Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ljubikankic meg kiröhögött ,hogy õ hogy jönne el a Regginabol az UEFA-elõdöntõs Feyenoordhoz. vicc
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Cataniaban tolta nagyon durván, na meg válogatott elsõ számú csatára volt
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Valakinek van tapasztalata Zlatan Ljubikancicról? Elég jónak tûnnek az értékei,és 300e pénzbõl el tudnám hozni,csak Regginabol nem akar eljönin 3x annyi fizetésért se,picit nyalok neki,aztán hátha. De azért röhej,hogy van 25M fontom,és nem adnak igazolni semmit szinte.
Nyáron Ustari és Iraola jön biztosan, arra fogok menni h szinte csak spanyolok játszanak nálam, na meg pár argentín(argentín fan vok😊)... Meg próbálom a Barca utánpótlásból beépíteni a játékosokat, idén nagyon jól ment, Dos Santos elég sokat játszott, Marc Crosasról nem is beszélve... A végefele Thiago,Jeffren,Asulin,Bojan is játszottak a csapatban 😊
BLt megnyertem 2-1re a MU ellen, Bajnokság és a kupa is meglett... Tudom h nem túl nagy kihívás, de majd amikor majdnem csak spanyol játékosom lesz... Meg spanyol válogatott edzõ akarok lenni 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ajax 2 igen sajna... 😞 ajaxos mentésbe 2x is volt h velük volt a döntõ és nem indulhattak sehol sajna :S
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Viszont arra kiv leszek,hogy UEFA-ba indulhatok ugye. Holland kupában PSV és Ajax volt még 4 között,de õk BL. A negyedik csapat meg az Ajax 2 volt,akik ugye nem indulhatnának európai kupában. Érdekes. 😄
Mindenesetre kaptam 1.8M fontot helyezésemért,így 23M fontom van. Nyáron jön 2 pleja 7.5M fontért,de ezen kívül még kaptam 3 gurigát igazolni 😉
Akkor most gondolom az lesz h BLben indul a bajnok Ajax és a PSV,UEFA meg marad a Heerenveennek meg nekem ?!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Bajnokságban 3. hely lett,1. körben Twentet vertem,2. körben PSV lesz,de ha nyerek,ha kikapok,akkor is továbbmek a 3. körbe. Ezt valaki elmagyarázhatná ( csöves , sword ) UEFA-elõdöntõben a München 6:1re kivégzett,17 éves kapusom védett :S
és fogadja gratulációmat jack,soma és sword<#gonosz1>#gonosz1><#taps>#taps>
nem volt cserecsatárom, sõt popescu mellett egy ifi játszott.
\"Never say never!\" W Churchill
(egy albánt énse engednék be :p)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ugye a BL-be kell saját nevelésû játékosokat delegálnom, de fos az utánpótláscsapatom. Szeretném megkeresni a saját nevelésû játékosokat, akik már nem nálam játszanak. Hol tudok rájuk keresni?
Hala Madrid!
ezután elõre a címvédésért 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Jack:nincsmit
Én örülnék ám neki, de nagyon.😊