry,mégegyszer akkor

20227!

Ars3nal
krat de U19be nem fejlõdik olyan jól mert ifiedzes gyenge

Fyrex
látom nem esett le 😊)

eredetileg azt irtad: "baszki az egy hibmon kell lovagolni?😄DDD"

ezért irtam h hibjaidon 😊

Avanti Crociati!

hali managerek!
Nagyon jól nyomjátok,grat mindenkinek!
egy képet megosztanék veletek:

20227!

soma22
a hibjaimon ne is😛PPPPPPPPPPP

Fyrex
ok, többet nem lovaglok a hibjaidon 😛PPPPPPPPPPPPPPP

krac

Avanti Crociati!

soma22
baszki az egy hibámon kell lovagolni?😄DDDD
nemhogy dicsérnél és ámulnál😄DDD

Fyrex
hagyd már azokat a lépeket 😊)

Avanti Crociati!

soma22
fradival(az nb2-es frissitéssel) a 2. szezonban 3. lettem az nb1-ben.kabát lett a legjobb játékos az évben, saligáék a legjobbak az ifik között.lépeket majd teszek mikor hazaértem.mostani erõsítéseim közt németh krisztián, bardi, fajkusz, balogh béla vannak, elhatároztam hogy csak magyarokat fogok használni(asprillát már a legelején megprobáltam elhivni és jött is de több külföldi nem kell)
meglátjuk mire megyek majd velük.intertotoban eddig jol megy, egy makdeon csapatot elsõ meccsen 4-1re vertem.
képek majd este😊

Fyrex
szívesen máskor nem -.- ^^^

Avanti Crociati!

9csöves9
köszönöm a megtiszteltetést -.-

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fyrex
egyszerûen fantasztikus amit mûveltél velük, hét képe+managere díj kiosztva<#worship><#worship>

Avanti Crociati!

metaxa92
Atletico Osasuna?<#wow1>

9csöves9
Üdv és grat mindenkinek!

ide már nem szoktam írni,néha azért olvasgatok meg stb. Fyrex kérte egy másik helyen hogy itt is osszam meg a Zaragozával elért eredményeimet:

2005/2006

nagyon szoros volt,a bajnoki cím mellé még összejött egy kupa és szuperkupa gyõzelem

2006/2007

a tavalyi alapokra alapozva,megerõsödve vágtunk neki ennek a szezonnak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

soma22
mondasz valamit.
köszi

billywood
Pécsnek csak hatalmas gólokat lehet lõni 😄
1ébként grat

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

soma22
😄

olympus
igaz egyszer már dicsértem, de azért csak neked, csak most<#worship><#worship><#taps><#wow1>

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
<#zavart1><#taps>

Divatcsapatok OLÉ!

soma22

olympus
Ez a hozzáállás tetszik!
hajrá!!!!

Divatcsapatok OLÉ!

Hi All !

Nemrég ,ugy talán 07-08as szezonban vettem meg Javier Mascheranot . Most a 09-10 es szezonban pedig eladtam a Man Utd.-nek és ez a hír fogadott : ,,Az ARSENAL szurkolói örömtáncot lejtenek Mascherano eladása láttán. 😄 ...nemgondoltam ,h enniyre unszimpi volt a szurkoloim körében. :/
Igazábol,a statjai nagyon jok voltak,de eladtam a MU-nak. Ottvan középpályára még Hleb , Fabregas,Flamini,Maniche,A.Diarra,Bentley..stb.
Bentley szélsö csere,most kiderült ,h Alou Diarra elmegy az Aston Villaba,Maniche már 32 szoval jelenleg kölcsönbe adtam,köv.szezont is kölcsönbe tölti terveim szerint,aztán lejár a szerzödése.
A két középpályásom Hleb,és Fabregas,csere pedig Flamini,de van amikor kezdö . A lényeg,h tul sokan voltak középpályán,ezért mentem bele Mascherano eladásába...pedig alig volt 25...de se Hlebet se Fabregast nem akartam cserének 😊 ...végülis joljött az a 8milliárd ft . Igy most 17milliárd ft-ot költhetek átigazolásokra,és 25milliárd a pénzem.Egyenlöre nem költekezek,hanem tartalékolok,csak nehogy megszivjam a sérülésekkel...elöfordult már h alig tuttam összehozni 4védöt 1 meccsre,mert mindenki sérült volt 😄 ...Viszont nem akarok költeni játékosra,mert jelenleg a kezdöm sztem jo,azt van pár jo cserém is 😊
Eboué nem kap munkavállalási engedélyt,pedig ö a jobb bekk cserém.Sajnos fellebezni se lehet,szal lehet h ugrott...
A.Cole pedig kevesli a heti 35M ft-ot...max 45milliot adhatok neki,de nemtudom ,ha ennyire sokat akar,lehet nem is fog kapni hosszabbitást..ugyis balbekknek ottvan Javier Garrido,cserének meg Gael Clichy...és talán még Giorgio Chiellinit is elhozom.Szó nélkül adnék neki magasabb fizut,de amiért tegnap elment a valo életben,a chelseahoz,igy a kedvenc védömböl kicsit kiábrándultam...Na sokat meséltem,sok sikert és jo szorakozást mindenkinek. 😉
metaxa92
Priskin nem az A csapatba játszik,kölcsönbe is van,Molinero rohadt sok hibával játszott,Luccin sem volt a legjobb.

b4rc4
köszi.. ja nagyon fair-en jácott a real...mind1 3hétnél nincs tovább a sérülés hossza..😊

grat :\ azé a 3 sérültért kár

b4rc4
ENNYIT A REALRÓL... :-)

Ars3nal
egy 160 PAs Priskin eléggé odab@sz

b4rc4
nyugi nyugi😊 vanak oanok akik poénbol játszanak-- gondolom azé vette+ priskint.. vagy me õ a kedvence,vagyme feltolta editorba.. bármi lehet ne ugassd le😊

hát érdekes
molinierot meg luccint nem adnám el semmi pénzért ! Ez a AntoniLopez-Pablo-perea-Molinero 4es egyik legjobb védõsor a gamben. Nekem most pl. PAbloért ajánlottak 25Mt , Pereaért 20at , de elutasítottam mind. Priskint sem értem , mit keres ATLETICO MADRID szintû csapatnál . Meg látom , a jólbevált Dél-Amerikaiak is mentek ...

Ars3nal
válogatottal kezdtem játszani😊

metaxa92
én is az atl madriddal kezdtem még anno,nemrég vittem 1 kicsit tovább.elsõ nyáron nem piszkáltam a csapatot.télen ment Perea,jött Ribery.Torrest aranycipõs Kezman ezüstcipõs.bajnokságban 1.pár játékosomat eladtam nyáron,pl Luccin,Vara,Molineiro,hoztam fiatalokat.Priskin,Alexis,Guarín,Zuniga,Halmosi,Cardenas. pár pléját kölcsönadtam,cél a címvédés

Luccin sérült , kapott 2 hónapot :\ Zahinost meg fel kellett hoznom B-bõl , mert nem nayon volt más aki vkp-kpt játszana. Most adom el Ibagazat meg GAbit , mert sajnos cserepadra sem fértek fel ...

Most nayg terveim vannak , igaz ehhez minimum kell 6-7 év 😄 Megpróbálom majd lassacskán elhozni juanfrant , juanitot , del hornot , fabregst , reyest , llorente meg villat. hu de jo lenne
csak spanyolokat igazolok , meg az argentinokat kedvelem ( aguer , tevez , mascherano , biglia stb...) így õket hozom még

Hegeace
Akkor a felfrissítésekrõl az offtotyikban lehet csak beszélni? 😛
Gratula mindenkinek!

Heló szia remélem hogy vagy

franc0
szép

Luccin sérült, fáradt, eltiltott, vagy eladtad?
mert Zahínos-nál jobb az biztos

Tevez megvételéhez grat, elsõ szezonban elég nehéz az anyagi helyzet

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

a 3.at Torres 45mrõl lõtte (: Imádom ezt a pleját egyébként is , de így! Remélem , franco nem haraxik :|

metaxa92
hali és grat all

neked is nagyon nagy!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

franc0
respect

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Jaja, kaptam egy nagyon jó ajánlatot a juventustól de nem volt szívem elfogadni pedig 49 milla á.k-et kaptam volna fontban!

szabocsaba1983
Szép, grat!
Én hamburggal 5 szezon alatt 2x voltam bl döntõben és 2x nyertem bajnokságot(a többiben 2. lettem)
Nagyon lehet szeretni ezt a csapatot!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Sysfox
Üdv mindenkinek!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Ars3nal
<#taps><#taps>

Fyrex
nemvagysemmihallod :||ä||

grat és mindenki másnak is!

Avanti Crociati!

3.dik szezonomban a hamburggal sikerült a duplázás bajnokság és német kupa gyõzelem.Vucinic ismét simán lett gólkirály.Sajna a bl-ben kiejtett a milan,talán majd jövõre jobb lesz.Itt egy pár kép:
07-08 keret:

07-08 bajnokság végeredménye:

Német kupa döntõ:

Játékos statisztika:

Góllövõlista:

Sikerkovács: