Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman
Az év menedzsere
Az év csapata

http://www.sendspace.com/file/oh9tqd
a "púpos" nagy gólvágó, csak nehogy elmenjen tippmixezni 😄DD
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
3.hely
A Debrecen ellen 1-0-ra kaptam ki, a dönteteln meg az Újpest ellni 0-0 volt. A Tatabányát, a REAC-ot, a ZTE-t, és az MTK-t legyõztem.
Horváth Gyula már 4 gólos!
Rosso Neri Ale!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Nem tud valaki egy olyan update-t ami a 6.0.2 verzióhoz van és viszonylag új(júliusi)?
Ha tudtok irjatok, megköszönném!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Iceman
Most Tevezre, Fabregasra, Taylorra és Ronaldinhora hajtok
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
a tehetséges fiatalok általában iszonyatosan drágák, ha topcsapatokban vannak
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
De mért van az, hogy senkit sem tudok leigazolni. Pl: Fabregas ára 7 Millió ajánlok érte 35 milkát és még csak tárgyalni sem engednek vele
ennél jobb 4 es aligha kell.... Lúcio esetleg De jong még válthatna vkit, de szerintem ez bõven elég..
Iceman
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Az ágyúsok újra formában, és végre a Chelsea is kikapott a Liverpooltól... lehet hogy nem is a Chelsea a legnagyonn ellenfelem hanem a Liverpool??? 😊

Iceman
Neked is hatalmas grat<#eljen>#eljen>

Akkor nem.

Nagy grat az uj het managereinek meg mindenkinek termeszetesen 😊
GanXstaZolee#2709
Valamint a Chelsea verés 😛

na mindegy, nekem megfelelt a frissités.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...