Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt én írtam, nemrég...NEKED 😛
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
mit kell hisztizni?😄nem ugatott senki, max mivel telorol neteztem nem tudtam smilet irni baszki...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
(annak az 1 vagy 2 embernek aki gratulált annak thx)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
megvan a football manager 2006 de van valami baj!
a 6.0.2. patch-hem van. eleinte jó volt a játék me tényleg azok a játékosok voltak a csapatokban akik igazából is voltak.de most valami kitalált játékosok vannak. nem tom visszaállitani h az igazi játékosok legyenek ujra?????
kössz elõre is!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nyertem én már 15:0-ra is..szép, azért grat 😊

jólesz 2csatár mellé cserének 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
egyébként pedig akármelyik csapatot irányítod nem csítcsapat.egyszerüen eltalálták a taktikát, és a játékosok összetételét.
egyébként pedig az atl.madrid egy elég régi híres csapat nem igazán értem a "felháborodásodat"...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ennyi címet nyertem vele:
ugyanmár...
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

természetesen, más csapattal nem játszom csak az Atletico-val
aki a 201 válogatottbeli gólt túlszárnyalja, azzal leülök inni és állom a cehhet 😊
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
#90111 : 2007ben remélem hogy folytatod
és még mindíg kölyökképû😊)
20227!