Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kicsit átalakult az editor... csak pár dolgot pofozok ki... panucci-n javítok egy kicsit, mindig olyan szarra csinálják meg, pedig sztem még mindig a legjobb olasz jobbhv.
most telepííítek. a no demos opciót válaszottam, ez gondolom csak pár érdektelen demo játéktól szabadít meg.
Fyrex
😄DDDDDDDDDDd

jimy ott felül látsz egy olyat h "HA KÉRDÉSED VAN, ITT TEDD FEL" marha nagy betûkkel

nah fölé mész azzal a fehér izével amit kurzornak hívnak és rákattintassz azzal az egér nevû micsoda baloldali gombjával

Avanti Crociati!

Max08
de jimy te mirõl beszélsz???Mi az hogy hogy rakjam rá?Mire kéne rárakni???

na jovan ám😄

Fyrex
grac brutáljóak vagytok

nah kipofoztam az edzést

Avanti Crociati!

cech-t ne játszasd egy évig mert sérült :S

asfa
na mek további jo játékot!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
grat Imre 😊

fsgh
ÉÉssssss bejött ez a csatárpáros😄DDD amúgy ngem nem érdekel hogy nagy csapattal vagyok...ez a kedvenc csapato...akinek nem tetszik az így járt😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Vááá, sajna hazain 0-2 miatt(sérülések... :S:S:S) nem sokat segített ez, de legalább derekasan küzdöttek a srácok:

Ochoa mexikoi kapus 😉

ááááááá, ezt nem is tudtam ,hogy lehet xtra transzfer manit kikönyörögni!!!!!
Roma-val 3 millát megemelték 16,5-re. ááááá!!!!!
soma22
kezdek is a kis kedvencel egyet mu helyett😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

monnyatok má egy értelmes kapust, mert ez a két fogalmatlan, akikkel engem megvert a sors, bottal üti a labdát. :/

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

asfa
szasztok!
rég voltam itt!
gratula all!
megvan uj fm és nyomom most egyelõre Chelseavel!tudom tudom nagy cspattal könnyû ez van...

Mor3llo
hna meek meccset nézni, sok sikert mindenkinek! cscs mindenki!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nálam a demoban a cselzi kaka-t vette meg 87 m euróért...
fsgh
hát szerintem 1 próbát megérne...naaa az új játék tiszteletére vagy valami😊))

#90552:nincs pénzem😄DD csak Adriból voolt...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
rég nem járok már ide 😞

nah mind1, megyek. további jó gémet és sikereket

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ars3nal
vedd meg mellé sztem van Persiet😄

Mor3llo
Kell még csatár ? 😛 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
Üdv managerek!

Grat mindenkinek az eredményekhez!

Hegeace
Thx és várjuk a képeket Szicília Rózsaszín felérõl 😊....

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
Zsilikének sajnos egy hétig más dolga akadt, így nem tud itt lenni veletek. De ha még van valaki, aki szeretné hazavágni a topikot, az most jelezheti és akkor a szokásos tiszteletköröket sem kell lejátszani.

Köszönöm a kis figyelmet és további jó játékot mindenkinek, üdv gabber

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Jó sok a sérülés. :S Kb. meccsenként 1. :S

fsgh
OLÉÉÉ

Ars3nal
nem egy nagy szam az se... siman elvered

Na a következõ fordulóra megkaptam a Twente-t. :S

Ars3nal
egyik kedvenc csapatom, Arsenallal meg nem akarok most lenni:C

Ne velük legyél (:

Ars3nal
Athleticet zsír módon szarra csinálták:c

Mor3llo
grat 😉

miki36
Logókkal érdemes próbálkozni?
Csak külön bajnokságokhoz vannak, próbáltam de nem jöttbe...
Inkább megvárok egy olyan logo-patchet ami minden bajnokságba jó lesz...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Valami még mindig nem kóser, de azért köszi!
bocs az offért, de a fifa manager 07ben megnézem milyenek lesznek a transzferek ^^

Na második tétmeccsen.

Uefa-kupa visszavágó. Korábbi verziókban nem vágtam azért 10-eseket jobb kerettel sem gyakran...

Mor3llo
Fogod, berakod õket ahova kell, játékba belépsz, 'Beállítások-->Sound and Display-->Always reload the skin ...v vmi ilyesmi!Nekem mûködik!

Mor3llo
Ez a Valencia hülye..leigazolja Torrest 51milláért, erre még Klosét is akarják..ehh!

Megtudnád mondani, hogy hogy sikerült(mármint hova kell) bemásolni a mezeket, mert nekem sehogy sem sikerül, beleértve a logókat is, pedig ugyanoda rakom, ahava a readme.txt-ben írják.Köszi!
Mor3llo
törölt hozzászólás

Errõl a magyarosítás szóról lassan leszokhatnátok már... Bakker, Gyulai kolbász legyen a játékban, meg Makói hagyma, vagy milyen magyarosításról beszélsz?

Mor3llo
törölt hozzászólás

Mor3llo
Nem sokoldalú játékos ám...ááh...gyorsan el is hoztam Dortmundból(hehe, õsi riválisok jól megszívták😉) ...és nála melyik lába az erõsebb ? 😄

Az nagyon zavar, hogy az MTK nem adta el a valóságban Némethet 1 milliárd forintért, itt meg simán eladnák az Újpestnek 60 misiért. :S

ok kössz és a mezeket honnan tudom leszedni?

Mor3llo
Loál, Torres cirka 51milkáért átment a Valenciához...pfff 😄

Mor3llo
AZ FM2006 MAGYARÍTÁSA RÉSZBEN MAGYAROSÍTJA A 2007-et is...ennyire ne legyünk már esetlenek 😛

Magyarosítás nincs még??, mert látom Fyrex nek már magyar

Mor3llo
törölt hozzászólás