Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
200 meccsután így állok (200. meccs margit ellen itthon 0-0 , nekem 26/9 margitnak 2/1es mérleg áááhhh)

Heló szia remélem hogy vagy
Iceman
Én is mindenképp a 4 védõs rendszert ajánlom, a 3 manapság már nem sok helyen mûködik, valszeg ennek tudható be a sok kapott gól.
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Iceman
Iceman
Iceman
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Arsenal triplázott 😊
nem vagyok túl büszke a bajnokságra, de végülis megnyertük... 43 kapott gól az kicsit sok... idén az átigazolási célom 1-2 profi védõ lesz 😊

Iceman
Csak hogy tudjak tervezni a 2007-el.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
gratz a Fagyihoz nem semmi a keret!
Én meg leigazoltam Podolskit, Flachi és Bonazzoli helyére valamint eladtam még pár plaját akik eddig kölcsönben voltak. Még jó hogy kölcsön adtam õket mert az 1 millas közép pályás 5,5millát ért amikor visszajött, ment is a piacra.
Az mennyire fer hogy leigazoltam ingyen Freit ha jol irom a nevét svájci csatár majd rögtön eladtam 5 milláért a francia bajnoksagba? 😊
Torrest is megpróbáltam de nem akart jönni a csítplaja ahogy Rooney se. Viszont jött az Uruguay-i válogatott Nelson Valdez aki egesz jó+ Marchestea ezt se jol irom mert melobol vagyok védekezõ középpályás középsõ védõ.
Majd rakok fel képet az idei mozgásról de meglepõen jó csapat van kialakulóban.
GanXstaZolee#2709
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
most elhatároztam hogy csak magyarokat veszek és használok.vannak olyanok akiknek azért millios összeget kell adni hogy a klubbja elengedje, szal jol jön az a pénz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
én állt nem szoktam kitámadni, mert sok a rossz tapasztalatom e téren. Kerlont mindenki dícséri, szal jól jártál vele az tuti
Az más kérdés, hogy a 40 M Font körüli összeggel semmit se lehet kezdeni...
nm, meg minden 😊)
city ellen félidöbe 1:0volt oda....erre mondom kitámadok
behoztam kerlont 3. csatárnak,cronaldot...5perc alatt kerlon lõtt 2golt,ibra meg defoénak golpasszt :||
nemgyenge ez a kerlon gyerek és ez volt a debüt meccse
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Jah, és grat a díjakhoz meg mindenhez<#eljen>#eljen>

tavaly bl elõdöntõsek voltunk,fa kupát nyertük,bajnokságba 2.ok lettünk

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ha béna nalfasz vagyok akkor legalább ne villogjak vele...
persze csak ha meghoditjuk juropát
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
gólkirály:
év játékosa(i):
év ifije:
év managere:
és a büszkeségem, akit tõzsér pótlására vettem.remek pleja: