Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jimy ott felül látsz egy olyat h "HA KÉRDÉSED VAN, ITT TEDD FEL" marha nagy betûkkel
nah fölé mész azzal a fehér izével amit kurzornak hívnak és rákattintassz azzal az egér nevû micsoda baloldali gombjával
Avanti Crociati!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Roma-val 3 millát megemelték 16,5-re. ááááá!!!!!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
rég voltam itt!
gratula all!
megvan uj fm és nyomom most egyelõre Chelseavel!tudom tudom nagy cspattal könnyû ez van...

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
#90552:nincs pénzem😄DD csak Adriból voolt...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nah mind1, megyek. további jó gémet és sikereket
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Köszönöm a kis figyelmet és további jó játékot mindenkinek, üdv gabber
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Csak külön bajnokságokhoz vannak, próbáltam de nem jöttbe...
Inkább megvárok egy olyan logo-patchet ami minden bajnokságba jó lesz...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Uefa-kupa visszavágó. Korábbi verziókban nem vágtam azért 10-eseket jobb kerettel sem gyakran...