Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
franco kapsz FM meg scout képet is
u18 és tarcsi kell ?
u18 és tarcsi kell ?
nagyon ütõs... de ennyi embert képtelen lennék rotálni
kk. akit hiányolni fogsz , az colsa de kölcsönbe van . Gallettinek meg úgy lementek értékei , hogy eladtam. Maxi rodriguiez joaquin kettõs mellé nem is kell. Akinfeev kéne naon ....

áj láv real madrid
spanyol szuperkupa döntõ
santiago bernaeuban casillas mindent véd , beckham 32 évesen a 2. percben bevág egy büntetõt és vége
Vicente Celderonban Tevez 2. percben lõ egy gólt. 2. Félidõben lesérül Torres , 69. percben kiállítjuk antonio lopezt és a 92. percben Llorente bevág egy ziccert így 2:1re nyertem <#nyes>#nyes>
spanyol szuperkupa döntõ
santiago bernaeuban casillas mindent véd , beckham 32 évesen a 2. percben bevág egy büntetõt és vége
Vicente Celderonban Tevez 2. percben lõ egy gólt. 2. Félidõben lesérül Torres , 69. percben kiállítjuk antonio lopezt és a 92. percben Llorente bevág egy ziccert így 2:1re nyertem <#nyes>#nyes>
adok én
a játékban 1.000.000 font = 1.000 huf irl
mehet a biznisz? 😄
a játékban 1.000.000 font = 1.000 huf irl
mehet a biznisz? 😄
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
én is megvettem -25 milliónál^^
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
én csak megjegyeztem h adhatna egy keveset a két szép szememért 😛P
aztán h te mikor kérsz az engem holérdekel :ADasdasd
egyébkint nincsenek pénzügyi gondjaim ígyis megveszem akire szükség van ^^
aztán h te mikor kérsz az engem holérdekel :ADasdasd
egyébkint nincsenek pénzügyi gondjaim ígyis megveszem akire szükség van ^^
Avanti Crociati!
legyen benned tartás😄DD én -25millánál se kértem😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
kérj francotol ^^ neke mtörleszteni kell joquint , aguerot , mascheranot , kerlont is 😄DD
egyébként mét van zaz , h van 3 millám és akinfeevet megveszem csomó zádarékkal ^^ amikor meg aláír , azt írja , h nem tudtam fizetni :S
egyébként mét van zaz , h van 3 millám és akinfeevet megveszem csomó zádarékkal ^^ amikor meg aláír , azt írja , h nem tudtam fizetni :S
grat all😊
kiestem a bl csoportból az uefába...
kiestem a bl csoportból az uefába...
nekem 3. szezon kezdõdik és egy generált pleját sem kaptam
nah, befejeztem a sevillás évadomat(elsõ évadom velük, de 2010-ben vok), egyik szemem sír, másik nevet... kifejtés:
+:
megnyertem a bajnokságot 13 ponttal
-:
megnyerhettem volna 20 ponttal is, mivel utolsó 3 meccsemen 1 pontot szereztem...(elõtte volt 1 vereségem...)
+:megnyertem a spanyol kupát, uefa kupát
+:caracciolo statjaival megdöntöttem midenen egyéni rekordomat
-: lett volna még végén vagy 6 meccse, de vagy szarul játszott vagy épp eltiltották piros lap miatt...
Mindegy azért eseménydús, jó szezon volt...
+:
megnyertem a bajnokságot 13 ponttal
-:
megnyerhettem volna 20 ponttal is, mivel utolsó 3 meccsemen 1 pontot szereztem...(elõtte volt 1 vereségem...)
+:megnyertem a spanyol kupát, uefa kupát
+:caracciolo statjaival megdöntöttem midenen egyéni rekordomat
-: lett volna még végén vagy 6 meccse, de vagy szarul játszott vagy épp eltiltották piros lap miatt...
Mindegy azért eseménydús, jó szezon volt...
szeretlek ^^ odabaszós a logó ?😄
fyrex plz tedd vissza logóját 😄
fyrex plz tedd vissza logóját 😄
sziasztok. gratulálok mindenkinek! 😊
közben végetért a 2.idényem is
-bajnoki cím
-bl
-europai szuperkup
-spanyol szuperkup
-év menedzsere
-torres aranycipõ
igazolások:
kerlon,lenny
jövõre nézvést: reyes-t igyexek megszerezni. és 1 csere bal hátvédet nézegetni😊
közben végetért a 2.idényem is
-bajnoki cím
-bl
-europai szuperkup
-spanyol szuperkup
-év menedzsere
-torres aranycipõ
igazolások:
kerlon,lenny
jövõre nézvést: reyes-t igyexek megszerezni. és 1 csere bal hátvédet nézegetni😊
😄DDDDDDD
nekem egyetlen poblémám van.
Kiverted a balhét, hogy nem te lettél a hét managere hanem ÉN<#vigyor1>#vigyor1><#alien>#alien>. Aztmondtad idézek:"It ta toopikban szarnak az emberre."
Knnt volt a logóm. <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>Fyrex, hogy elkerülje a vitát megszüntette a hét managere dolgot.
DE HOGY Jó KEDVED LEGYEN:
HÉT MANAGERE:
Kiverted a balhét, hogy nem te lettél a hét managere hanem ÉN<#vigyor1>#vigyor1><#alien>#alien>. Aztmondtad idézek:"It ta toopikban szarnak az emberre."
Knnt volt a logóm. <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>Fyrex, hogy elkerülje a vitát megszüntette a hét managere dolgot.
DE HOGY Jó KEDVED LEGYEN:
HÉT MANAGERE:
Divatcsapatok OLÉ!
röviden: azért nem kértme elnézést , mert nem éreztem úgy , hogy megbántottam volna valakit
de mivel a kommentetbõl azt szûrtem le, hogy lehet h vki megsértõdött ezért kértem elnézést.
Egy óra és jön keretrõl pcs
de mivel a kommentetbõl azt szûrtem le, hogy lehet h vki megsértõdött ezért kértem elnézést.
Egy óra és jön keretrõl pcs
most nem bántottál meg senkit v elnézést kérsz?
döntsük el, jobb ha tisztába rakjuk a dolgokat
ha nem érzed h megbántottál vkit ne kérj elnézést, csak akkor ne tessék felháborodni majd
részemrõl a téma lezárva
döntsük el, jobb ha tisztába rakjuk a dolgokat
ha nem érzed h megbántottál vkit ne kérj elnézést, csak akkor ne tessék felháborodni majd
részemrõl a téma lezárva
Avanti Crociati!
grat
déltán eldurrant agyam. ( #89486 )
akkor mellé teszem , hogy elnézést. De szerintem senkit nem bántottam meg . Vagyis tudomásom szerint
déltán eldurrant agyam. ( #89486 )
akkor mellé teszem , hogy elnézést. De szerintem senkit nem bántottam meg . Vagyis tudomásom szerint
nem bántásból de te elbúcsúztál nemdebár?
nyugodtan bocsánatot lehet kérni és szólni h szeretsz ide járni, nem ciki az
nyugodtan bocsánatot lehet kérni és szólni h szeretsz ide járni, nem ciki az
Avanti Crociati!
jha cseheket EB selejtezõk közepette vettem át
8 forduló után anglia vezet 4 ponttal , én 7 meccset játszottam és 17 pontom van. Oroszok és lengyelek is itt vannak. Köv 2 meccsem lengyel - angol 😊 Hátha Fergusonékat ki tudnánk szórni valahogy , és nem kéne selejtezõt játszani 2008as Svájci-Osztrák rendezésû EBért !
8 forduló után anglia vezet 4 ponttal , én 7 meccset játszottam és 17 pontom van. Oroszok és lengyelek is itt vannak. Köv 2 meccsem lengyel - angol 😊 Hátha Fergusonékat ki tudnánk szórni valahogy , és nem kéne selejtezõt játszani 2008as Svájci-Osztrák rendezésû EBért !
grat
idõközben joaquinra szinte elment össze pénzem , de nembaj 😊
idõközben joaquinra szinte elment össze pénzem , de nembaj 😊
na hát silva tutira ugrott , 60 Mt sem engedik
akinfeev valszeg jön meg llorente is. Agüero-t vinnék 40 Mért ,de lópacifarkot a fenekükbe <#idiota>#idiota>
jha és csehország kinevezett menedzsernek. lastuvka , baros , koller jó lesz
akinfeev valszeg jön meg llorente is. Agüero-t vinnék 40 Mért ,de lópacifarkot a fenekükbe <#idiota>#idiota>
jha és csehország kinevezett menedzsernek. lastuvka , baros , koller jó lesz
pfff nálam évente olyan 50millát...:S:S:S
azt meg hogy??nekem minden év végén megcsapolják a bankszámlám😞
okok
most gerát meg ljuboját próbálom elpasszolni. Van vmi toché nevû hgyerek , se magas PA , se durva értékek és 5 M euroért viszik 😊
most gerát meg ljuboját próbálom elpasszolni. Van vmi toché nevû hgyerek , se magas PA , se durva értékek és 5 M euroért viszik 😊