Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
van aki már megkapta, ugyhogy warezen is fennt lesz nemsokara 😊
http://img215.imageshack.us/my.php?image=footballmanager2007frontyf1.jpg itt a teljes borito
Kiváncsi leszek a 2007 teljesre, már nagyon várom. Annyi parám van a dologgal, hogy félek, hogy még mindig az lesz, hogy tõlünk nyugatabbra lévõ játékost akkor se tudok majd leigazolni, ha havi 100 milliót adnék neki fizetésnek mondjuk 2 megnyert Bl után. :-(
nemtok mivel játszani........a fenébe.....
amúgy az FM2005-nek teljes vlt a magyarítása nem??
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem is tudom....
Talán Marika néni?😄<#confused>#confused><#hehe>#hehe>
---Ki az a marika néni?😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
1ebkent udv mindenkinek es grat
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
kiir olyat hogy a biro elcseszte a dontest azert lett 2-2 elso meccsem, es kikertek a velemenyem a birorol, termeszetesen nemtetszett😄 jo kis ujdonsagok a gamebe😄
palermoval elsõ évben meglehet nyerni a bajnokságot
és legtöbben fontban játszanak tehát a pénznemet nem árt megnevezni ha te váltottál
Avanti Crociati!
pisti ezt talán nem itt kéne
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
I’m Forever Blowing Bubbles...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Én is játszom továbbra is a 2006-tal... Most kezdõdött el az új szezon. Már játszottam az Interrel is (1:1), ahhoz képest elég jól állok.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Aki 94 óta FM-ezik az ezt nem tudja?<#nyes>#nyes>
Én mint már mondtam a 2006 az elsõ Football Manager amivel játszottam, eddig Championshipeztem. Ráadásul nem kevés FAQ-ban le van irva ezeknek a "cuccoknak" a telepitéshez a leírása...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
rohadtul unom a kieges hülyeségedet és automat törölni fogom ha nem hagyod abba
szánalmas
és még ráadásul hülyeségeket is állítasz
Avanti Crociati!
de én még nem találkoztam olyan kiegészítõvel ami csak új játék kezdése esetén mûködött volna. Ilyen max az adatbázisfrissítés lehet...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú