Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
krat mindenkinek!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ad2 reklámoztál
viszlát -.-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
kár érte <#shakehead>#shakehead> egy világ omlott össze bennem
folytatom a demos mentésemet...
Bayern gyilkos Pippo ismét betalált 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Az miért lehet, hogy nagy adatbázis mellett is rákeresek úgy játékosokra, hogy az összes afrikai nemzetiségüt hozza be, és egy darabot se gyûjt ki? De ha megnézem mondjuk a Mali válogatotatt ott vannak afrikaiak(mondjuk az evidens) <#buck>#buck> Sajnálom hogy nincs HUGE adatbázis, mert kevés a játékos. NB2-be nem is tudnék külföldit igazolni. Amugy nagyon jók az újitások.
Napolival kezdtem eddig szépen megy Olasz kupa 3. forduló Róma lesz az ellenfél... bajnokságban 3. hely van meg eddig 1 vereség a Juvétól 4:0 nálluk 😊 nem csesztem le a srácokat mert esélyük se volt 😊
Nagyon teccenek az ujitások biró piszkálás, 2 gólom is támadta két edzõ hogy les volt, visszanézve egyikse, nem gyõztem dícsérni a sporit 😊
Jó a beépített scout is, nem is kell editor, most igazoltam 5+5 csillagos perui kapust, remélem beválik.
Hosszabbítások is sokkal életszerûbbek, 5-6 perc nem ritka és ez jó.
GanXstaZolee#2709
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
amúgy rere innen a suliból, remélem legalább ti otthon jót játszotok :S :ASD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mert rájöttem, hogy mióta leszedtem(88,55%, 2006. augusztus 31.), azóta egyszer sem fagy a game.
köszi
Steam Nick: adakiller
Nem akarok vitatkozni, de ha jók az értesüléseim, akkor a BSA csak azoknak a cégeknek a szoftvereit keresi, akik ezzel megbízták (mivel õk fizetnek neki).
Tehát ha csak a Microsoft bízza meg õket, akkor nem fognak szólni egy kalóz Photoshopért. Viszont ha az Adobe is ott van a megbízók között, akkor igen.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=64472160&blogID=181846346&MyToken=ad94549c-33a2-4691-85ff-3d5bfe44740c
Eloszor is nem veszed eszre, hogy hany embernek illegalisan mar megvan az FM 2007? Ez mar alapbol leirja hogy kik jarnak ide, most arrol ne is beszeljunk hogy mifele hazigazda van itt, a mindenki altal utalt Fyrex ugye.
BSA meglatna ezt a forumot, tudvan hogy a jatek meg csak meg sem jelent, de szinte mindenki mar tolja belole a screenshotokat, hat nem tudom mi lenne. Nekik ugyanis ilyen esetben akar ahhoz is joguk van hogy IP alapjan megkeressek a kedves kalozt, es meglatogassak.
Sajna még nem megy valami fényesen a játék. Mondjuk nemrég jöttem rá, hogy a defense edzésem ez elõtt két héttel még 1-es volt.... :$
Grat Ricco!!!😄
Ki lõtte?😛
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Steam Nick: adakiller
amugy 5.meccsen megvan az eslsö lött golom😄