Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Fyrex: grat >😉
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
de legalább csinálgathatom fmfansite-ot😊
üdv, és grat mindenkinek😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2év mulva már átköltözünk francia bajnokságba^^
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Valakinek nincs mezcsomagja magyar nb2höz? vagy mondja meg honnan lehet leszedni! elõre is köszi
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
Heló szia remélem hogy vagy
ha jobban megnézed akkor észreveszed hogy nagyjából két szempont volt elõttem mikor játékost vettem 😊
Szóval!a hiba amit korábban mondtam mindegyik verziónál fent áll!innen a linkrõl is leszedtem a demót máshonnan is!A szokásos javíthatatlan hiba!Furi mert az eddigi játékokkal nem volt ilyen, pedig sokat olvastam itt hogy sokakaknak volt!Tipp valaki???mi lehet a hiba tárgya????Holnap tudom csak elolvasni, addig ha valaki tud valamit írjon, vagy ha már tapasztalt ilyet a demóval kapcsolatosan!KÖSZÖNÖM ELÕRE IS!
ha megoldható akkor inkáb magyarul
azt szeretném megkérdezni hogy megtudja e nekem valaki mondani hogyha játékost szeretnék igazolni akkor milyen értékeket kell figyelembe venni a különbözö posztoknál
a választ elöre is köszönöm
Folytatom a 2006-tal, most éppen nyári szünet van.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
fészpekk a lényeg,hogy minden játékosomnak legyen arcképe