Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi grat all
kérdés: mi kell ide , hogy valaki éht menedzsere legyen? bajnoki cím , Spanyol kupa gyõzelem , u18 gyõzelem és 7 award nem elég azt látom
kérdés: mi kell ide , hogy valaki éht menedzsere legyen? bajnoki cím , Spanyol kupa gyõzelem , u18 gyõzelem és 7 award nem elég azt látom
Sziasztok
Bonazzoli kezd bepörögni, kar hogy nem fejlodik nagyon tovabb elerte a pot ability max-jat.
2006.11.21-en 15 góllal vezeti a gól lövõ listát.
Bonazzoli kezd bepörögni, kar hogy nem fejlodik nagyon tovabb elerte a pot ability max-jat.
2006.11.21-en 15 góllal vezeti a gól lövõ listát.
GanXstaZolee#2709
tudtok ajánlatni nekem 1-2 nagyon magas védõt??? úgy 195 cm fölött 😊 Mertesacker (196) már megvan egy kiszemeltnek 😊 alig 13 milla... és ha lehet jó fejelõk jönnének jól...
Iceman
Ja lol, most kaptam meg:
Év menedzsere: Máté
Év utánpótlás játékosa: de Jong
Év játékosa: Sneijder
Év menedzsere: Máté
Év utánpótlás játékosa: de Jong
Év játékosa: Sneijder
Nah. Elsõ szezonom jól sikerült, az elõbb U21 is megnyerte a bajnokságot. Tartalék 30valahány pontkülnbséggel lett az elsõ. Én 98 ponttal végezte az elsõ helyen. 2 döntetlen többi nyert meccs. BL mókás volt, könnyû csportba kerülte, aztán cselszki megizzasztott de túljutottam rajtuk. Arsenalnál mint meg már mondtam kaptam 2 büntetõt, õk meg csak 1et tudtak rúgni nekem, így ezt is bezsebeltem 😊 Rosenberg lett a gólkirály, mögötte Babel majd Snejder végzett. Év mendezsere még nem lett kiosztva vagy nem én lettem 😄
Kép
Kép
grat Franco!!! minden elismerésem... van kitartásod látom 😊 11 kapott és 120 rúgott gól 😊 ezt szeretem 😊
Iceman
bazzz tényleg 😄DD kihagytam 1-2számot 😛
De ha elküldenék sokat, 20-30at akkor magasabb fizetést tudnék adni egy felnõtt játékosnak. Nem? :\
Nem az a kérdés hogy jó játékos-e vagy nem,vagy miylen lesz belõle. Nem érdekel, teli vok elég tehetséegs fiatalokkal :\
Kérdés: Van arra valami módszer hogy iszonyat sok U21 es játékosom van akiket pl aszisztensem nem is játszat, namost velük milegyen szerintetek? Engedjem el ingyé vagy várjam hogy hátha jelentkezik vki érte? :\ Nincs türelmem midnegyiket egyenként beállítgatni :|
nem csak matek speces és épp házit írok és elõttem van a számoló gép. de sûrûn böngészek statisztikákat fõleg szerencsejátékkal kapcsolatban (tippmix,totó) 😄
Heló szia remélem hogy vagy
Nah én is számoltam kicsit, meghoztátok a kedvem 😄
Fernando Torres 15 szezon alatt 632 gólt rúgott a kezem alatt tétmeccsen. Ebben ugye nincsenek benne a válogatott és a klubVB gólok.
Jelenleg 194-szeres válogatott, 168 gólt szerzett.
Fernando Torres 15 szezon alatt 632 gólt rúgott a kezem alatt tétmeccsen. Ebben ugye nincsenek benne a válogatott és a klubVB gólok.
Jelenleg 194-szeres válogatott, 168 gólt szerzett.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
átlag 94,5 pont 😛
hehe Brondby-t kivertem bl-bõl 2-0ás összesítéssel.
köv ellenfél a roma...
képeke(renegeteg) majd este
köv ellenfél a roma...
képeke(renegeteg) majd este
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Grat all!
Franco: hatalmas grat!
Báttyó: jó ks keret. célok?
Sysfox:gratu!
Grat a hét képe ill. a hét managerének.
Franco: hatalmas grat!
Báttyó: jó ks keret. célok?
Sysfox:gratu!
Grat a hét képe ill. a hét managerének.
Divatcsapatok OLÉ!
Hali és grat all!
Franco lassan ki sem férnek az eredményeid 😄DD
Nagy grat Ricconak és Cain-nak!!!!!
Franco lassan ki sem férnek az eredményeid 😄DD
Nagy grat Ricconak és Cain-nak!!!!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
gratulálunk a gyõzteseknek!!
panaszkodni, nem egyetérteni lehet, de akinek vmi nem tetszik az magára vessen h nem szavazott, ugyanis és a managert és a képet is TI választottátok!
panaszkodni, nem egyetérteni lehet, de akinek vmi nem tetszik az magára vessen h nem szavazott, ugyanis és a managert és a képet is TI választottátok!
Avanti Crociati!
azta *rva😮
Nem gyengee....
Nem gyengee....
aha
hát így davids miatt inkább akkor mascheranot vezsem meg most,de kövi átignál ha lesz annyi pénzem akkor lehet h kerlonba befektetek 😛
hát így davids miatt inkább akkor mascheranot vezsem meg most,de kövi átignál ha lesz annyi pénzem akkor lehet h kerlonba befektetek 😛
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
basszameg és most sérül le davids 2hónapra :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
hát mivel zokora elég zsenge,így asszem megszakitom kerlont...inkább jöjjön mascherano õt ugyis késleltettem 1héttel :\
amugy így néz ki a keret jelenleg

hát mivel zokora elég zsenge,így asszem megszakitom kerlont...inkább jöjjön mascherano õt ugyis késleltettem 1héttel :\
amugy így néz ki a keret jelenleg

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -