Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I’m Forever Blowing Bubbles...
Pedig már 11 bajnoki után vezetem a PL-t az Evertonnal a Liga Kupában megvertem a Chelsea-t is. De a profilba semmi változás...
???Segítsetek!!!<#conf>#conf><#confused>#confused><#rolleyes>#rolleyes>
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
kép a mostani keretrõl

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
???
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
kisliy télleg állat!de sajna a pénz beszél<#shakehead>#shakehead>!
jah és lenne egy kérdésem!
hogy tom megnézni h elfogadták e az átigazolási ajánlatomat?
kapok levelet?
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
hallottam h van valamilyen ilyen nevû játékos h Sergey Kisily.de ennek hogy irják a nevét???
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
És csak Barzaglit és Zaccardot és Fredet vettem a többi a dátáápdét miatt van ott.Doni azért véd mert az értékei ténleg nem valami jók de nem olyan szeszélyes de körülbelül mindkét kapusom ugyanannyi mecsset játszik szezononként...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
várni kell vagy mi?
olvasol is, vagy csak írsz? #90272
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
lenne még egy kérdésem!
ha a játékos valamelyik tulajdonsága helyett egy vonal akkor az mit jelent?????
kössz elõre is!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
azon is csodálozom, hogy doni a kezdõ kapusod nem curci, mert emlékeim szerint a 2006-ban doni elég gyengusz.
mert nem semmi megvenni barzagli-t, vucinic-ot, tonetto-t fred-et és fõleg pizarro-t. az elsõ kettõt nekem is sikerült, ezzel el is fogyott a lóvé. pizarro-t amúgy 50m euroért sem adta volna az inter.