Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anno Tsigalko is mekkora sztárjátékos volt, aztán... 😊)
Pfff, akkor megnyugodtam 😊)
Persze grat! 😊
Persze grat! 😊
4 liga , kicsi
eddig volt két 3:0s egy 2:0s gyõzelmem 😊 Ez valahogy nagyon besikeredett 😄D
jo akkor ne irj nekem,köszi!
akkor olvass h mirõl van szó!
látod zsilike ez a különbség
selfischel mindigis voltak abróbb konfliktusaim csak õ már elérte azt a fejlettségi szintet h meglehet vele beszélni a dolgokat
remélem egyszer ez átragad rád is
az meg hogy skizo vagy és 100nak hiszed magad nem az én bajom 😊)
selfischel mindigis voltak abróbb konfliktusaim csak õ már elérte azt a fejlettségi szintet h meglehet vele beszélni a dolgokat
remélem egyszer ez átragad rád is
az meg hogy skizo vagy és 100nak hiszed magad nem az én bajom 😊)
Avanti Crociati!
nekem nincs kisliy FM07ben <#wow3>#wow3>
Öööö, a 2006 is ilyen gólátlaggal kezdte, nem? Remélem nem ismétlik meg ezt a bugot.
Dobna vki egy képet Sergely Kisliy-rõõl??? Kiíványci vagyok milyen a mutatója a 07-ben!!
I’m Forever Blowing Bubbles...
szerintem rajtad 😊
köfi 😊
nagyon tetszik az új gém , ez az angol még picit zavar hogy mondjuk értékeknél legfelül a szögletek vannak , nem a befejezés de semmi baj 😄 Legjobban scoutot hiányolom
Annyi bajom an vele, hogy egy-két dolog le van értékelve... Például a büdzsé meg a játékosok értéke... A jó játékosok meg ilyen 40-50 M euro... Ribery no comment 😄D
nagyon tetszik az új gém , ez az angol még picit zavar hogy mondjuk értékeknél legfelül a szögletek vannak , nem a befejezés de semmi baj 😄 Legjobban scoutot hiányolom
Annyi bajom an vele, hogy egy-két dolog le van értékelve... Például a büdzsé meg a játékosok értéke... A jó játékosok meg ilyen 40-50 M euro... Ribery no comment 😄D
személyeskedés?kinek irjam h neked szol!rajtad kivül még nem volt bajom senkivel,érdekes nem?sajnos rámkötöttél én meg nem hagyom ezt!ugy hogy sporolj a levegõvel és a gépeléssel.rajtad röhög 100ember!
lavinát? lol mókás fiú vagy 😊
mindig vannak olyan unatkozó jóllakott ovisok mint te, és vannak olyanok akikkel kulturáltan megtudom beszélni mi a probléma és azon probálunk segíteni
lásd hét képe
de én nem lennék büszke rá h egy 13 éves jbal nevû gyerek mellém állt
mindig vannak olyan unatkozó jóllakott ovisok mint te, és vannak olyanok akikkel kulturáltan megtudom beszélni mi a probléma és azon probálunk segíteni
lásd hét képe
de én nem lennék büszke rá h egy 13 éves jbal nevû gyerek mellém állt
Avanti Crociati!
légyszíves offtopik ... de nem hiszem hogy ott bárki is szívesen látna
sajnos elinditottad a lavinát!nem kellett volna kötekedned másokkal

megkérlek mégegyszer hátha sikerül értelmezni, offban szivesen hallgatom tovább a szánalmas személyeskedésed
Avanti Crociati!
tényleg nagy vagy!látom.
data,graphics,pictures,player
csoki béb
huh jókérdés még nem próbáltam readme nincs? graphics/pictures/ vhol itt kell lennie
vki majd biztos jön és megmondja 😊)
huh jókérdés még nem próbáltam readme nincs? graphics/pictures/ vhol itt kell lennie
vki majd biztos jön és megmondja 😊)
Avanti Crociati!
Fyrex faszos segiccsmá lécci :}}
leszettem a throw-in.com-rol arccsomagot meg mezeekt de nemtom hova kell rakni a configgal együtt az fm2007 mappán belül segiccsmá lécci :}
leszettem a throw-in.com-rol arccsomagot meg mezeekt de nemtom hova kell rakni a configgal együtt az fm2007 mappán belül segiccsmá lécci :}
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
te mirõl beszélsz?egy sráccal beszélgettem,mikor beleugatod a hülyeségedet,ez a kultura std?te váltod ki ezt!ki a fasz kérdezett???na?erre vlm?te röpülnél ha élöbe itt lennél!teljesen elbasztad a fm forumot az állandó jelenléteddel és a kötekedéseiddel!régen nem igy volt!bár akkor még te nem voltál!ha az életbe is igy viselkedsz semmi yora ne számits!
igyis ugyis repül tehát már tök mind1
nemértem miért nem lehet kulturáltan beszélgetni
olyanok vagytok mint a romboló tüntetõk csak 12 évesek...
kicsit elkéne gondolkodni h talán emberszámba vennétek titeket ha normálisan tudnátok kummunikálni
befejeztem köfi az értelmes konverzésönt és viszont üdvözlöm a családtagokat 😊
nemértem miért nem lehet kulturáltan beszélgetni
olyanok vagytok mint a romboló tüntetõk csak 12 évesek...
kicsit elkéne gondolkodni h talán emberszámba vennétek titeket ha normálisan tudnátok kummunikálni
befejeztem köfi az értelmes konverzésönt és viszont üdvözlöm a családtagokat 😊
Avanti Crociati!
Angliában csak az elsõ 4 osztály profi.
sok szerencsét a következõ regedhez.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
csak téged zavarnak a kérdéseim,érdekes.tudod mit törölj...
ja és regelned kell h szedhess?keresõt nem találtam,magyaritást hogy keressem meg?sorry de ezen az oldalon nem mozgok otthonosan,még.
sziasztok
zsilike abbahagyod amit megbeszéltünk már párszor v törölgetnem kelljen? mind2nknek könnyebb az elsõ
turkáld inkább ilyennel a másik topicot
jáccani járj ide
köfi és jó játékot mindenkinek
zsilike abbahagyod amit megbeszéltünk már párszor v törölgetnem kelljen? mind2nknek könnyebb az elsõ
turkáld inkább ilyennel a másik topicot
jáccani járj ide
köfi és jó játékot mindenkinek
Avanti Crociati!
ok jo fej vagy!több hozzád hasonlo arc kéne.
ne haragudj,köszi h irtál!
sorry de fm hungaryra honnan tudok rápattanni?
ne lelkendezz, ez csak a csupasz játék. kizárólag a legnagyobb/népszerûbb csapatok mezei és cimerei szerepelnek benne, azok közül is csak azok, ahol megvettéka jogokat. pl. a skót ligásoké benne van, de a premiershipeseké nem.
fmhungaryn vannak 07hez is dolgok, azokkal érdemes probálkozni szvsz
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
06os logokkal érdemes probálkozni?
nagyon sok logo hianyzik, es ami ennel is bosszantobb, hogy nekem vmit nem akarja figyelembe venni a config.xml-eket. mar ki is toroltem, hogy van-e hatasa, de nincs
magyaritás mükszik?és a logok alapbol vannak?mit tapastaltál?mezek?
Kiprobálva a gamma,müxik minden fasza.
Elsö benyomás , hogy a gamma képi világa elég szegényes. (képek.logok stb. bár ezt meg lehet majd oldani a jövöben a pecsekkel 😛)
Az adatbázid viszont nagyon franko,és számtalan praktikus ujjitás van,mellesleg a magyarítás is müködik.
Egy gondom van viszont,nem találok profi csapatot az angol legalsó ligákban 😞
(north/south) vagy csak én vagyok a láma ??
písz
Elsö benyomás , hogy a gamma képi világa elég szegényes. (képek.logok stb. bár ezt meg lehet majd oldani a jövöben a pecsekkel 😛)
Az adatbázid viszont nagyon franko,és számtalan praktikus ujjitás van,mellesleg a magyarítás is müködik.
Egy gondom van viszont,nem találok profi csapatot az angol legalsó ligákban 😞
(north/south) vagy csak én vagyok a láma ??
písz
hu thx,probáltad már?és mind a 3 rész ok hozzá?
jah elfelejtettem hozzátenni hogy sztem maradj az angolnál, úgy legalább ragad rád a nyelv is, hidd el így könnyû angolul tanulni!
tzhx
<#wave>#wave>
Sziasztok, visszatérek megint az FM-hez, Bayernnel kezdek egyet, aztán majd meglátom<#smile>#smile>
Sziasztok, visszatérek megint az FM-hez, Bayernnel kezdek egyet, aztán majd meglátom<#smile>#smile>
eza tutor rendszer hogy mûködik?