Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
<#eljen><#eljen><#eljen>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

csak majd legyenek kiegészitõk!
gratulálok!jo a névsor!
zorrobomber
bizony-bizony, addig en is csak a csendes szemlelok taborat gyarapitom... 😊

soma22
remélem, bár a kezdeti fellángolás után enyhe visszaesés tapasztalható😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mor3llo
Soma22 : hajrá,hajrá, csináld csak, szükség lesz rá sztem 😄
Fyrex: grat >😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fyrex

Avanti Crociati!

soma22
pont rosszkor rugtak ki cordobátol...uj játékot nincs értelme kezdeni, a demo nem tetszik a kis database-el, okt.20 meg még olyan messze van...
de legalább csinálgathatom fmfansite-ot😊

üdv, és grat mindenkinek😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mor3llo
igen-igen...vihar elõtti csend...sztem ha kijön a játék, az sg fórummotorja nem fogja elbírni majd a sok efemes kölök hozzászólását 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

báttyó02
htx grat ekedis
2év mulva már átköltözünk francia bajnokságba^^

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
nem rossz grac patyo ^^

Avanti Crociati!

báttyó02
<#vigyor1>
thx

Fyrex
mákosok -.-

Avanti Crociati!

Ars3nal
krat<#taps><#taps><#taps>, de óvatosan mert lecsítereznek még a végén indexen😄DDDD

báttyó02

Fyrex
olyasmi

Avanti Crociati!

vihar elõtti csend honol a topikban

hali!

Valakinek nincs mezcsomagja magyar nb2höz? vagy mondja meg honnan lehet leszedni! elõre is köszi

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

franc0
szori magyarosítást nem használok

Hegeace
Hajra hajra gratula! Offtapigba irja mar le hova tunt a hg ur h hova tunt ha kozszemlere teheto 😄

Heló szia remélem hogy vagy

Fyrex
nah visszavagyok és elkezdtem ezt a sztóberrit

Avanti Crociati!

Mor3llo
pénz,pénz,pénz 😄 najó nem 😊

Mor3llo
Szerintem várd meg a teljest, addig játssz mással.Én kipróbáltam 1 meccs erejéig a demot, én is úgy várom már mint az állat, nem is néztem meg naggyából h milyen újításokat tartalmaz.Szeretem a meglepiket 😄

báttyó02
össze vissza?
ha jobban megnézed akkor észreveszed hogy nagyjából két szempont volt elõttem mikor játékost vettem 😊

CSõ!
Szóval!a hiba amit korábban mondtam mindegyik verziónál fent áll!innen a linkrõl is leszedtem a demót máshonnan is!A szokásos javíthatatlan hiba!Furi mert az eddigi játékokkal nem volt ilyen, pedig sokat olvastam itt hogy sokakaknak volt!Tipp valaki???mi lehet a hiba tárgya????Holnap tudom csak elolvasni, addig ha valaki tud valamit írjon, vagy ha már tapasztalt ilyet a demóval kapcsolatosan!KÖSZÖNÖM ELÕRE IS!
Mor3llo
Hát figy, gondolj bele, h melyik posztra kb milyen értékek a fontosak.Ha megnézed, akkor eltudod dönteni : csatárnál fontos a befejezés,helyezkedés,agresszió . Attól függ milyen csatárra : mondjuk vérbeli befejezõnél lehet fejelés, meg ugye a fentebb feltüntett értékek.Ha olyan csatárt szeretnél, aki fut,hajt, cselez, akkor értelemszerûen gyorsaság,gyorsulás,agilitás,cselezés stbstb. döntsd el magad, igazán ebben nem lehet segíteni, tapasztald ki, és hidd el, menni fog!

Mor3llo
grat, jó a a keret, de én sajna nem vaok híve ennek az össze-vissza vásárolgatásnak :S de azért faja keret 😉

hello
ha megoldható akkor inkáb magyarul
báttyó02
pár kép a csapatról 😊

franc0
angolul vagy magyarul kéred?

sziasztok!demoba nem tudok skint váltani!ti sem?
Hegeace
Joreggelt all! Grat Sysfox!

Heló szia remélem hogy vagy

hello
azt szeretném megkérdezni hogy megtudja e nekem valaki mondani hogyha játékost szeretnék igazolni akkor milyen értékeket kell figyelembe venni a különbözö posztoknál
a választ elöre is köszönöm
Sysfox

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Jó reggelt!
Folytatom a 2006-tal, most éppen nyári szünet van.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Mor3llo
Nekem mikor középen van a csúszka, már akkor elég gyorsan tûnik :S

Bagitsiga
Jó estét mindenkinek!

Ja és grat!

Leggyorsabbon nagyon gyors, de az összes többi beállításnál meg nagyon lassú szerintem.

báttyó02
aham
lejebb irtam is h tetszik 😊

Mor3llo
Nekem eléggé gyorsan tûnik egyelõre a meccs-megjelenítés a demoban.Lehet csak azért van így, mert sokat FIFÁ-zok mostanában, és az elég gyors:S majd megszokom xD

De a teljes jöhetne hamarabb is, mint 20, mert az Újpestteel vissza kéne már csapni a Vaduznak. 😄DD

Ars3nal
jön ingyen Sahin😊 alig várja hogy kezeim alatt dolgozzon😄DDDD

Hát furi a demo, Premier League-ban mindenkitõl kikapok, mint a gép, 14 meccsen 9 pont a Newcastle-lel, uefa-kupában meg eddig 100%-osan továbbjutó vagyok.

szoltan
Kipróbáltam a demót, nekem nagyon tetszenek az újítások benne.
1kép:

Hala Madrid!

demot nézted?
báttyó02
nem
fészpekk a lényeg,hogy minden játékosomnak legyen arcképe

mezek,logok?nem hiányolod?
báttyó02
loál

Nuno88
jaj télleg

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009