Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Kerlon és Toró jött Esposito és Pedersen ment.
Divatcsapatok OLÉ!
Ezért kezdtem egyet a Feyenoordal! Tök jó csapat csak kevés a támadó, de megvettem Sychevet és Mantorrast ugyhogy csatárgond már nincs...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
úgy látszik bejöttek az igazolásaim^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
De Sanctis - Zauri, Tonetto, Cáceres, Tudor - Palombo - Cárdenas, Gasbarroni, Kily Gonzalez - Bazzani, Iaquinta
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Nekem is elég sima a szezon a bajnokság majdnem felélnél 1 döntetlen a többi gyõzelem valahogy mindig betalálunk az uccsó 10 percben...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
grat neked is(fõleg difoj miatt😄)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
már ki is tettem a pitsába a kezdõbõl,gólpasszt sose ad,csak lõ 4-5gólt azt annyi az évi teljesitménye tkp k-ként
toró milliószor jobb,tizen valahány gólpassz+5-6gól
ugyhogy most kakát ki is dobtam átadóra,remélem valaki elviszi a rákba mert csak a pénzt keresi nálam (és most tépem a hajam hogy ezért a nyomorék brazilért képes voltam majd 60millió eurót adni:\)
ez az év oylan szinten sima hogy nemigaz
elõzõ években kínlódtam végig a bajnokságban h megnyerjem,erre most ebben az évben végig alázok minden favoritot
bl-ben milan-t 4:0-ra,most betist vertem ki 5:1összesítéssel
carling cup megvan,fa kupába sincsa ellenfél...befosok 😄
még 1hónap van hátra az évbõl,de ha ez így megy tovább,akkor bl nyerés,fa kupa+bajnokság(13ponttal vezetjük)
cronaldo a gólpasz csúcsokat dönti sorra,ibra meg kerlon legjobb szezonját hozza...majd tolok képeket
azt akarom kérdezni hogy miért nem lehet 18év alatti brazil játékost igazolni?ez bug vagy igy van akkor is ha akármelyik patchet rakom fel?
kezdhteem az igazolásokat elölrõl:S LEverték a biztositékot itthon:S
franccccc
Divatcsapatok OLÉ!

Érk.:
Dean Ashton 2.9m
Handanovic free
A. Ferdinand 8.5m + mendieta
De Jong 11.25m
Fábio Santos 7.75m
Táv.:
Pogatetz 2.8m
Davies 1,3m
Esposito 5,75m
Kennedy 1,4m
Pedersen 10m