Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem rossz szerintem)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
Hajrá Chelesa!!!
(egyébként a chelseafc.hu jobb szerintem...)
ne én elég jól állik. idén céloma BLbena final four , spynol kupa és bajnokság megnyerése
nyáron jön grosso ingyén , , ljuboja meg gera is , de õket úgyis eladom xD
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
GanXstaZolee#2709
A régebbi játékokban volt olyan lehetõség, hogy az orvos és edzõ mond némi véleményt a saját játékosról. Az orvos kinyilatkoztatási ehetõségét már megtaláltam, de az edzõét nem, ezt kiszedték a játékból?
Nah léptem jó8 all!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Nálam volt az olaszoknál, de akkor valamilyen ápdétet használtam...<#confused>#confused><#zavart2>#zavart2>
Nembaj, ha nem viszik tedd kölcsönbe...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Bovo-t a tartalékba és ha jól teljesít...<#heureka>#heureka><#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
a Távozók között Cassetti(3,5M€😉 és Nonda(5,5M€😉 a nagyobb nevek valamint 35 ifista elengedve...
Még Bovo eladását tervezem de senkinek nem kell...
Asszem újra kezdek a tottenhammal, csak nem találtam még jó updatet
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
%. fordulóban tartok Salomon Kalou most 4szer volt kezdõ edig 1 gült se rúgott. az 5. fordulban betetem a kispadra és félidõben 0-1 vol a Newcastle-nek majd a félidõben behoztam Drogba helyett és lõtt 3 gólt ezzel most õ a legeredményesbb átékosom 😊
Heló szia remélem hogy vagy
Olympus yakubu naon jó<#eljen>#eljen> de Huntelaar se rossz!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
És a többieknek is!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Heló szia remélem hogy vagy
ha legközelebb angliába kezdek gémet tuti megveszem
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
FSGH én 5-6. helyet mondtam😄
Divatcsapatok OLÉ!
én meg közben nyomulok a Bressával...sokan a keretem alapján középmezõnyt mondtak^^én töbre szmítok😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ha most se lesz meg a bajnokság akkor leszúrom magam .w
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -