Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman89
Már a 2. percbe gólt lõt Henry.... jubilál 😊 csúcsformába van a drága 😊

Iceman

Iceman89
A Juventusnak "lõvése sem volt" 2 emberemet is felrúgták, de ennek ellenére örülök az eredménynek 😊

Iceman

Fyrex
grac mindenkinek jók vagytok nagyon

Avanti Crociati!

Az év játékosa

Az év menedzsere

Az év csapata

Sziasztok 512mb memoriával hány baynokságot lehet futtatni, h még azért gyors is legyen a manager06?
Iceman79
Sziasztok!Akit még esetleg érdekelne a magyar 3gt-s mezcsomag legfrisebb verziója, innen letöltheti:
http://www.sendspace.com/file/oh9tqd

billywood
az szép eddig, grat
a "púpos" nagy gólvágó, csak nehogy elmenjen tippmixezni 😄DD

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

miki36
6 meccs 4 gyõzelem 1 döntetlen és egy vereség.
3.hely
A Debrecen ellen 1-0-ra kaptam ki, a dönteteln meg az Újpest ellni 0-0 volt. A Tatabányát, a REAC-ot, a ZTE-t, és az MTK-t legyõztem.
Horváth Gyula már 4 gólos!
Rosso Neri Ale!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

billywood
PMFC-vel mi van?

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

miki36
Hi és gratt all!<#worship><#worship><#worship>
Nem tud valaki egy olyan update-t ami a 6.0.2 verzióhoz van és viszonylag új(júliusi)?
Ha tudtok irjatok, megköszönném!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Iceman89
köszi 😊 igen Gioda kapott pirosat 😊 a kis mocsok...

Iceman

franc0
Leandro Gioda, a középhátvéd

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
szép (y)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Ars3nal
kontrol cé kontrol vé rulz😄 ittis krat^^

Ars3nal
krat

az ugye nem az a Leandro akire én gondolok?😄

Iceman89
húú ez kemény meccs volt... Cárdenas parádézott az elsõ tétmeccsén... emberhátrányba kerültünk de sikerült kitartani 😊 lesérült Ashley és Reyes is... de így is legyõztük a Chelsea-t....Arsenal az elsõ a tabellán 😊

Iceman

Ars3nal
Fabregas rohadtdrága, romaldinnyérõl ne is álmodj sztem...

Forza Italia
kösz
Most Tevezre, Fabregasra, Taylorra és Ronaldinhora hajtok

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

billywood
lehet, hogy annyi kell
a tehetséges fiatalok általában iszonyatosan drágák, ha topcsapatokban vannak

Forza Italia
azt menyit adjak neki 50 milkát

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

billywood
ahhoz, hogy tárgyalni tudj a játékossal, elõször a klubbal kell megegyezni. Valszeg azt a 35 milliót keveslik...

Forza Italia
középsõnek nemigen
De mért van az, hogy senkit sem tudok leigazolni. Pl: Fabregas ára 7 Millió ajánlok érte 35 milkát és még csak tárgyalni sem engednek vele

Ars3nal
Heinze nemjó?:c

Iceman89
mert nem adja el a csapat semmi pénzért sem... Heinze-Silvestre-Ferdinand-Gary Neville
ennél jobb 4 es aligha kell.... Lúcio esetleg De jong még válthatna vkit, de szerintem ez bõven elég..

Iceman

Forza Italia
pl: ferdinand mellé valakit. Még egy kérdés: mért van az, hogy leakarok valakit igazolni és akár mekkora öszeget ajálok nem tudok vele tárgyalni.

Iceman89
kit akarsz te az MU védelmébõl lecserélni?

Iceman

zorrobomber
te meg Beckhamet 😛 😊))

Forza Italia
Kezdtem egyet a Mu-val és most jön majd az átigazolás, de nem tudom kit kéne csatársorba megvennem és a Védelem közepére is kéne egy ember. Légyszives ajáljatok fiatal de jó játékosokat. Köszi.

szabocsaba1983
Igen, most jutottak fel a serie b-be. Szóval friss feljutóként nem is olyan rossz, asszem....

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Iceman89
hali!!!
Az ágyúsok újra formában, és végre a Chelsea is kikapott a Liverpooltól... lehet hogy nem is a Chelsea a legnagyonn ellenfelem hanem a Liverpool??? 😊

Iceman

Fyrex
gratulazione mindenkinek!!! jók vagytok!!!

Avanti Crociati!

billywood
köszi
Neked is hatalmas grat<#eljen>

b4rc4
hi és grat all! na szánalmas ez a real megint lrugja 2 kulcsjátékosomat...

szeritnem ezt megérdemeltük Real és Barca kiejtése után 😊 bajnokságot 3 ponttal vezetem 6 rodulóval deportivo elõtt , 9el barcelona , valencai elõtt meg vmi 26 ponttal 😄

Ha abból indulok ki, hogy a 2005-ös nem volt jó a 2006-hoz....
Akkor nem.

87880???
Golkirályi cím is meglett😊

grat nem gyenge....

Szezon vége😛 C1kupába elödöntöbe kiestem de játszok a C1 supercup-ér😛

fontos kérdés:2007 hez jok lesznek e a 2006os face-ek?és mezek?mert akkor elöre töltök egy halmazt.
érdemes e még ujat kezdeni?2007 jár a fejemben már
GanXstaZoleeWrk
Sziasztok visszajöttem a nyaralasból és elkezdtem egyet Samp-al 😊 WBA-s mentesemmel mar nem volt kihivas jatszani és tolom még Jesoloval is 😊

Nagy grat az uj het managereinek meg mindenkinek termeszetesen 😊

GanXstaZolee#2709

zorrobomber
update után már serie b-ben indul a napoli? én is megnézegettem(maradok a sevillánál egyelõre😊, nekem nincs update-em és serie c1/b-ben van asszem, de elég erõsnek tûnik a kerete, hajrá

billywood
Úrja elõvettem a Wolves-os mentésem. A 2007/2008-as bajnokság végeredményét szeretném megosztani Veletek. Ez ugye a 3. szezonom volt, elsõ évben megvolt a feljutás, utána simán bent maradtunk (10. hely), azidei tabella számomra is meglepetés volt. Íme:

Valamint a Chelsea verés 😛

soma22
mibõl gondolod hogy nem volt minusz?
na mindegy, nekem megfelelt a frissités.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ars3nal
attól hogy nincs pénze még fõállásba focizik, teljes idõs szerzõdésük van csak nem fizetnek nekik, én inkább fél-profivá avanzsálás helyett tettem volna pár milliárd minuszt(2 ha jól tom)

olympus
<#ejnye1><#ejnye1>

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
a fél profi mért lenne érdekes?takácsnak ugy kellett 5000 ft-ot kölcsönkérnie hogy kajálni tudjon...szégyen, ez nem profi csapat.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ars3nal
hat ha fragyit fél-profiva tette az érdekes, UEFA indulás még viccesebb-.-<#hehe>