Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
déltán eldurrant agyam. Nálam mingyáárt kezõdik átigozolásos történet
kaptam 43 M €-t át.k-nek és 1.1M €/hét fizetési keretet. TV-s jogdíjakból számítok úgy 50 M €-ra , meg játékos eladásból szintén 10 M €-ra.
Szal bõ 100 M €-m lesz.
Tervek: Spanyol v Argentín kapus , llorente v david villa , silva , joaquin

fowler lõtt golt megin
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
min. uefa
am elsõ meccs

képet plz a keretrõõ
elsõ év után feljutottunk a pl-be+fa kupa negyeddöntõ
eladtam az összes kulcsjátékost a wba-bol,elég jó pénzekért(elsõ évem után rákaptak)
+elsõ évben vettem 2-3 iszonyat nagy tehetséget (180-195pot.ability)
és akkor ezután a vezetõség felemelte a átig pénzt 14milkára,+hozzájött ugye amik befolytak a játékos eladásokból
õket tudtam elhozni,lényegében átadólistáról vásároltam a legtöbbet,mert amugy szóba se állna velünk :-P
cél: 5-6. hely (bár hozzáteszem csatársor az egyik gyengénk,elsõ évbe elhoztam bellamy-t is,de 9hónapra kidõlt szal vele már nem számolok:\)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Birminham is megvret. 1 pont maradt az elõnyöm. Ideges vok mindjárt letörlöm a kecibe:S
Divatcsapatok OLÉ!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
amúgy tökmindegy mit mondasz, ha az elsõ félidõben megszórod õket, a másodikban visszafogja, hogy ne legyen túl irreális
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
wba-val fejutottam elsõ osztályba
a fél csapatot eladtam igy volt olyan 15milkóm átigra
hoztam olyan pléyákat hogy bekaki van....most olyan 31körl lehet a csapat átlag életkora 😄D
qrva száját jákubunak mekkora csitpléja má ASDAS