Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most olvastam egy hsz-t ami megfogott. A Real Madridról szólt... Talán nso.hu-n volt. Hog yolyan a Real , mint a kisöcsém. Mindig az új játékok kellenek neki. Baptista , Cassano , Graversen ... Aztán ha új játékok jönnek , és másnak azok beválnak neki is kellenek ( Reyes , Nistelrooy , Diarra ) ... cselzi meg inter is jö7 ide
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forza Juve per sempre!
Off:
Ibra... egy kis qrva ahol a pénz oda megy,nagyképû unszimpatikus soroljam?
És sajnos az Inter is kezd a Cselszkijhez hasonlítani(megvesz mindenkit mégha fölösleges is)
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Forza Juve per sempre!
Grat mindenkinek, jók vagytok!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
(Reméli hogy ma eltörik Ibra geci lábát 😄)
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Forza Juve per sempre!
a vezetõség elvárását hiába teljesíted, nem õk, hanem a "város" nem engedi a bõvítést. Lehet, hogy a város közepén van a stadion és ahhoz, hogy növelni tudják a befogadóképességét, le kéne bontani a városházát 😄D
töltöm a Wolves-t
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
mint tegnap irtam a young boysszal nyomom a gamet és a mostani holtszezonban sikerült leigazolnom Huntelaart.amúgy már Genro is volt nálam csak minden áron nagyobb klubbhoz akart menni igy elengedtem az atleicohoz.az az egy gondom van hogy a város nem nem engedi hogy stadiontfejlesszek.ez miért lehet?mindig teljesitem a vezetõség elvárását(igaz bajnok még csak egyszer voltam.
nekem most ez az álom csatársor, amim most van 😊
Iceman
szal poolt ne szidd vagy gyere azt játsz velem eggy pool arsenalt😊
Liverpool: BL elõdöntõ: 2-1 re kikaptunk... visszavágón Fred lõ egy 20 méteres szabadrúgásgólt, és Henry egy 30 méteres bombagólt... a Liverpoolnak 2 lövése volt összesen, de ebbõl mind a 2 gól is lett... ház bazz ezt nem hiszem el.... 6x jobbak voltunk még birtoklásba is... asszem nem fog érdekelni és lejátszom még1x
Iceman
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Zlatan:
Grat Billywoodnak, nagy vagy!!!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
jó8
Wolves: Charlton (H), Everton (A)
Chelsea: Man U. (A), Bolton (H)
node most megyek aludni, holnap suli ^^

közbe a Chelsea x-elt a Pool-al, mi meg hoztuk a 3 pontot a Birmingham ellen
sry, hogy nem használtam a "felezett megjelenítés" opciót, de úgy nem látszottak a gólszerzõk 😊

[/url][/img]