Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégse 😄DDDDDDD
kallstrom v baptista? 😄
kallstrom v baptista? 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
köszi 😊 a amradék 5 meccset majd holnap lejátszom, most el kell tennem magam holnapra 😊 belököm a szunyát...
Obi Mikel egész jó, csak lesérült nálam 4 hónapra, és amúgy se volt sok lehetõségem arra h játszassam mert elég nagy a keretem, fõleg ilyen Reyes, Persie, D Carvalho, Hleb, Cardenas, Guarín stb mellett.... amikor játszott viszont egész jó volt 😊
Lenny-t ajánlom mindenkinek!!!!
Byezz all!!! és sok sikert mindenkinek a játékhoz 😊
Obi Mikel egész jó, csak lesérült nálam 4 hónapra, és amúgy se volt sok lehetõségem arra h játszassam mert elég nagy a keretem, fõleg ilyen Reyes, Persie, D Carvalho, Hleb, Cardenas, Guarín stb mellett.... amikor játszott viszont egész jó volt 😊
Lenny-t ajánlom mindenkinek!!!!
Byezz all!!! és sok sikert mindenkinek a játékhoz 😊
Iceman
13milla
de inkább kalsstromot hoztam el
de inkább kalsstromot hoztam el
csakmer cselszkibe igen szarul nyomta 3idényen keresztül....de most megtudnám venni
am thx
am thx
huhhh... idegenbe lõt góllal tuvábbjutottunk 😊 Fred... megérte megvenni 😊
a döntõ következik méghozzá a másik Milán ellen 😊

a döntõ következik méghozzá a másik Milán ellen 😊

Iceman
ez hihetetlen.... ezeket nem lehet emberhátrányból megverni... szerencsétlen Lauren 16 oson belül felrúgott vkit... pedig 2-0 ra vezettünk az elején 😞

Iceman
Hú de felhúztam magam 2-1-re vezetek a Milan ellen erre a 65.percben kiíllítja a bíró Chivut mert utolsó emberként szabálytalankodott de azért 2 ember ott volt vele egyvonalban...
erre kiegyenlítenek majd a 93. percben a 2 perces hosszabítás lejárta után Curci a félpályán végzatt el szabadrúgást erre odadaja Seedorfnak aki persze berúgja 3-2 ÁHHHHHHHH<#violent>#violent><#violent>#violent><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
erre kiegyenlítenek majd a 93. percben a 2 perces hosszabítás lejárta után Curci a félpályán végzatt el szabadrúgást erre odadaja Seedorfnak aki persze berúgja 3-2 ÁHHHHHHHH<#violent>#violent><#violent>#violent><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
egész jól fest Henry... nem is láttam még ennyire jónak... persze csak mert nem volt még a csapatomba 😊 másik csapatnál mindig lelakják....

Iceman
ez egyre viccesebb lesz... Westbrom-nak nem sikerült ennyit lõni... pedig ugyanazok a játékosok voltak pályán....

Iceman
Innen szép nyerni 😊
Majd a "náci" járokeretes Di Canio megmutatja ha még nálam van ????
Majd a "náci" járokeretes Di Canio megmutatja ha még nálam van ????
lol ez már egyre jobban idegesít... 1-1 et játszottam a Westbrom ellen... de úgy h 2 csatár 5 TLP volt már a végén, de úgyse tudtuk megszerezni a vezetést.... 10 pontal vezettem a Liverpooltól, most meg pont egyenlõk vagyunk.... érdekes hogy BL-be jól szereplünk, de lehet h a bajnokit meg 10 pontos elõnyböl elveszítjük....ez vicces
Iceman
Fyrexnek sok szeretettel 😊
http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/96eda3412a.jpg
http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/96eda3412a.jpg
Yakub sérült volt 6 hétig. Szenvedett a csapat. Most visszatért és lõtt egy mesterhármast😄
Divatcsapatok OLÉ!
garat neked és a többieknek is
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
nah itt a duplázás. izgi kis meccs volt, kellett a "mindenki támad" instrukció😊))

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
thx, vazzeg most veszem észre h 4edik és még nem nyertem bl-t. vazze heee
Heló szia remélem hogy vagy
Már mindegy betöltöttem a gémet nyomtam pár napot és eljött César Delgado majd rotálom õket azt kész
barcába nekem is 3 csatárom van de közülük a legfiatalabb megsznvette a szezont de hálistennek nemvette a szivére 😊
Heló szia remélem hogy vagy