Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I’m Forever Blowing Bubbles...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
MAGYAR BAJNOKSÁG TERM. BENNE VAN!!!
DE OLVASS VISSZA!!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
mûködik FM SCOUT és kértem vezetõségtõl egy kis pénzt , hiszen hoztam ) M eurot a konyhára és adtak 12 M eurot... VAn rá egy hetem
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
egyedül a pénznem van beállítva és kész
amúgy nekem nem is megy az fm ezért adatbázist nem tudok megnyitni sztem olyantól kéne akinek van nem?
leshotolod és feltöltöd
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ebben a Bilbaoban minden evben elmeszelnek valakit hosszabb rövidebb idore:c
Elsõ szezonom vége. Az elején sokáig voltam a kiesõ hely közelében, aztán folyton szabtam össze-vissza a taktikát, s most egyelõre nem ment rosszul a végén. Sajnos a kupahelyekrõl le kell mondanom. :-(
2006-ba is voltak ilyen pénzösszegek a TV-s jogdíjakból
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Besenyotelekrol jott az ifibe😊
Szóval 350 ezer euróból nem lehet jó balhátvédet venni...