Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok jó fiatal tehetség van a csapaatban, csatárok közül Gimenez a legjobb csak kár h kölcsönbe van:C
Eddig 2 barátságosat játszottam egy alacsonyabb osztályú német csapattal, 4-0-ra nyertem, Dárdai lett a man of the match😊
A Lokeren ellen 4-2 emverhátrányban idegenben, Gimenez 2, Dárdai 1, Gilberto 1😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
kéne még kölcsibe szereznem egy jó kis csatárt, mert a demoban mind montella mind vucininc sérült az elején (montella nem is volt annyi ideig sérült). kit ajánlotok? saviola mindig a bayern-hez ment a demoban.
Nagyon jó a gém.
Tényleg megcsinálták azt, amit ígértek.
A Scoutok is lényegesen többet mondanak, nagyszerû húzás volt a fiókcsapat is, a játékosokkal való beszélgetés, média kihasználása...
Szal nagyon király lett<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Mondjatok átlagnál kicsit magasabb repuval rendelkezõ SerieB-C csapatot pls, ne olyat akit kizártak A-ból 😊 Pl Napolinak milyen repje van?
GanXstaZolee#2709
Sikerult valakinek logokat beraknia? En mar tegnap este szivok vele, de sehogy sem akar mukodni.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
De ha Razor-os verziót töltöd akkor van egy olyan file a sok között hogy 001. na azt totalkomondorral kicsomagolod vagy társítod winrarba és úgy csomagolod ki.
Na abba a fájlba lesz egy .cue és .bin file.
A .cue-t pedig dameontoolsba...
De mondom hogy ezt offba...
Egy meccs után kritizáltam a bírót és utána eltiltottak egy meccsre😄😄😛
Az asszisztens volt akkor az edzõ...
Na és még rengeteg újítást fedeztem fel így elsõre.
Nálam eddig semmi probléma nincsen és már félidényt lejáccottam.
Neked szezon elején, vagy közepén lép ki meccs alatt?
felido:
vege:
Ami marhajo, hogy ugy tunik a jatekosok minel tobb baratsagos meccset jatszanak, annal jobban formaba lendulnek, ami vegre a meccsek eredmenyen is latszik, igy lesz ertelme preseasonba barimeccseket leszervezni
Ami nagyon tetszik, hogy vegre vannak shortcutok, nagyon kellettek, en csak azt hianyolom, hogy a meccs kozbeni taktikara nem raktak...vagy csak en nem talaltam...de a lenyeg, hogy vannak.
Logok mar most vannak az fmhungary-n, toltsetek.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
- Reallal kezdtem és minden úgy volt ahogy kell 😄 LOL
- Érdekes módon szinte semelyik játékosnak nincs arc képe
- És ami most tünt fel, hogy az Arsenal címere piros-fehér csíkokból áll...
- Nagyon jó, hogy a sérülteket (meg bárkit) elküldhetek x hétre a tarcsiba
- Gyorsabb
Hát hirtelen ezek jutottak eszembe.. .D:
De amúgy nagyon klafa
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Steam Nick: adakiller
megértéseteket köszönöm!
Avanti Crociati!
partition magic kizárva...
Steam Nick: adakiller
akinek meglessz nyomathatja a képeket de nem kérdezzük honnan szedte
offtopikban lehet
köfi skacok
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!