Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az h a játékban beállítom h EURO legyen a pénznem de 2 perc múlva visszateszi vmi másik pénznemre?!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
fura, az mkban most is a negyeddöntõben estem ki. a bajnokság sima volt. wales felkért szövetségi kapitánynak. 😊
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
Kijutottunk az EB-re. Az olaszokat oda-vissza vertük!!!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy észrevettétek -e, hogy más-más csapatnál hogyan alakulnak a meccsbevételek? Mitõl függ? Nem a nézõk számára gondolok, hanem hogy ugyanazok a jegyárak, vagy nagyobb klubbnál drágábbak?
nyaron lehet elhozom Kollert...bar meg nemtudom...nagyon durva plejak jonnenek de evvegeig hagyom caspatot
telen jön Rivaldo nevetseges penzert😛 nyáron talán Sahin meg még nemtom😄 Stuttgarttól 4-1re, Werdertõl 1-0ra kaptam ki, Hertha ellen volt az iksz... Karadas eddig 20 gól, Conceicao meg valami 13 gp, egész csapat eleg durvan tolja😛
bocs lehet h hülye a kérdés de hogyan tok meccset kezdeni?????
me nemtok nagyon angolul és nem találom.
elõre is kössz!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
😄DD
Meglehet oldani,hogy a Demo - ban ne legyen vége a játéknak fél év után???
msn:[email protected] bárki felvehet
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Elsõ tétmeccsem.
Nemtom h hova kell tenni a magyarosítást ha már letöltöttem!
lécci segítsetek!
elõre is kössz!
18.00 atletico meccs mindenki nézze !