Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
igen

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Legújabb peccs fent van?

18-ára elõrehozták a megjelenést, de nem sokkal ezelõtt volt linkelve...

Forza Italia
Szevasztok! Én még a 2006 osal játszom és egy kérdésem lenn. Mért van az, hogy meccsenként 2-3 játékosom lesérül. A végén már annyi sérültem van, hogy nincs kit betennem. Amúgy a muval vagyok.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

siederhird
Kössz!

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

GanXstaZoleeWrk
megrendeltük a neten és meg is jött 😊

GanXstaZolee#2709

siederhird
Engem az érdekelne, hogy ha a 2007. Október 20-án jelenik meg hogy tudtok vele játszani már most?

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

csak nekem a mezek nincsenek benne nem tudom honnan lehetne leszedni?

kezdtem én is eggyet a Bayernel

zorrobomber
grat mindenkinek, hazamegyek en is izzitok valami jo kis csapatot, talan lokit

Mor3llo
hna re itten, hazeértem suliból(1 órám elmaradt xD) és most izzítom a Bayernt 2ig...sajna aztán meg mehetek 3órás verszenyeckére :'(
krat mindenkinek!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Köszönöm a reagálásokat!
az mitõl van hogy azt írja ki hogy javíthatatlal hiba egy fájl fog létrejönni és .....

gabber_saviola
ad1 kilöktél
ad2 reklámoztál

viszlát -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
mikor kiválasztod a bajnokságokat akkor ott jobb oldalt megadod azoknak a bajnokságoknak amiben játszani szeretnél, hogy nem csak nézés, a többi ahol nem akarsz játszani csak a játékosok kellenek akkor ott kiválasztod a csak a nézést.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

GanXstaZoleeWrk
Szerintem 2007 mérföldekkel gyorsabb mint 2006, igaz 10 feletti bajnoksághoz nem árt egy erõmû 😊

GanXstaZolee#2709

Nem,csak Olasz,spanyol,angol bajnokságot. Csak a 2006-ban ez nem volt probléma. Kevés a játékos, ez bánt 😊 Nem nagyon akarok 10 - 15 bajnokságot inditani, mert néha azért játszani is szeretnék, nem csak töltést nézni 😊
GanXstaZoleeWrk
Magyar bajnokságot bekapcsoltad? Nállam kb 12-14 bajnokság van kijelölve, vanannyi pléja mint az állat, bulgár bajnokság is megy 😊

GanXstaZolee#2709

üdv all a mezeket hogy lehet berakni vagy honnan tudom leszedni ?

ja, és még valami az elözöhöz: most kezdtem napolival, nagy adatbázissal, és szinte nincs is magyar játékos csak a válogatottak. FM2006 - ba, simán volt hrepka, priskin, németh...
kár érte <#shakehead> egy világ omlott össze bennem
Nuno88

folytatom a demos mentésemet...
Bayern gyilkos Pippo ismét betalált 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Hali!

Az miért lehet, hogy nagy adatbázis mellett is rákeresek úgy játékosokra, hogy az összes afrikai nemzetiségüt hozza be, és egy darabot se gyûjt ki? De ha megnézem mondjuk a Mali válogatotatt ott vannak afrikaiak(mondjuk az evidens) <#buck> Sajnálom hogy nincs HUGE adatbázis, mert kevés a játékos. NB2-be nem is tudnék külföldit igazolni. Amugy nagyon jók az újitások.
HUNLonsdale
Memóriák körüli turkálás alatt mit értesz?

GanXstaZoleeWrk
Én 0 hibát találtam eddig akinek kilép vagy ilyesmi ajánlom a memóriák körüli turkálást, 2006-nal én ugyanezzel szívtam két különbözõ sebességû 256-os volt a gépben és össze is akadtak néha.

Napolival kezdtem eddig szépen megy Olasz kupa 3. forduló Róma lesz az ellenfél... bajnokságban 3. hely van meg eddig 1 vereség a Juvétól 4:0 nálluk 😊 nem csesztem le a srácokat mert esélyük se volt 😊

Nagyon teccenek az ujitások biró piszkálás, 2 gólom is támadta két edzõ hogy les volt, visszanézve egyikse, nem gyõztem dícsérni a sporit 😊

Jó a beépített scout is, nem is kell editor, most igazoltam 5+5 csillagos perui kapust, remélem beválik.

Hosszabbítások is sokkal életszerûbbek, 5-6 perc nem ritka és ez jó.

GanXstaZolee#2709

Magic Boy
Akik már játszanak az FM 2007-el megtennék, hogy megnézik a verziószámot és felsorolják, hogy milyen hbákat(kilépés, fagyás, stb..)találnak benne?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mor3llo
inkább sajnáljatok engem h itt rohadok a suliban 😄 hna de nem szpemmelek ¢¢

Mor3llo
jóisten ne veszekedjetek már itt, inkább élvezzétek az efemet 😉
amúgy rere innen a suliból, remélem legalább ti otthon jót játszotok :S :ASD

fsgh
mindenki által utált???? el vagy tájolva...de ezt az offban tárgyaljuk ki....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

HUNLonsdale
Remélem igazad van,mert nekem minden 2. mecsen lefagy 😞

Így van, õk nem 10 ezer Ft-os programokra vadásznak, hanem ami kb. fél millánál kezdõdik (CAD stb...). Mellesleg én úgy tudom, ha az illegális szoftverek összértéke nem éri el az 1 millió Ft-ot, akkor max. bírósági megrovásban részesülsz. De tévedhetek...

AdaKiller
ti hány százalékos magyarítást használjátok?
mert rájöttem, hogy mióta leszedtem(88,55%, 2006. augusztus 31.), azóta egyszer sem fagy a game.

köszi

Steam Nick: adakiller

Sysfox
"BSA meglatna ezt a forumot"

Nem akarok vitatkozni, de ha jók az értesüléseim, akkor a BSA csak azoknak a cégeknek a szoftvereit keresi, akik ezzel megbízták (mivel õk fizetnek neki).

Tehát ha csak a Microsoft bízza meg õket, akkor nem fognak szólni egy kalóz Photoshopért. Viszont ha az Adobe is ott van a megbízók között, akkor igen.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JA bocs. Aszittem nekem írtad.
Még nem töltötte be az oldalt teljesen. Siettem. Te vagy az ügyeletes erkölcscsõsz? No offense persze. De én is csak ma hallottam hogy meg lehet kapni, fene gondolta hogy így elõrehaladt. Mosd a többiek fejét is. Ahol én lakok ez már különben is hagyomány.
Megsúgom, hogy elõrehozták a megejelenést 18-ára, mivel némely bolt elkezdte árulni 20-a elõtt...:
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=64472160&blogID=181846346&MyToken=ad94549c-33a2-4691-85ff-3d5bfe44740c

A játék legelején lehet megadni asszem.

[ACP]aSSault
te gabber, kisse rohejes volt amit irtal.
Eloszor is nem veszed eszre, hogy hany embernek illegalisan mar megvan az FM 2007? Ez mar alapbol leirja hogy kik jarnak ide, most arrol ne is beszeljunk hogy mifele hazigazda van itt, a mindenki altal utalt Fyrex ugye.
BSA meglatna ezt a forumot, tudvan hogy a jatek meg csak meg sem jelent, de szinte mindenki mar tolja belole a screenshotokat, hat nem tudom mi lenne. Nekik ugyanis ilyen esetben akar ahhoz is joguk van hogy IP alapjan megkeressek a kedves kalozt, es meglatogassak.

Kipróbáltátok már a 2007-est? Én most kezdtem egy új játékot. Csak ma jött le. A Demónál csak jobb kell legyen.
hrepka😛 de azota már beindultunk😊 2meccs 6gol😊 és nincs több bari meccs😛 tehát mostmár figyelni kell😊 az a baj h nem lehet eun kivüli a keretembe😞

No, eddig jutottam ma el:

Sajna még nem megy valami fényesen a játék. Mondjuk nemrég jöttem rá, hogy a defense edzésem ez elõtt két héttel még 1-es volt.... :$

segítség: ez az attribute masking dolgot hol is lehet kibe kapcsolni? tehát hogy lássam vagy ne lássam a kevésbé ismert játékosok összes adatát.
AdaKiller
lehet azért fagyogat nekem, mert betöltöttem a 2006-ból😊

miki36
Szerintem nem...
Grat Ricco!!!😄
Ki lõtte?😛

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

AdaKiller
vki használja sikeresen a fm 2006-os taktikáját, vagy elmentett edzéstervét?

án azt nem értem minek van vmi 100megás nhl baszás benne??😄
amugy 5.meccsen megvan az eslsö lött golom😄

látom a demohoz képest változtattak kicsit a játékosokon.
na és nektek hánny megás a cuc amit pl a torentrõl letöltötétek?
LasDen
nah faszájos kezdés......kapásból az elsõ meccsen kiállították Ramost és 2-0-ról 3-2-re vert a Zaragoza.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár