Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jáá elbaxtam nee -.- 30 GB letöltési mkorlátom vna és 23nál járok. Le kéne szedni FM07et meg BF2142õt is 😄D

DONGUBA
sziasztok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

A borító tudtommal fent van az sigames.com-on is, csak mondjuk sokkal kisebb méretben... Arra leszek nagyon kiváncsi, hogy Rajczi szerzõdését hogy oldják meg a játékban. Remélem nem úgy lesz, hogy aug. 31-ig akárhova elmehet ingyen, s ha marad, akkor kiterjed a szerzõdése 2009-ig, vagy hogy is van neki a valóságban...

van aki már megkapta, ugyhogy warezen is fennt lesz nemsokara 😊

http://img215.imageshack.us/my.php?image=footballmanager2007frontyf1.jpg itt a teljes borito
Hol találtad ezt? Link? Én nem találom az oldalon sajna. 😞
Kiváncsi leszek a 2007 teljesre, már nagyon várom. Annyi parám van a dologgal, hogy félek, hogy még mindig az lesz, hogy tõlünk nyugatabbra lévõ játékost akkor se tudok majd leigazolni, ha havi 100 milliót adnék neki fizetésnek mondjuk 2 megnyert Bl után. :-(

soma22
van aki jóank érzi magát angolbol és segitene kicsit?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

franc0
szervusz kolega, derég láttunk 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

LasDen
legyen má kinn..........vááááh
nemtok mivel játszani........a fenébe.....
amúgy az FM2005-nek teljes vlt a magyarítása nem??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szanics
Jó napot!
Milyen az új demo? Már töltöm, aztán Forza Roma! 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

miki36
Mondjuk....
Nem is tudom....
Talán Marika néni?😄<#confused><#hehe>
---Ki az a marika néni?😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
ki nem ? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

legyen má kint a teljes a 2007bõl 😊 már várom

zorrobomber
meg egyebkent is, 900ezer euros fizetesi keret keves ennyi atigazolasi penzhez szvsz

1ebkent udv mindenkinek es grat

Holdpro
igaz 2006 88%ig jutott

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
remélem a 2007 eljut a teljes magyarosításig, elõdjeinél ez nem történt meg.. röhögni fogok megint a kifogásokon, érdekes hogy 60%át 1-2 hét alatt lefordítják, a maradék 40%ra meg több hónap sem elég

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Ars3nal
demoba elkezdtem cottbussal tolni, majd folytatom teljesbe is
kiir olyat hogy a biro elcseszte a dontest azert lett 2-2 elso meccsem, es kikertek a velemenyem a birorol, termeszetesen nemtetszett😄 jo kis ujdonsagok a gamebe😄

Ars3nal
nekem Mutarellivel semmi gondom nem volt mikor megvettem akárhova-.-

Köszi a segítséget. Nah most lejátszottam az elsõ UEFA Kupa mérkõzésem... nyertem! Csak kell még sok új játékost venni... PL: Középpályára valami jó lövõt, mert Corini sûrûn sérül. Mutarelli meg elég béna mint védõ vagy középpályás... Miatta kaptam egy gólt! De azért 4-1 ide meglett 😛

Fyrex
nem kéregetünk pléjákat, fm scout

palermoval elsõ évben meglehet nyerni a bajnokságot

és legtöbben fontban játszanak tehát a pénznemet nem árt megnevezni ha te váltottál

Avanti Crociati!

jah és valami jó középpályást keresek aki fiatal, jók a képességei és 1 B alatt van ^^ elõre is kössz a választ... Majd ha megnyertem a bajnokságot akkor esetleg megveszem ronaldinhot 😄D

nem 1millát hanem 400 millát naa .D

Elkezdtem Palermoval játszani... elsõ Serie A meccsem megvolt, 1-0ra nyertem Fiorentina ellen 😊 Azok a szemet felrugták Ferri-t pedig õ a legjobb védõm. És egy kérdés: Corini-t megéri eladni? Mindenki kéri! Atletico Madrid, stb... a legnagyobb ajánlat 600M volt... Elutasítottam... A legjobban rúgó játékosom...Meg a kapusomat is meg akarják venni.. Juventus... nem adom pedig 1Millát ajánlottak érte 😄D

billywood
grat!

pisti ezt talán nem itt kéne

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Pisti1026
Hány mb-t lesz a full játék???

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Hegeace
Matek házi írás közben... 😄

Heló szia remélem hogy vagy

Ars3nal
jött Larsson ingyen, Karadas ment 8.5millioert, jott Felipe Internacionalból 4.5ért balhatvednek, Tarnat mar csak csere lesz mert nagyon öreg:c

Pisti1026
hát az igaz!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

soma22
mivel játszanánk? a demo kb 2 ora alatt lepörgethetõ...

Pisti1026
De jó, hogy még játszik vki a 2006-al!!😄DD

Sysfox
Csoki!

Én is játszom továbbra is a 2006-tal... Most kezdõdött el az új szezon. Már játszottam az Interrel is (1:1), ahhoz képest elég jól állok.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

soma22
szasztok!folytatom a fradis mentésemet, éppen az inter akart leigazolni.82 milla átig keret, 900 ezer euros fizu keret.elutasitottam, nem szeretem az intert😊)

Ars3nal
Athletic kurvaszar lett:c Gurpegi két évre eltiltva meg hasonlók:S

Hegeace
thx

Heló szia remélem hogy vagy

IGN: 9.3

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Üdv! Segítsetek légyszi, van olyan kiegészítõ, amelyikben ténylegesen 2006-tól kezdõdik az fm2006? mert az nem túl élethû, hogy 2005-ben kezdõdik, és már megvan a 2006-os bl gyõztes. A freemailemre irjon, aki tud valami linket, vagy konkrétan nevet, mert nem tudom ezt az oldalt túl sûrûn nézni. Elõre is kösz. jah a mailem : [email protected]
Ars3nal
na kiprobalom demot Bilbaoval...

miki36
Na végre Fyrex...
Aki 94 óta FM-ezik az ezt nem tudja?<#nyes>
Én mint már mondtam a 2006 az elsõ Football Manager amivel játszottam, eddig Championshipeztem. Ráadásul nem kevés FAQ-ban le van irva ezeknek a "cuccoknak" a telepitéshez a leírása...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fyrex
ez pontosan így van

Avanti Crociati!

Fyrex
zsilike mostmár nem kerülgetem egyenesen szólok

rohadtul unom a kieges hülyeségedet és automat törölni fogom ha nem hagyod abba

szánalmas

és még ráadásul hülyeségeket is állítasz

Avanti Crociati!

soma22
cache mappát üriteni kell, és csinálj egy skin váltást.ha már 94 ota fmezel...

ja
de én még nem találkoztam olyan kiegészítõvel ami csak új játék kezdése esetén mûködött volna. Ilyen max az adatbázisfrissítés lehet...

Mor3llo
most lépjek be ? 😄 a kedvedért...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

vagy linkelj már egy képet az arsenal mez packedrõl h fenn van e
siofok?
94óta,magyar mezeknél is igy volt nem mindennél de volt ilyen,nem csak mnálam!sajna van ilyen
Mor3llo
loál, nem tom Te mióta efemezel, én nem ma kezdtem, de még soha, de soha sem tapasztaltam ilyet.Sztem te csinálsz vmi rosszul...

hidd el!pl arsenal mez,fradi mez.my homie,már ha siofoki vagy
07 ben már nem?honnan veszed?06 ban sok kieget/nem mindet/ csak akkor lát ha ujat kezdesz,bizonyos mezeknél,faceknél!ezt mindenki tudja,nem megy ilyen probléma volt,hát tudd meg te is.
Mor3llo
A bemásolt mezeket, meg képeket mindig látja a játék, de tök mind1 ¢¢

szvsz nem kell újat kezdeni, hogy mûködjenek a kiegészítõk...