Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ricco tudnál küldeni egy képet pereiraról?
köszi
Spanyol Kupa Negyeddöntõben vagyok , és Bl nyolcaddöntõ bayern ellen 😊
Remélem nemsokára el tudom hozni Vucinic-t😊) mivel kiesett a Lecce😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Atesz meglesz az a bajnoki cím😛
Brescia is jo lesz😛
Sztem töltötm a rayot😛
15 . percben büntetõ betisnek
16. percben büntetõ nekem
17.percben büntetõ nekem
32. percbe lenézek fróumba m, már 4-1 ide 😄
Élesedik a bajnoki címért a versenyfutás...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
ki is a következõ?jaaaa a Larisa😊)
ezis lálos meccs már 9-edik percbe vezetünk!😄DD
erre válaszolnak(fõleg azzal hogyszétrúgják Deco bokáját)😛
16-oson belül Ronaldinho-t meglökik!<#ejnye1>#ejnye1> Eto'o jobb sarokba belövi😛
utána megyek belõni a 3. gólt és erre kapus(i(bár nem én vok😄DD)) lábbacsúszik, piros lap.csatár le cserekapus fel😊))
Leo Messi megküldi jobb sarokba gól😄DDD
LAMBORGHINI THE BEST CAR
| #88621 :grat
ugyis ingyen jött,csak eliakwu-t külcösnbe adtam,adu meg még nem igazán lövi a gólokat szal cserének egyenlõre jó huntelaar a kövi átig-ig
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
amúgy ddig kb háyan szavaztak a hét képére?
ja és Hofland lett a legjobb védõ😊))

bár persze ha megengedhetsz magadnak egy ilyen cserét (H)
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
közbe bl-ben villareal ellen otthon 4:1 😊 úgy hogy ibra sérült
minnyá tolok képt
Blbe Bayernt kaptam