Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!igen megvan!patchet érdemes vadászni,meg kiegeket.vagy még türelem?magyaritás?valaki tud valami infot,ne rejtse véka alá.thx
Vannak minuszok, Juveval szivok is rendesen..
tegnap jött ki😄 ne viccelj már...

Vki kért Hrekárol pikcsört😛 tessék😛 (minjá jön a Rayoba😊

miki36
Én a Herthával kezdtem...
Sok jó fiatal tehetség van a csapaatban, csatárok közül Gimenez a legjobb csak kár h kölcsönbe van:C
Eddig 2 barátságosat játszottam egy alacsonyabb osztályú német csapattal, 4-0-ra nyertem, Dárdai lett a man of the match😊
A Lokeren ellen 4-2 emverhátrányban idegenben, Gimenez 2, Dárdai 1, Gilberto 1😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

ááá, nagyon várom már, hogy megjkezdjem a szezont a Roma-val! elsõ igazolás Marcelo lesz, a 18 éves brazil balhátvéd a Fluminese-bõl. csak vkit el kell adnom, mert 3 milla euró van igazolásban, és kb. 6 kell a vételhez.
kéne még kölcsibe szereznem egy jó kis csatárt, mert a demoban mind montella mind vucininc sérült az elején (montella nem is volt annyi ideig sérült). kit ajánlotok? saviola mindig a bayern-hez ment a demoban.
Naszóval. Igaz nekem is nemsokára meglesz, de ha valaki be tudna nyomni képet, ahol Németh Krisztián, Hrepka Ádám, Rajczi,vagy valamelyik Saliga van, megköszönném. ;-) Vagy ha valaki editorban meglesné a potentialt.

Igen, a Brescia is, meg vannak paran (pl. Pescara), de ez a max.
miki36
A Brescia-nak is national...
Nagyon jó a gém.
Tényleg megcsinálták azt, amit ígértek.
A Scoutok is lényegesen többet mondanak, nagyszerû húzás volt a fiókcsapat is, a játékosokkal való beszélgetés, média kihasználása...
Szal nagyon király lett<#worship><#eljen>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Napolinak national van. Serie B-ben ennel jobbat nemigen talalsz. (Bologna van meg nationalos)
GanXstaZoleeWrk
Hali

Mondjatok átlagnál kicsit magasabb repuval rendelkezõ SerieB-C csapatot pls, ne olyat akit kizártak A-ból 😊 Pl Napolinak milyen repje van?

GanXstaZolee#2709

Nincs rar, winrarral kell kicsomagolni a file-okat.
Sikerult valakinek logokat beraknia? En mar tegnap este szivok vele, de sehogy sem akar mukodni.
na kezdem a Rayoval😊

köszi mindenkinek
Egyébként a játék naggyon finoom <#buck>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

A .001 kiterjesztés az elsõ rar fájl. Nem kell átnevezni...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

bocs
miki36
Ezt offba
De ha Razor-os verziót töltöd akkor van egy olyan file a sok között hogy 001. na azt totalkomondorral kicsomagolod vagy társítod winrarba és úgy csomagolod ki.
Na abba a fájlba lesz egy .cue és .bin file.
A .cue-t pedig dameontoolsba...
De mondom hogy ezt offba...

Most probáltam leszedni,de rar fájl nincs hozzá....az nem kell hozzá?
Mi az, hogy "lenyeges"?..
Valaki nem tudja hogy a lényeges Rar fájlt honnan lehet leszedni?Remélem nem számít szabálysértésnek 😊
miki36
Nagyon jó a gém...<#worship>
Egy meccs után kritizáltam a bírót és utána eltiltottak egy meccsre😄😄😛
Az asszisztens volt akkor az edzõ...
Na és még rengeteg újítást fedeztem fel így elsõre.

POI33
Az érdekes.
Nálam eddig semmi probléma nincsen és már félidényt lejáccottam.
Neked szezon elején, vagy közepén lép ki meccs alatt?

a borotvás verzió?
AdaKiller
már 3.xor, és mindig meccs alatt 😞(((

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
na faxa, javíthatatlan hibával elszállt a game😞((((

Szegeny Chestert csunyan elpicsaztuk, minden volt: mesterharmas, kiallitas, ongol...
felido:

vege:

Ami marhajo, hogy ugy tunik a jatekosok minel tobb baratsagos meccset jatszanak, annal jobban formaba lendulnek, ami vegre a meccsek eredmenyen is latszik, igy lesz ertelme preseasonba barimeccseket leszervezni
Roviden es velosen: eddig tetszik. Joval gyorsabb, mint a 06, es vegre probalja erdekesebbe tenni a toltessel toltott idot is (szep kifejezes).
Ami nagyon tetszik, hogy vegre vannak shortcutok, nagyon kellettek, en csak azt hianyolom, hogy a meccs kozbeni taktikara nem raktak...vagy csak en nem talaltam...de a lenyeg, hogy vannak.
Logok mar most vannak az fmhungary-n, toltsetek.
Mor3llo
barátom, erre a lógokra jönnek majd orvoslások😛 ne várd el sztem h mind a 10000 játékosnak legyen alapból képe...azt hiszem...2dvd-re ha ráférne..😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
Elsõ élményteli benyomások:
- Reallal kezdtem és minden úgy volt ahogy kell 😄 LOL
- Érdekes módon szinte semelyik játékosnak nincs arc képe
- És ami most tünt fel, hogy az Arsenal címere piros-fehér csíkokból áll...
- Nagyon jó, hogy a sérülteket (meg bárkit) elküldhetek x hétre a tarcsiba
- Gyorsabb
Hát hirtelen ezek jutottak eszembe.. .D:
De amúgy nagyon klafa

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#banplz>

franc0
Jó munkát 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

AdaKiller
eddig én is eljutottam, csak sajna rendszerprogikat nem igazán ajánlatod ide-oda pakolgatni

Fyrex
tisztelettel megkérek mindenkit a játék elindításának megfejtését a segítségkérõ topikban bonyolítsátok

megértéseteket köszönöm!

Avanti Crociati!

crc-s ? :S

Ars3nal
atraksz valamit c-rol d-re-.- ennyi-.-

nem irom honnan szedtem , de most ért le 😊 😊 😊
AdaKiller
azt nem lehet megoldani, hogy ne a c doc+settings stb...-be nyomassa a temp fájlokat? mert alig van hekyem a c-n, és nem tudom már lementeni a játékot. hiába van d-re nyomatva a mentés...

partition magic kizárva...

báttyó02
😄DDD!!!!!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Atesz89
keci 😄DDD

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
csakazer krat mer milanveresAS?D:AS?D:AS?D

lemaradtál

Atesz89
Hali itt is mindenkinek egy kis 06 még 😄

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Sziasztok tudnátok segiteni egy picit?😊 vmiért a yáték azt irta ki nekem h array access out of bounds amikor rámegyek a load gombra vagy miután betöltöm a yátékot és elkezdeném yáccani kilép és ezt irya ki esetleg tudya vki h ez mit yelent? ha vkinek meglesz mayd a Fm2007 esetleg megtudná nekem irni mert saynos csak suliban van net természetesen nem ingyen😊 elõre is köszi a segitséget
Kint a játék!hehe😊Nagyon kíváncsi vagyok már rá!
kuktabá
kösz bébe :}

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

Fyrex
azt ugye mondanom sem kell h a warezt else kezdjétek, mert egybõl törlöm?

akinek meglessz nyomathatja a képeket de nem kérdezzük honnan szedte

offtopikban lehet

köfi skacok

Avanti Crociati!

Fyrex

Avanti Crociati!

kuktabá
milyen ujitások vannak az fm2007ben?-

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

Pisti1026
Már csak 2 nap a teljesig!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#beka2>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...