Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gratula
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ges/1190136536.jpg]
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
na mindegy maradt az uefa
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Avanti Crociati!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
aztan kiirja hogy Romário az utóbbi edzesen rohamot kapott és lenyelte a nyelvét
kovetkezo üzi meg hogy a Catania-Roma meccs ütközött Romárió temetésével ezért a meccs új idõpontja...xD
nálad volt, vagy vetted valahonnan
remélem nem akar még visszavonulni
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ma kiderül megyünk e a blbe(nemhiszem) vagy marad az uefa
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
grat mindenkinek!
bajnokság idén a vártnál nehezebben lett meg, az utolsó fordulóban nagy szerencsével sikerült csak nyerni. a BL fõtáblára viszonylag simán jutottam, a Hajduk Splitet 7-1el otthagytam, utána a Liteksz Lovecs-et pedig összesítve 2-0.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
am grat! 😊
Sajnos Vucinicet elvitte az MU,pedig nagynagy kedvencem még 06ból,de így jön Ratinho 4M fontért + 50% rel. clause , egy 181 PA 19 éves védõ meg egy 177 PA MC/ST brazil srác ( 1M + 850 k ) , elõre Kikin Fonseca 3.9Mért, és még Juniorr Ross 1M fontért,ha aláír. Szal 11M font elment 😛
ha nem találod,akkor dobj sz.ü.-t,feltöltöm
Tényleg szép,annyi hibája van,hogy nem írja ki az utolsó 5 meccs ratingjét,meg a játékos adatainál a Technique és Work Rate a legalján van,nem lehet látni,le kell tekerni. Ezt ha orvosolni lehetne,sztem legszebb skin 😊