Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Máté kölcsönbe van itt, de kiscsapattal azért jó lenni mer az öreg játékosokból akit olcsón megveszel jó csapatot építhetsz...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
msn:[email protected] bárki felvehet
Valamelyiket kiválasztod és kész is...
Adhatsz már annak a csapatnak kölcsönpléjákat... 😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
msn:[email protected] bárki felvehet
Avanti Crociati!
- Klose Valenciahoz 36.5M€-ért
- Marchena Tot'hamhez 5.5M€-ért
- David Villa cselzihez 66M€-ért
- Ribéry Interhez 25M-ér'
- Bojinov Valenciahoz (Juvenak 10.25M, Fiorentinanak 12.5M)
- Ujfalusi Valenciahoz 8.75M-ért
Kicsit néztem 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Avanti Crociati!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
kommentátor: "Ezt még Lenox Lewis is megirigyelte volna!"
Avanti Crociati!
Sagnol >>> Milan, Ribery-t elvitte az Inter (25), a mallorcai Arangoval egyetemben. Ezenfelul meg Riise atigazolasa erdemleges, aki a Lazioba tette at a szekhelyet. En Zaccardot vettem meg, mert utalom Zebinat, illetve egy argentin kozeppalyast, bizonyos Almiront.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
azér köfi
egyébként mindig a régit folytatják ezért indul általában elég magas százalékról a magyarítás
Avanti Crociati!
Viszont megnéztem az editorban, -7 a potencialja Némethnek, meg a két Saligának is, szóval jó igazolások!!!
léccilécci mondjatok egy JÓ csatárt aki eljön kölcsönbe a Roma-ba. lóvé nincs sok, eladni meg nem akarok senkit sem. nemtom, zalayeta esetleg? még a jó öreg julio cruz sem jött.
Egyébként grat Self!!!
Hali mindenkinek!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
OFF
2 óra tanulás miatt vagyok ilyen kába 😄 meg az oltás miatt
ON
Corini-t meg akarják venni (Juventus) meg Atletico Madrid... 500ezer asszem... euroban. vagy fontban... vagy dollárban 😄 sztetek eladjam? Csak azért kérdem mert nekem fontos ember (csak már elég öregecske...) de még pénz is van bõven... nekem elég. Sztetek megéri eladni?
1. 2-1 gy
2. 4-0 gy
3. 4-2 gy
4. 4-1 gy
Igazolások is voltak:
- A Milan megvette tõlem Cicinhot 13 misiért € + Inzaghi.....elfogadtam az ajánlatot, mivel így is azon gondolkodtam, hogy vmi csatár kéne
- Mivel Cicinho ment így kellett vki a posztjára, ezért jött 16M€-ért Rafinha
Amúgy 66M€-ért a cselzi leigazolta David Villat (néztem is)
A Barca meg Gerrardot akarja leigazolni.......
Viszont még a jó taktikát nem találtam meg, de kedves módon lerúgták Casillast, Diego Lopezt, Ramost és alapból sérült volt Roni...