Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
öcsém Parma ellen lerugták 3 védõmet<#help><#wilting>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Iceman89
végetért a gyõzelmi sorozat 😞 (17) Aston Villa elleni 1-1 es döntetlen nem volt az év meccse...
viszont 2 rekordot is beállítottunk ezen a meccsen 😊
http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/848b5d58ff.jpg

Iceman

fsgh
<#taps><#taps>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
grat 😊

Iceman89
olllé!!!! Megvertük a Cselszkit 😊 folytatva a gyõzelmi sorozatunkat 😊
fõleg a védõkre vagyok büszke... Gioda nagyon örült hogy behoztam végre kezdõbe, már majdnem 2 éve sír hogy nem játszatom 😊 hát megérte várni 😊

Iceman

Fabio Capello
Pfff.. tizikkel ki is estem Chelsea ellen

Fabio Capello
10 forduló után így állok a bajnokságban... Megvertem Arsenalt és L'poolt is, viszont kikaptam a Fulhamtõl :S
BL-ben 100%-san vezetem a csoportot, kupában már az elsõ körben Cselszkit kaptam :S

fsgh
miért van az hogy van 2 jó 17 éves az alap keretemben és mostanában sose tudom õket játszatni mert indig az u20nál jatszanak-.- elég idegesítõ.....

Max08
Köszi!Torres és Martin Petrov iszonyat jók,és egy fillért sem kellett érte fizetnem😄😄😄!ejárt a szerzõdésük 😄!!!

Iceman89
hali!
tetszik a játékoskeret 😊
Silva Messi Mascherano 😊

Iceman

fsgh
dehogyis😄DD most kb 400ezer font van a számlámon pluszba😊))

talájátok ki ki a legnagyobb gól lövõm??😊)) Hát Torghelle Saanyi😄DD

Atesz89
Attól majdnem csõdbe mentél....
😄DD

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

fsgh
majdnem😛 400ezer font volt...

ingyen volt?

fsgh
na jött egy tapasztalt bal védõ😊

fsgh
Grat😊

Atesz89
Hali és grat all!!
DE fõleg Battyonak!

Max08
És a keretem:

Max08
Nah,megvan a bajnoki cím sorozatban másodszor:És még vagyok a BL-ben,és döntõt játszok a Juvéval az olasz kupáért!Forza Roma per sempre!!!

saviola83
Srácok ha haverral akrok neten FM-ezni akkor miknek kell megegyezni a játékban.Mármint csak a patch számának?

fsgh
Olasz kupából gyorsan úcsuztam...elsõ forduló hát még szép hogy a juvét kapom:\ elsõ meccs idegenben 2-0 aztán 0-0...

Fabio Capello
Üdv all és grat mindenkinek, fõleg Battyonak a 7managere címért 😊

Hegeace
Grat Battyonak meg neked is FSGH 😊 !

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
Ja és hello & grat all😊 Battyo grat a 7 maagere címhez^^

fsgh
hát ezen a 2 meccsen tuti vereségre számítottam^^

A faszohm kiwan...kikapok Bl-be evertontol 2:1re mer buzi biro nem adta meg 2 golom erre elbukom a spanyol kupadöntöt is...az eszem megáll...ennyit érnek a 20as tizirugoim...

Max08
Sziasztok!Be tudna valaki rakni egy képet Fernando Torres-rõl full top abilytisen???Elõre is köszi!

soma22
megsugom hogy én arra a képre szavaztam😉😊))
nekem nem kell bizonygatnod, mindenki mást tart fontosnak a játékában, én most a full magyarságot.
csak annyit tudok mondani hogy sok sikert és ah eddig rosz néven vetted a reagálásaimat, akkor a továbbiakban ne tedd mert nem szándékozom lehuzni a sikereid😊

jo éjt.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

figy, én is tudom, hogy kb. 1000 meccsbõl 1-2nél jön be ilyen eredmény. ez szimplán mázli volt, annak viszont hatalmas. 😉
holnpa felrakok egy képet az akkori keretrõl is, most már álmos vagyok. 😊

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

csak az elsõnél van minden bejelölve. és ha megnézed az értékeit, kiderül, hogy az ürge egy kontár. azért van mindenhová bejelölve, mert ha több edzõ csinál egy gyakorlattipust, nem lesz annyira leterhelve, meg mert még nem járt le a szerzõdése. kis csapatomat nem fenyegeti az a veszély, hogy olyan sok játékosa legyen, hogy leterheljék az edzõket.

soma22
nem kétségbe vontam a sikereidet és az eredményeidet, csak nem hasonlítom a saját helyzetemet sosem a máséhoz😊
apropo a szavazás mikor lesz?még nem láttam jelölt képeket...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

az aktuális hét képérõl beszélünk, meg lehet nézni a csapatot.
mázlim volt vagy mázlim volt? 😄

báttyó02
thx 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh
váó gratula istenkirály csapatod van😮OO Toró nagyon jó😊

báttyó02

Iceman89
nekem eddig teljesen bevállt Frey.. olcsó és egészen megbízható....
ha lesz pénzem 😊 akkor lehet h megveszem Akinfeev-t... de lehet h kapust majd csask akkor igazolok, ha Frey már szar lesz 😄 azaz kb 10 év 😄

Iceman

báttyó02
jaja énse eddig 😄
de iszonyat durva

Iceman89
nemrossz 😊 Buffon 😊 õt még soha nem tudtam megvenni 😊

Iceman

báttyó02
nyári átigazolásaim

Atesz89
Grat all!!!!

Fabio Capello
grat 😊

szabocsaba1983
Lefociztuk a Feyenoordot is....
(csak nem értem, miért a kapusom lett a meccs legjobbja, ha 2 kapuralövésük volt...)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Iceman89
😄 lesérült Nihat és így maradt Fres - Henry kezdõ.... és így legalább nem kell állandóan váltogatnom.... Lenny néha jön csak be.... inkább TKP... és hát nem csak a csatárok lövik a gólokat 😊 Recoba pl 8 at lõt 😊

Iceman

Iceman89
és hát a hangulat is remek 😊

Iceman

Fabio Capello
Hühüûû most látom csak 14 meccs 51 lõtt gól 😄 Miért van az az érzésem hogy Henry és Fred ketten überbrutál gólgyár párost alkotnak? 😛😄DD

Iceman89
remélem 😊 ha Fred és Henry nem sérül le és tartja a formáját akkor biztos 😊 persze sok múlik a többieken is... Daniel Carvalho pl 3 hónapig volt sérült.... rendesen leromlott... de hát így is nagy még a keret és nem tudok mindenkit játszatni...
Sok sikert neked is!

Iceman

Fabio Capello
Grat! Úgy látom a bajnokság simán meglesz 😉😄

Iceman89
na ez volt a 8. bajnoki gyõzelmem sorozatban 😊
és így fest a felállás cserék után 😊

Iceman

szabocsaba1983
Sziasztok!
Ez a Napoli 2 éve még harmadosztályú volt!!!
Most Serie A-s, és ez az elsõ edzõmeccsem:
(szerintetek mennyi lett volna 2 éve ez a meccs?)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Iceman89
na azt hiszem most jól teljesít a csapat 😊 Carlos Magno, Cardenas, Guarín és Lenny simán bekerült a felnõtt csapatba 😊

Iceman