Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jo persze😛 de spanyol harmadosztályba nem nagyon jönnek most:S eddig érkeztek magya szinvonalas futballjátékosok (hrepka,rajczi) meg még egy két ember kölcsönbe...mondjuk nem igazán tömnek zsével :S remélem jol megfizetik majd a meccseket...

miki36
Readinngel keztem egyet 😄
Máté kölcsönbe van itt, de kiscsapattal azért jó lenni mer az öreg játékosokból akit olcsón megveszel jó csapatot építhetsz...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

nekem az atletico nyomatja a fiataljait 😛 vagyis eddig kettöt😊

webibebi
kösz szépen

msn:[email protected] bárki felvehet

miki36
Rámész a Board Room-ra és ott ahol stadionbõvítést meg extra átigazolási pénzt kérsz , ott lesz hogy "request feeder club" arra rákattintasz, max 2 hét múlva jelentkezik a "board" és adja a lehetséges alsóbb osztályú csapatneveket.
Valamelyiket kiválasztod és kész is...
Adhatsz már annak a csapatnak kölcsönpléjákat... 😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

LasDen
megvan az elsõ döntetlen....a Córdoba ellen.....Robinho góljával egyenlítettem......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

4 meccs és még nem rugtam golt:S hát ugy tünik kis csappattal nehezebb lett a game :S

webibebi
hogy lehet fiókcsapatot csinálni??

msn:[email protected] bárki felvehet

Fyrex
borzasztó összegeket kell kifizetni egy játékosért, ez már a demoban tapasztalható volt... az efem hibája mindíg is a transzferekben rejlett

Avanti Crociati!

LasDen
azta beszarás milyen igazolások vannak:
- Klose Valenciahoz 36.5M€-ért
- Marchena Tot'hamhez 5.5M€-ért
- David Villa cselzihez 66M€-ért
- Ribéry Interhez 25M-ér'
- Bojinov Valenciahoz (Juvenak 10.25M, Fiorentinanak 12.5M)
- Ujfalusi Valenciahoz 8.75M-ért

Kicsit néztem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex

Avanti Crociati!

Nuno88
isten game ^^ <#eljen>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Mor3llo: hova pakoltad be, mert nekem semmi se megy...se logo, se mez,sesemmi
LasDen
nálam hullanak az emberek.....meccsenként 1-2 meg a közötti idõszakban is......már van vagy 9 sérültem........

hali!honnan tudok a football manager 2006-hoz teljes vagy aközeli magyarítást?segít valaki?köszi!
Mor3llo
rohadna meg xD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hegeace
murphy...

Heló szia remélem hogy vagy

Mor3llo
Háát nem hiszem el...minden mez mûködik, amit beraktam, csak a Bayerné nem...VÁÁÁÁÁÁ :ASD:A:SD:AS😄:AS

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

de legközelebb, amikor nekem vezetett, megint kiosztott 13 sárgát, és két pirosat. 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

azért vannak ám benne komoly kártyás birók... vad II melinda izé istván spori a vassas elleni meccsemen a két csapatot összesen 14 sárgával és három pirossal jutalmazta. a másnapi hir is az volt, hogy zte beat eight-men vasas 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Mor3llo
sorti Nektek müxik ? mármint h nektek van FM2007 menüpont ? :S nekem van, de nem bírok rákattolni :S

na re😛 töltöm vissza Rayot😊

Fyrex
Személyes kedvenc, Dessena betalált; Bolano elborult 😊

kommentátor: "Ezt még Lenox Lewis is megirigyelte volna!"

Avanti Crociati!

Nos, nalam is voltak komoly igazolasok, a Chelsea megint alkotott es megvette Adrianot (46.5 euro), valamint Cambiassot (16.75). Nem rossz.
Sagnol >>> Milan, Ribery-t elvitte az Inter (25), a mallorcai Arangoval egyetemben. Ezenfelul meg Riise atigazolasa erdemleges, aki a Lazioba tette at a szekhelyet. En Zaccardot vettem meg, mert utalom Zebinat, illetve egy argentin kozeppalyast, bizonyos Almiront.
fsgh
jajjj 90,4%!!!!! várom már hogy lejöjjön...remélem ki tudom csomaolni...és ha igen akkor fel tudom telepíteni és ha igen akkor nem fog javíthatatlan hibával kilépni...(általában szopok a játékokkal:S)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

A gép sorsolja ki maga a dolgot, minél kisebb negatív értéke van ennek, annál valószínûbb a nagyobb érték. Kisliynek -8. De sajna nagyobb database kellene hozzá.

Az kuuuurva jó!!!

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
ezt már felfedeztük énis ezt használom

azér köfi

egyébként mindig a régit folytatják ezért indul általában elég magas százalékról a magyarítás

Avanti Crociati!

elég ha a 2006 magyarosítást folytatják a fiúk, mert mûködik a 07-tel. De van 1-2 uj menu a 07ben ugyhogy ki kéne bõvíteni egy 07 verzsönre. Szólni kéne a fiúknak... h 07hez külön nem kell csinálni

Na mûködik... Persze azért nem teljesen lesz magyarosítva de... vmennyire magyar

Ars3nal
-7 az ugy haromjegyüben mennyi?-.-

Sajnos kicsi adatbázissal most nincsen se Kisliy, se Pablo Oré, se Fernando Ismael Rodriguz, se stb....

Viszont megnéztem az editorban, -7 a potencialja Némethnek, meg a két Saligának is, szóval jó igazolások!!!

Van egy jó hírem. Külsõre eléggé ugy néz ki az event.cfg file mint a 07é... lehet h muxik a 06os a 07-tel kiprobálom pill...

ez a sherman cardenas ki a lópikula?
nemtom hány játékot kezdtem már a demoban, de figo mindig ment a sevilla-ba, cambiasso a man utd-be, ribery az interbe.

léccilécci mondjatok egy JÓ csatárt aki eljön kölcsönbe a Roma-ba. lóvé nincs sok, eladni meg nem akarok senkit sem. nemtom, zalayeta esetleg? még a jó öreg julio cruz sem jött.
Hegeace
hyall!

Atesz89
Szerintem az az 500000-rel nem leszel sokkal beljebb és annál jobb pléja Corini sztem ne add el!
Egyébként grat Self!!!
Hali mindenkinek!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Hegeace
:c

kuktabá
kösz faszosok nincs reeadme am :}

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

mindenért*

OFF
2 óra tanulás miatt vagyok ilyen kába 😄 meg az oltás miatt
ON

06hoz naa 😄 nah azért mégegyszer felteszem a kérdést bocs mindenkiért:
Corini-t meg akarják venni (Juventus) meg Atletico Madrid... 500ezer asszem... euroban. vagy fontban... vagy dollárban 😄 sztetek eladjam? Csak azért kérdem mert nekem fontos ember (csak már elég öregecske...) de még pénz is van bõven... nekem elég. Sztetek megéri eladni?

asszem maradok a 06nál amíg a 07hez nem lesz database frissítés meg több kieg... nameg magyarosítás... De igaz a 07hez sem töltöttem még le az adatbázis frissítést xDD

LasDen
sztem nem nehéz......bár én elég jó értem az angolt 😄

Hát elég dizájnos a telepítõ csík xDD

Mennyire lehet eligazodni az angol 07ben?

LasDen
jó kérdés....

Srácok, a 07-et már magyarosítják?

LasDen
hát még sokat nem jáccottam vele.....de már 4 edzõ meccsen túl vagyok:
1. 2-1 gy
2. 4-0 gy
3. 4-2 gy
4. 4-1 gy

Igazolások is voltak:
- A Milan megvette tõlem Cicinhot 13 misiért € + Inzaghi.....elfogadtam az ajánlatot, mivel így is azon gondolkodtam, hogy vmi csatár kéne
- Mivel Cicinho ment így kellett vki a posztjára, ezért jött 16M€-ért Rafinha
Amúgy 66M€-ért a cselzi leigazolta David Villat (néztem is)
A Barca meg Gerrardot akarja leigazolni.......

Viszont még a jó taktikát nem találtam meg, de kedves módon lerúgták Casillast, Diego Lopezt, Ramost és alapból sérült volt Roni...

Pisti1026
na akkor lökne vki egy képet róla???? Keressetek tá , tán a MTZ Ripo Minszkbe van!!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...