Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit tenyleg sok, viszont itt tobb meccs van, mint az elso ligakban.
Mor3llo
(igen, minek tudható be a 7 vereség ? :S énsem kötekedni akarok!)
grat amúgy 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fyrex
grat!!!

101 rúgott gól viszont nagyon szép

Avanti Crociati!

Van esetleg valaki aki a Queens Park Rangerssel játszott FM2006-t?

grat😛 (rég irtam iet😄)

Helló nem tudja valaki hogy hogy lehet beállítani hogy nagyobb méretben lehessen nézni a meccset mert a 2006 ban volt? Köszi
Mor3llo
Ha neked ahhoz a kerethez még kell igazolás, akkor azt azért megnézném 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Pisti1026
Én a Nottinghammel bafyok és 17 meccs után 2. vagyok!!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Hat, ha nem is elso helyen, de osszejott a feljutas...
miki36
Ja...😄(nincs is ennél jobb idõtöltés...)
Csak halrudacska helyett sajtal töltött pulykamell...
Na most a Schalkével tolom...
Ez a szezon biztos nehéz lesz mert 350 ezer eurót kaptam igazolni...:C

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gratz. én már túl vagyok az elsõ szezonon. az fm2006os taktikám és filozófiám, amivel rongyá vertema barcelonát hazai pályán 2-1re, meg a nyolccaddöntõig meneteltem az uefa kupában, itt az acélos 5. helyre, és mk elõdöntõre volt elegendõ. 😞
de az új szezonban megmutassuk! 😊

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fyrex
nah elkezdõdött a Serie A nálam is ^^

Avanti Crociati!

miki36
Érdekes hogy mindig a Mustermannt kapja névnek... 😄😛😄😄DDDD

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
Hna mi lehet az egyik legkedvesebb idõtöltés ? 😛 hazaérni a suliból, beülni a gép elé, sültkrumplit majszolni kecsáppál, halrudacskákkal, és közben verni Bayernen uralkodni 😄

Mor3llo
Becenév...Kahn papám sosem tud megegyezni vhogy a fejlesztõkkel...😄😄AS😄:AS😄:sASDASDAS

miki36
Mor3llo látom megcsináltad "Jens Mustermann-t"... 😄
Becenév vagy editor?

Jah, es nekem is a Bayernnek adta el...
Nekem meg jopofan eladta Chiellinit szaros 8 millio euroert, holott siman feljebb ment volna az ar, akar 12-14 millara is. Kocsog.
Mor3llo
majd jön peccs rá, nyugi!!!

Mor3llo
nekem van magyarítás...semmi baja eddig!

gondolom nektek is szürke a holland meg a német válogatott, ugy tünik ez szokásos fm hiba lesz... nem tudtok valami megoldást???? a hollandok a kedvenceim, azokkal akarom nyomni...
AdaKiller
hosszú napjaid lesznek😛

Steam Nick: adakiller

a hülye elnököm ledegradált a bayern münchen fiókcsapatává.. :/ de legalább nem kell kötelezõen játszatnom a játékosait. viszont elõvásárlási joga van az összes játékosomra, tehát ha én valakivel megegyezek a vételárban, akkor elõször nekik kell felajánlanom a másik csapattal kialkudott feltételekkel a játékost.
ja és fizetnek is 36.43 millert évente.

újabb csitplélya a lokiból:

asfa
hali & grat all!
joak vagytok!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Pisti1026
Na magvan a játék, és a DEMO-ban elkezdett játékot folytatom a Nottingham Forestel és BL gyõzelemig meg se állok!

I’m Forever Blowing Bubbles...

lehet bozsik mégse akkora hülye? 😊

erõsítem én is a tábort. nincs magyarításom és semmi baja

AdaKiller
mióta reinstall volt, nálam megy rendesen

lehet benne vmi...miota magyarositottam azota csin iet

AdaKiller
magyarítás miatt van, nekem is minden második meccsen kifagyott(javíthatatlan hiba...), de reinstall, magyarítást nem tettem fel, és reggel 4 meccset le tudtam játszani egyhuzamba. majd most jön több😊

Jó nehéz ez a játék... Mondjuk az meg fõleg fura, hogy az MTK olyan masszív 12. hely körül tanyázik, s átlagban meccsenként 3-at kap. 😄

helló mindenki!
aki már játszik az újjal tapasztalt olyat, hogy javíthatatlan hiba?Nekem már a demónál volt ilyen!az teljes még nincs meg!A kérdés , hogy ez program vagy géphiba!Hozzáteszem eddig egyok fmben sem volt!
charlee
Az FM2006-ból <#vigyor3>

Wij zijn Ajax, de beste!

charlee
Nekem még csak "szándékosan" sikerült produkálnom a skin cache törlésével...
Igaz, csak tegnap volt alkalmam feltelepíteni és kicsit pofozgatni rajta.

Wij zijn Ajax, de beste!

jah szal még nagyjábol sehol😊 vagyis ahol én😛 bár márcsak 1hét és vége az átigazolási szezonnak

Honnan van magyarítás az fm 2007-hez?????????
fsgh
ez alaphiba mindenkinél van/volt/lesz...:SSS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

charlee
"az mitõl van hogy azt írja ki hogy javíthatatlal hiba egy fájl fog létrejönni és ..... "

Egész véletlenül nem törölted ki játék közben a cache-t? 😊

Wij zijn Ajax, de beste!

Fyrex
még sehol nem volt idõm sokat jáccani

csinálgatom az ilyenkor szokásos dolgokat (edzés, csapatépítés, barátságosok...)

Avanti Crociati!

Hi all! elõre is elnézésetek kérem de még kezdõ vagyok. Ha lehet magyarasoíttani akkor ua úgy kell mint a 2006-ot? Elõre is köszönöm a válaszokat.

hol jársz a Párnával??

Fyrex
aztán meg jöjjön aminek jönnie kell 😄Adasdad

hajrá

Avanti Crociati!

gabber_saviola
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget
csinálom is a Palermós szkinemet

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
csoki ól

Avanti Crociati!

jo látni h ujra élet van itt 😊

Tessék : http://www.filefactory.com/file/7eb135/

remélem jó
elküldöd nekem a linket ahonnan leszedted a német mezcsomagot?

gabber_saviola
szevasztok

valaki lenne olyan kedves és aranyos, hogy feltöltené valahova az alapszkint és kilinkelné ide?

köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.