Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
eladtam defoét 40millioér,meg még van 30millám,szal 70....kakáér meg egy 50millás ajánlatom elfogdaták 😮
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
(persze csak feltételezem...)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Heló szia remélem hogy vagy
bl elõdöntõ,bajnokságba 2.hely,fa kupa gyõzelem,carling kupa gyõzelem
pár kép
és a szezon legjobbja

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

20227!
Most vettem a Fradiba egy svájci edzõt! Nagyon fasza csávó! Szerintetek hosszú távon ér majd valamit?
grat mindenkinek,fõleg Franconak,nem semmi amit mûveltél Torressel<#eljen>#eljen>
20227!

johan iversen nem generált, elején benne van, ellenben nagyon jó játékos lesz
ki is neveltem 😊
OFF:
- kurva lassú nekem az sg
- Viva TV-n fincsi sunák
most generált plejákat beszereztem, ilyen johan iversen és társai , de én nem kaptam senkit
minden nyáron kb aug elején kapok általában egy csomót, de jó ha 1 db használható van közöttük.
ezenkívül nagyon-nagyon ritkán évközben teljesen random módon egyszercsak jön egy üzi, hogy kaptam egy játékost az akadémiáról. ezek a srácok általában elég jók.
amit mindenképp érdemes megtenni: amikor kijön az üzi nyáron hogy kaptál egy csomó fiatalt, azonnal mentesz, fmscout fel, és megnézed a szerzõdés nélküli 16-17-18 éveseket. ki lehet fogni pár 170potab felettit.
milyen idõközönként generál plejákat? 2006 decemberében vagyok , és eddig egy generált plejám sem volt -.-
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Gratula neked is meg Olykának is 😉
Ezért csak eszkimóknk hívom õket😄 DE hideg lesz. MEgfázás garantált😄DD
Divatcsapatok OLÉ!
úgyhogy berakok egy scoutos képet, és Torresrõl is hozom
ha valaki kíváncsi még valamire, nyugodtan mondja, most jókedvem és sok idõm van 😊
Külön nagy grat Franconak!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
GanXstaZolee#2709
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Mostanában nem megy. Most is kikaptam az Atalantatól 1:0-ra és visszacsúsztam az 5. helyre. 6 pont a Milan elõnye, és még 7 forduló van vissza.
Mindig kimaradnak a helyzetek, és mindig egyéni hibák után kapom a gólokat. Pl. a középhátvédem eladja a labdát a saját térfelén...
Gondolkodtam, hogy a középpályán simán áthozzák a labdát, ugyanis az ellenfél közelében nincs játékosom. De ez gondolom a területvédekezés miatt van így. Erõsen gondolkodom, hogy nem lenne-e jobb, ha az egyik középhátvédem embert fogna, fõleg akkor, amikor az ellenfél egy csatárral játszik. Vagy a szélsõ középpályások is...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/