Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat amúgy 😉
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Csak halrudacska helyett sajtal töltött pulykamell...
Na most a Schalkével tolom...
Ez a szezon biztos nehéz lesz mert 350 ezer eurót kaptam igazolni...:C
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
de az új szezonban megmutassuk! 😊
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Becenév vagy editor?
ja és fizetnek is 36.43 millert évente.

joak vagytok!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
I’m Forever Blowing Bubbles...
Steam Nick: adakiller
aki már játszik az újjal tapasztalt olyat, hogy javíthatatlan hiba?Nekem már a demónál volt ilyen!az teljes még nincs meg!A kérdés , hogy ez program vagy géphiba!Hozzáteszem eddig egyok fmben sem volt!
Igaz, csak tegnap volt alkalmam feltelepíteni és kicsit pofozgatni rajta.
Wij zijn Ajax, de beste!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Egész véletlenül nem törölted ki játék közben a cache-t? 😊
Wij zijn Ajax, de beste!
csinálgatom az ilyenkor szokásos dolgokat (edzés, csapatépítés, barátságosok...)
Avanti Crociati!
csinálom is a Palermós szkinemet
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
remélem jó