Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
haggyadmármagad
minél többet beszélsz róla annál ellenszenvesebb leszel, és annál kevésbé vagy esélyes
minél többet beszélsz róla annál ellenszenvesebb leszel, és annál kevésbé vagy esélyes
😄 mostanában kicsit el vagyok havazva suli miatt
nembaj , akkor idén meglesz 60
nembaj , akkor idén meglesz 60
hetvenhárom
sztem mindenki tudja csak te nem 😊
múltheti hét képe szavazás egyik képén is rajta volt
sztem mindenki tudja csak te nem 😊
múltheti hét képe szavazás egyik képén is rajta volt
na hérculest idegenben meghintettem egy ötössel , bayern ellen visszavágó 1-1(93. percben egyenlítettek 😞)
negyeddöntõben monacot kaptam , bajnokságot 11 fordulóval vége elõtt 17(!) ponttal vezetem <#gonosz1>#gonosz1>
hét menedzsere ? 😄
negyeddöntõben monacot kaptam , bajnokságot 11 fordulóval vége elõtt 17(!) ponttal vezetem <#gonosz1>#gonosz1>
köcc
na még egy 6os 😄:SD:A😄A: 3 kép 18 gól ^^ nemrossz

franco nálad mi volt torres rekordja? 😄 nálam 25 meccs 39 gól 😄 Szal 50 meglesz reményeim szerint
köfi 4-0 , 6-1 2-0 után megint itt van egy 6-1 😄
hét képének ez lenne nálama címe: Torres: góllövésbõl ötös <#banplz>#banplz>

hét képének ez lenne nálama címe: Torres: góllövésbõl ötös <#banplz>#banplz>

pedig ha engednéd akkor akár 3-4 emberé is lehetne😛 amilyen bugok vannak olyan szinten😛😄DD
ja és azt megnézem hogy pont 99999nél meg tudod álítani😛
ja és azt megnézem hogy pont 99999nél meg tudod álítani😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

arsenal szintu 😄

nálam még min. van 8 éve 😊
potato elég ütõs , felnõtt keretbe is egy kicsit gyakorolt , de mikor ránéztem pa-re , rájöttem h sosem lesz belõle torres :| de azért aguero meg mista megvan update nélkül 😊
potato elég ütõs , felnõtt keretbe is egy kicsit gyakorolt , de mikor ránéztem pa-re , rájöttem h sosem lesz belõle torres :| de azért aguero meg mista megvan update nélkül 😊
Lenny egy pazar távoli lövéssel nyitotta a sort 😊 Inter megvolt most következik az elõdöntõ a Liverpoollal 😊

Iceman
Petrov derég visszavonult már nálam sajnos :C
tarcsidban rengeteg az ismerõs név 😊
tarcsidban rengeteg az ismerõs név 😊

már kiestem😞 de értékelem az eddigieket :
5 szezon 3 bl döntõ, 3 vereség, 3 a cselszki ellen, 2 bl elõdöntõ, mind2 a milán ellen, mind2szer otthon x idegenben fordíatásos vereség
5 szezon 3 bl döntõ, 3 vereség, 3 a cselszki ellen, 2 bl elõdöntõ, mind2 a milán ellen, mind2szer otthon x idegenben fordíatásos vereség
Heló szia remélem hogy vagy
hali már rég nem jelentkeztem.
most a Young Boysszal nyomom de a Basel állandóan megelõz(na jó 1szer voltam bajnok és most járok 2011ben).a klub anyagi helyzete nagyon jó az önkormányzat mégse engedi a stadionbõvitést.
most a Young Boysszal nyomom de a Basel állandóan megelõz(na jó 1szer voltam bajnok és most járok 2011ben).a klub anyagi helyzete nagyon jó az önkormányzat mégse engedi a stadionbõvitést.
hát ezért 😊 a védõkre nem lehet panasz 😊
22 meccses veretlenségi sorozatomat szakította meg a Bolton GRR!!!
22 meccses veretlenségi sorozatomat szakította meg a Bolton GRR!!!
Iceman
csak Torres sztár, Petrov egy icipicit overrated, de nem bánom 😊
alig várom hogy kijöjjön az új verzsön Agüero-val, Mistával 😊
Maniche-t meg eladom a búsba majd
egyébként amikor elõször játszottam az Atletico-val, Mista kölcsönben ott játszott
asszem 03/04
Maniche-t meg eladom a búsba majd
egyébként amikor elõször játszottam az Atletico-val, Mista kölcsönben ott játszott
asszem 03/04
azért arsenalt és atleticot nem merném egy lapon említeni 😄D de neked is grat , azé egy 5ös az MUnak mindig szép <#idiota>#idiota>
ha megtnultam , majd dobok keretmrõl képet , scoutsoks képet meg ifiimrõl 😄 17 meccs 17 gyõzelem xD
ha megtnultam , majd dobok keretmrõl képet , scoutsoks képet meg ifiimrõl 😄 17 meccs 17 gyõzelem xD
kezd õsze szokni a csapatom utolsó 6 mecset nyertem elõte 3 döntetlen 2 vereség 😊
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
Real Sociedad:Atletico Madrid 2:4
20 perc alatt hálistennek 2 kapuralövésbõl ezek is 2-0ra vezetnek. Aztán mascherano szépített. Félidõben behoztam új igaztolásaim , mistat és agüero-t(mindeketten atleticosok a való életben is ) és 3-4-3as felállásra átváltva hoztuka meccset.
20 perc alatt hálistennek 2 kapuralövésbõl ezek is 2-0ra vezetnek. Aztán mascherano szépített. Félidõben behoztam új igaztolásaim , mistat és agüero-t(mindeketten atleticosok a való életben is ) és 3-4-3as felállásra átváltva hoztuka meccset.
én a spurs ellen 19 szer ebõl kb 8 100 %-os és nyernek 1-0 ra
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
na grr faszom tuálom ilyet
ellenfél 4x lõ kapura , és nyer 3-2re
ellenfél 4x lõ kapura , és nyer 3-2re