Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
viszont 2 rekordot is beállítottunk ezen a meccsen 😊
http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/848b5d58ff.jpg
Iceman
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
fõleg a védõkre vagyok büszke... Gioda nagyon örült hogy behoztam végre kezdõbe, már majdnem 2 éve sír hogy nem játszatom 😊 hát megérte várni 😊

Iceman
BL-ben 100%-san vezetem a csoportot, kupában már az elsõ körben Cselszkit kaptam :S
talájátok ki ki a legnagyobb gól lövõm??😊)) Hát Torghelle Saanyi😄DD

És még vagyok a BL-ben,és döntõt játszok a Juvéval az olasz kupáért!Forza Roma per sempre!!!

nekem nem kell bizonygatnod, mindenki mást tart fontosnak a játékában, én most a full magyarságot.
csak annyit tudok mondani hogy sok sikert és ah eddig rosz néven vetted a reagálásaimat, akkor a továbbiakban ne tedd mert nem szándékozom lehuzni a sikereid😊
jo éjt.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
holnpa felrakok egy képet az akkori keretrõl is, most már álmos vagyok. 😊
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
apropo a szavazás mikor lesz?még nem láttam jelölt képeket...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
mázlim volt vagy mázlim volt? 😄
ha lesz pénzem 😊 akkor lehet h megveszem Akinfeev-t... de lehet h kapust majd csask akkor igazolok, ha Frey már szar lesz 😄 azaz kb 10 év 😄
Iceman
de iszonyat durva
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
(csak nem értem, miért a kapusom lett a meccs legjobbja, ha 2 kapuralövésük volt...)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Iceman
Sok sikert neked is!
Iceman
Ez a Napoli 2 éve még harmadosztályú volt!!!
Most Serie A-s, és ez az elsõ edzõmeccsem:
(szerintetek mennyi lett volna 2 éve ez a meccs?)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!