Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos kieg nélkül?magyaritás?patch?nem tudom h ha boltba veszem ezeket tartalmaznia kéne!kicsit lehuzásnak érzem,megveszem és még görcsöljek,másolgassak,töltögessek.ami nem is lenne gáz,ha:megveszem elindulok,letöltök pár kieget,csakhogy van ugy h a megkezdett karier-be bemásolok mezeket stb és nem látja csak ha uj gamet kezdesz,tehát ez a gáz sajna a fullra törekszem,zavar ha nincs logo kép stb.kompletten kéne kiadniuk nem de?
Pisti1026
egy hét és itt a teljes játék!!! Nem tudjátok, hogy mekkora lesz a mérete???

I’m Forever Blowing Bubbles...

11 meccs után, még nem lettél nagyobb edzõ, bármilyen eredményied vannak. Majd az évad végére változnak az értékek. Nyugi 😊

miki36
Miért van az, hogy nem változnak a profilomban a képességek(mindegyik 10).
Pedig már 11 bajnoki után vezetem a PL-t az Evertonnal a Liga Kupában megvertem a Chelsea-t is. De a profilba semmi változás...
???Segítsetek!!!<#conf><#confused><#rolleyes>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

nagy grat 😄 rosicky feje odabasz ?D?SAD:SAD:SA😄:ASD:AS

báttyó02
elõzõ szezonba fa kupát harmadszor,bajnokságot ötödször zsinórba,és bl-t másodszor megnyertük

kép a mostani keretrõl

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zorrobomber
kölcsönbe elengedheted ennyiért, ha van kivel pótolnod

Fyrex
team talkot alapból asszisztensem csinálja

ajánlom másoknak is

Avanti Crociati!

Nem értem ezt a team talk-ot. Friendly cup döntõjében félidõben 2-0 a Feyenoord ellen, 3-0 a vége. A félidõben "Don't let your performance drop!", a végén "I want you to play like this on every match!" üzenetet adtam nekik. A csapat felére semmi hatása, a többi "Angered, seemed confused".

???

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Pisti1026
Igen!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

hello!
kisliy télleg állat!de sajna a pénz beszél<#shakehead>!
jah és lenne egy kérdésem!
hogy tom megnézni h elfogadták e az átigazolási ajánlatomat?
kapok levelet?
Fyrex
hát ennyiért messze nem

40 milla reálisabb lenne...

Avanti Crociati!

Pisti1026
Szerintettek elengedjem a Cselszkinek Tevezt-t(West Ham-be) 15 millka fontért, ha nem, akkor mennyi egy reális ár amiért el lehet engedni?

Fyrex
bizony

Avanti Crociati!

billywood
MTZ RIPO Minszk

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Pisti1026
Sergey Kisliy!!! Egy nagy állat egy játékos!!!!!!!Ha normálisan jtsaztod, nagy-nagy játékos lesz!!!! Nálam a West Ham-nél a harmadik évben az év fiatal játékosa , és 4. a góllövõlistán!Ui: A Metz Ripo Minszkbe találod meg!

Hello!
hallottam h van valamilyen ilyen nevû játékos h Sergey Kisily.de ennek hogy irják a nevét???
Pisti1026
Ha be lehet rakni a demóban elmentett fájlokat , akkor lassan el lehet kezdeni játszani, és mire ott van a demónak a vége, addigra majdnem kijön a DEMÓ!!!

soma22
az mennyire kemény ha feltettem a vistát(rc2) és csak simán elinditottam az xp-re feltett fm2006ot, és elindult és minden oké...folytatom is a prcmusszal, mig nem lesz teljes 2007😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fyrex
csoki ól

visszatértem...végleg...reszkessetek

Avanti Crociati!

billywood
hali, grat!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Atesz89
Hali all!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

metaxa92
én elég nagy Caracciolo-fan avgyok.Palermoba annyi gólt vágott Godeas-meg sok assisot adott.

billywood
persze, meg kell várni, amíg a scout felméri a játékost (látja játszani, edzeni)

Atesz89
Ez a 2007-2008-as szezon elõõt!
És csak Barzaglit és Zaccardot és Fredet vettem a többi a dátáápdét miatt van ott.Doni azért véd mert az értékei ténleg nem valami jók de nem olyan szeszélyes de körülbelül mindkét kapusom ugyanannyi mecsset játszik szezononként...

Billywood rámentem arra amit mondtál és semmi sem történt.
várni kell vagy mi?
zorrobomber
csodalkozom hogy mennyire keves Caracciolo fan van...oke hogy valaki mar meglotte a preupdate Ibraval a 100 golt de en Cara-val alltam kozel a 100ashoz egy szezonban

végre
Lenne egy fontos kérdésem mikor lesz vége meg a teljes játék?
Lenne egy fontos kérdésem mikor lesz vége meg a teljes játék?
apropó 07 hez mikorra várható a magyaritás kiegek és persze a pach?gabber segit e majd?
boccs ütemkésés
billywood
ha bekapcsolod akkor lezsnek rejtett tulajdonságok, ha nem pipálod ki akkor minden játékos minden tulajdonságát látod
olvasol is, vagy csak írsz? #90272

billywood
rámész a kiszemelt játékosra, és a jobb alsó sarokban lesz egy olyan opció, hogy "Get scout report"

mit jelent pontosan-rejtett tul engedélyezése?ki kell pipálni?és hogy tudok válogatottal és klubbal egyszerre indulni?v csak felkérnek majd?
és hogy tom ráküldeni a scout-ot?
billywood
csak akkor, ha két felhasználóval játszol

billywood
a legtöbb játékosnak nem lehet látni az összes tulajdonságát, van úgy, hogy egyet se. Ilyenkor kerül képbe a scout, akit "ráküldhetsz" az adott játékosra, feltérképezi, és utána látni fogod a rejtett tulajdonságait a játékosnak

klubbal és válogatottal egyszerre h tudok kezdeni,uj felhasználó?
mik ezek a rejtett tulajdonságok?
igen,én is ezt éreztem,de neggyõtem magam,nem boltba veszem és ez plusz1 hét,és mire megleszbek a kiegek és magyaritás?ugyhogy bnyugodtan 06ozok.
billywood
sztem inkább a rejtett tulajdonságokra gondolt

Mor3llo
Beállításokban ki tod kapcsolni : 'Grafikus tulajdonságok' vmi ilyesmi

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hello!
lenne még egy kérdésem!
ha a játékos valamelyik tulajdonsága helyett egy vonal akkor az mit jelent?????
kössz elõre is!
Mor3llo
Fred nálam már lõtt szezonban 40 gól körül 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ja meg zaccardo-t is.
azon is csodálozom, hogy doni a kezdõ kapusod nem curci, mert emlékeim szerint a 2006-ban doni elég gyengusz.
Atesz, ez a csapatod az FM2006-ban a 2006/7-es szezon elõtt, ha jól értem?
mert nem semmi megvenni barzagli-t, vucinic-ot, tonetto-t fred-et és fõleg pizarro-t. az elsõ kettõt nekem is sikerült, ezzel el is fogyott a lóvé. pizarro-t amúgy 50m euroért sem adta volna az inter.
Atesz89
😄DDDD
Nem én hívtam õket,õk hívtak engem 😄

franc0
jóvanbazeg Vatikánt nem hívod ki? 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Atesz89
Eljátszadoztam velük 😄DD