Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Pisti1026 : imádom a Lyont is, fõleg Fredet és Juninho-t.A játékban a védelmi soruk az egyik legerõsebb a játékban.Élvezet Õket vezetni gyõzelemre 😊 amúgy igazad van, nincs sok kihívás, legalábbis a bajnokságban...BL-ben jó párszor megizzadtam már szó szerint 😊 a csúcspont, mikor továbbjutásra álltam a Barca ellen, 1 góllal jobb voltam össztettben..erre 86.percben Coupet felé meg egy tök ártalmatlan, erõ nélküli fejes, cegénykém meg kiüti Maga elé...Giuly pont ott volt, bumm, berúgta.Barca állt továbbjutásra.Aszittem felborítom a számítógépet asztalostól, mindenestõl.Nem voltam ideges, áhhh 😄 Fred akkor is csítpléja...bárhonnan gól lõ 😄
MÁS: FREDET A BRAZÍL VÁLOGATOTT KEZDÕJÉBE 😄
Gondolom azért jó nagy csapattal lenni mert gondolom az az egyik kedvenc csapata egyébként igazad van!
I’m Forever Blowing Bubbles...
lehet h hülye a kérdés,de hogy lehet igazolni?????
addig tom h hogy kell ajánlatot tenni.de azután????????
kössz elõre is!
tudtok mondani jó bal és jobbhátvédet aki eljön egy magyar csapatba?lehetõleg olcsót.Az Fc Fehérvárral vok.vagy ha tudtok jó szélsõket akkor is nyugodtan irhattok!
kössz elõre is!
cselzi 50millio eurót ajánlott érte...elküldtem õket a picsába 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
a BL már ígyis-úgyis megvan 😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!